Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Dare epidurini kadangi buvo pripazintas simfizitas,po epidurinio jokiu salutiniu poveikiu nejauciu,ko labai tikrai bijojau.
Atsakyti
Po epidiuro antroj ir trecioj dienoj paskaudejo spranda, daugiau jokiu salutiniu poveikiu kol kas nera mirksiukas.gif
Atsakyti
nzn nuo jo ar ne nuo jo bet kartais nutirpdavo nugara ir kojos, bet kelis kartus tiktai, nugara paskaudendavo...bet siaip tokie pozymiai budingi nuo pasikeitusio svorio centro, tai nzn ar cia nuo epiduro ar ne ax.gif
Atsakyti
jokiu salutiniu reiskiniu nejutau ir lyg siol nejauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
man keletą savaičių paskaudėdavo nugarą kai pabūdavau susilenkusi, bet man dar ir negimdžius paskaudėdavo stuburą taip kad kiekvienai individualiai pagal sveikatos būklę
Atsakyti
Paskauda nugara, bet nesu tikra ar nuo epiduro, kaimyne minejo, kad jai jau 8 metus skauda nugara, ji tikra, kad tai salutinis epiduro poveikis
Atsakyti
Jokių nusiskundimų tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Turejau jau du epidurus, nei po pirmo nei po antro jokiu salutiniu poveikiu nebuvo.
Atsakyti
man kaip ir visoms po gimdymo apie pora savaiciu skaudejo nugara, bet nemanau kad cia epiduro padarinys.
dabar praejo jau 2,5 men. ir jokiu nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 18 gegužės 2008 - 17:22
net nezinau, nebuvo jokiu padariniu nuo epidiuro...
Atsakyti
As irgi labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi paskaudejo nugara kelias savaites, bet speju, kad tai greiciau nuo pasikeitusio svorio centro.

O vat galvaskausmio tai neisvengiau...Pora pirmu savaiciu tai taip uzeidavo staigiai, kad net prisimerkdavau nuo skausmo. Bet, laimei, staigiai ir praeidavo. kadangi niekad gyvenime galvos skausmo nejauciu (nebent kai turiu temperaturos), tai sikart skausma pripaisau epidurui. Dabar, praejus beveik 2 men, jokiu salutiniu nejauciu.
Atsakyti