Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Bandžiau be epidūro, bet viskas laaabai jau ilgai užsitęsė (viso 17 val.).
Teko daryti epidiūrą ir labai tuom džiaugiuosi.
Antrą kartą nei neabejodama daryčiau epidiūrą.
Atsakyti
as džiaugiuosi, kad dariau epidurini nes esu mažyte 165cm. o tėvelis mūsu 192cm. taigi ir sūnus duvo 430g. dičkis ir būčiau nepagimdžiusi nes visas neštumas truko 24h. buvo ir cezariui daktarai pasiruoše, bet neprireike biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,as pirma karta gimdziau pernai KMUK,buvau pasiryzus gimdyti pati,bet ir man jau viskas per ilgai uzsitese ir niekaip neatsidarinejo kaklelis.tad del mazutes geroves,nes nuolat seke jos sirdutes plakima,kuris kartais susilpnedavo,pasiule ir man epidura,sutikau ne nesigincijus,viskas gerai buvo,o dar ir su skatinamaisiais ir taip truko 15 val.taip taip,atsimenu,kai biski koju nejauciau,tai vyras su akusere nesiojo mane nuo kedutes ant lovutes smile.gif , nugara paskaudejo gal pirma savaite,bet tik durio vieta.antra leliuka irgi gimdyciau su epidura.
Atsakyti
ot vepla ne neštumas o gimdymas, nuo vandenu nutekejimo iki mazylio pasirodymo viskas truko 24h. ax.gif
Papildyta:
ir mano mažiuko svoris 4300g. vat blush2.gif
Atsakyti
Nieko blogo negalėčiau pasakyti apie epidūrą, jei tik esi jautresnė skausmui, tai ir reikia pasinaudoti palengvinti kančioms.
Atsakyti
Čia daugelis raso apie nugaros skausmus po epidūro, o gal kas gali patarti, kaip tuos skausmus sumažinti, ką gi reiktų daryti?
Manau, toms kurios epidūras pavyko, jokių komplikacijų po to nebuvo, o va kam nepavyko, kentėjo ir per gimdymą ir po jo.
Man taip pat, kaip ir kaikurioms epidūras suveikė tik vienoje pusėje, tad antroji liko pilnai jautri, ir net kai po gimdymo siuvo, tai vienoje pusėje nejaučiau nieko, o va kitoje apsoliučiai viską. kaip aiškino gydytoja, kad tad tai priklauso nuo to kur nueis epidūras, nes jis nekontroliuojamas.
Toms kam epidūras nepakenkė, tai labai sveikintina.
o va tos kam, jis nepavyko kankinasi ilgai. Ir tada susimąstai ar geriau kelias valandas pakantėti, ar po to kankintis ištisus mėnesius.
Man gimdymas tęsėsi 26 val. kaklelis niekaip nenorėjo atsidaryti. o epidūras tik apkvaitino, nes viena pusė vis vien labai skaudėjo. Vaikelis taip pat pridusęs gimė ir plyšau ir kirpo ir skatinamuosius leido, žodžiu visas paketas gimdymo malonumų smile.gif
Bet viskas būtų nieko, jei ne dabartiniai skausmai, kurie kankina žymiai labiau nei sąremiai. Sprandas taip pat žiauriai skaudėjo kaip ir kai kurioms.
Tad jei kas praėjo tai ir pavyko kažkaip su tuo kovoti pasidalinkite patirtimi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2006 08 16, 16:34)
Čia daugelis raso apie nugaros skausmus po epidūro, o gal kas gali patarti, kaip tuos skausmus sumažinti, ką gi reiktų daryti?
Manau, toms kurios epidūras pavyko, jokių komplikacijų po to nebuvo, o va kam nepavyko, kentėjo ir per gimdymą ir po jo.
Man taip pat, kaip ir kaikurioms epidūras suveikė tik vienoje pusėje, tad antroji liko pilnai jautri, ir net kai po gimdymo siuvo, tai vienoje pusėje nejaučiau nieko, o va kitoje  apsoliučiai viską. kaip aiškino gydytoja, kad tad tai priklauso nuo to kur nueis epidūras, nes jis nekontroliuojamas.
o va tos kam, jis nepavyko kankinasi ilgai. Ir tada susimąstai ar geriau kelias valandas pakantėti, ar po to kankintis ištisus mėnesius.
Man gimdymas tęsėsi 26 val.  kaklelis niekaip nenorėjo atsidaryti. o epidūras tik apkvaitino, nes viena pusė vis vien labai skaudėjo. Vaikelis taip pat pridusęs gimė ir plyšau ir kirpo ir skatinamuosius leido, žodžiu visas paketas gimdymo malonumų smile.gif
Bet viskas būtų nieko, jei ne dabartiniai skausmai, kurie kankina žymiai labiau nei sąremiai. Sprandas taip pat žiauriai skaudėjo kaip ir kai kurioms.
Tad jei kas praėjo tai ir pavyko kažkaip su tuo kovoti pasidalinkite patirtimi smile.gif

Ir man daugiau viena pusę apėmė, bet jokių skausmų nejutau nei per gimdymą, nei po jo.
Turbūt man pavyko thumbup.gif
Jokio skausmo nugaros srityje niekada nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 16 rugpjūčio 2006 - 18:27
QUOTE(Narajana @ 2006 08 16, 16:34)
Man taip pat, kaip ir kaikurioms epidūras suveikė tik vienoje pusėje, tad antroji liko pilnai jautri, ir net kai po gimdymo siuvo, tai vienoje pusėje nejaučiau nieko, o va kitoje  apsoliučiai viską. kaip aiškino gydytoja, kad tad tai priklauso nuo to kur nueis epidūras, nes jis nekontroliuojamas.
Man gimdymas tęsėsi 26 val.  kaklelis niekaip nenorėjo atsidaryti. o epidūras tik apkvaitino, nes viena pusė vis vien labai skaudėjo. Vaikelis taip pat pridusęs gimė ir plyšau ir kirpo ir skatinamuosius leido, žodžiu visas paketas gimdymo malonumų smile.gif

Sveikute, man po epidiuro nugara skaudejo apie puse metu, bet po to praejo savaime. Tikiu kad ir tau praeis galbut ir greiciau 4u.gif
Atsakyti
Siaip po epiduro nugaros skaudet neturi, cia skauda nuo pacio gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau gavusi epidurini,nors norejau tik naturaliai, bet neisgalejau kesti ilgiau skausmo. O dar vyras ramiausiai sau sedejo ir savais reikaliukais uzsiminejo,tai mane visai sunervino. Galuojuosi,vietos nerandu o, jam nusispjaut. schmoll.gif
Paprasiau tada jau ir as,nors man siule iskarto.Oi,kaip dziaugiausi,visai nueme skausmus, smile.gif tik kojos aptirpo ir labai niezeti eme.Davinejau nurodymus,vyrui kur man kasyt reikia. Ir atsidarinejau puikiai ir pagimdziau nesunkiai. thumbup.gif
Tikrai ir antra karta gimdysiu su epiduriniu,jei bus galimybe. tongue.gif
Atsakyti

Kazkada rasiau,kad skauda nugara ir sakiau kad cia greiciau nuo pacio gimdymo,nei nuo epiduro.Bet va paskutiniu metu vis dazniau pastebiu kad suskausta butent pacio durio vieta unsure.gif Taip ka manau kad kazkiek nugaryte ir nuo epiduro gali skaudeti .
Atsakyti
Gimdziau su nuskausminamaisiais ir esu tuo labai patenkinta.... Jokiu siaubingu skausmu, nieko.... o ir nugara skaudejo tik pora menesiuku....
Atsakyti