irgi gimdžiau su epidūrine nejautra ir kitus savo vaikus planuoju taip gimdyt, tikra palaima, laukti savo stebukliuko ir nesikankinti, man asmeniškai nebuvo nei nutirpusių kojų, nei galvos skausmo, dėl kojų tai net anestiozologas stebėjosi, nes tai pagrindinis dalykas, kuris būna galima sakyt visiems, dėl galvos skausmo tai iškart perspėjo, kad reikia gerti daug skysčių, ir nelakstyt iškart po gimdymo po skyrių, o nugaros skausmas jis man buvo nedidelis ir greit praėjo, gal kokią savaitę.
As gimdziau su epidurine nejautra. Tikrai nesigailiu, nes jokiu neigiamu pasekmiu nebuvo. Gimdymas buvo lengvas. Gal todel ir atsiliepimai mano teigiami.
aš ir su epidūru
,tikrai lengvai pagimdžiau-ir tų sąrėmių patyriau-užteko tikrai
..o svarbiausia,,kad jėgų buvo pačiai išstumti.ir atsigaut iš po gimdymo nereikėjo-po kelių val į wc pati nuėjau..bet va nugara tai ir dabar skauda
, bet kažin ar čia nuo epidūro,gal nuo pastovaus leliaus nešiojimo ir lankstymosi
irgi gimdžiau su epidūrų, man buvo atliktas cuzaris... net neplanuotas (dėl komplikacijų), tad sąrėmių net nebuvo..., dabar galiu vieną pasakyt -> gimdysiu dar ir dar
man patiko
be to, kojų neskaudėjo, gal tik galvą biškutį..., o nugarą... hmm
lyg ir ne, net neprisimenu
Epidurine nejautra tikriausiai vienas is geresniu 20 amziau isradimu!Nesuprantu, kaip dar yra gydytoju, kurie grieztai priesinasi siam nuskausminimo budui!Galima ir dantis be nuskausminimo raut, bet niekas nesirauna...Pati gimdziau su nuskausminimu, todel galiu tik visoms patarti, kad tai visai nepavojinga.Kaip ir "punkcija".Anestioziologas sake, kad suluosinti zmogaus tokiu budu neimanoma.O salutines reakcijos, taip pat jokios nejauciau.Beje man atliko czario pjuvi, po visko.Tai dekui Dievui kad nejauciau visas tas valandas jokio skausmo!!!
O nugara skauda nuo vaiko nesiojimo.
O nugara skauda nuo vaiko nesiojimo.
Gimdžiau prieš pora savaičių ir esu 100 proc. už epidurą, man leido skatinamuosius, iki 5 cm atsidarymo skausmas pakenčiamas, po to paprašiau epiduro, tai buvo labai gerai, tačiau prie pilno atsidarymo skausmas sugrįžo, o kuo stumti - dar nejaučiau, o dukrytė pasisuko ir teko daryti cezarį. Gal čia man per daug nuskausmino? Daktarė sakė, kad be epiduro bučiau jau seniai pagimdžius. Gal ir būčiau, bet jei toks skausmas, kurį jaučiau paskutinę valandą būtų užsitęsęs 2-3 val. (kai man buvo epiduras), nežinau, kas būtų atsitikę mano nervinei sistemai. O dabar gimdymas atrodo visai nesunkus
abu gimdžiau pati, o baigėsi ekstriniu cezariu
, pirmam prieš 9metus darė bendarą narkozę, o su antru bendros pareikalavau aš (pabaigoj užskatino), nes nežinau ar būčiua tiewk mlaiko kol pataikys ant šono išgulėjus, ir buvau teisi su pasirinkimu - poeracijos metu dalinant sąaugas po pirmo cezario pažeidė šlapimo pūslę - būčiau numirus iš siaubo jei atvirom akim tai būč girdėjus. operacija vietoj 30min užtrūko 1val 15min
Gimdziau ir as su epiduru,kuris paskui nei is sio ,nei is to nustojo vienoje kuno puseje veikti
Tai kaip sakoma saremiavau su puse kuno!Bet bent jau padejo kai jau po visko siuvo,nes nieko nejutau
O nugara ir man visai atsirase,tik negaliu teigti kad nuo epiduro,manau greiciau nuo nestumo ir gimdymo,juk vis delto,toks stresas visam organizmui ir kunui
Zinau tik viena,kad kai gimdysiu antra,vel prasysiu nejautros
Zinau tik viena,kad kai gimdysiu antra,vel prasysiu nejautros
Dukryte gimdziau be jokiu nuskausminanciu tai prisiminimai nekokie.Buvo sunkus gimdymas tai sakiau,kad antro vaiko niekada nebenoresiu.Bet bego metai uzsimirso visos baisybes
nutarem su teveliu pasikviesti dar karta gandra i namus.Suneli gimdziau jau su epidurine nejautra ir tikrai nesigailiu nejutau jokio skausmo
.Kas liecia nugaros skausmo tai kartais paskauda,bet nedrysciau tvirtinti,kad nuo" epiduro" nes priaugau daug svorio tai greiciausiai nuo virssvorio vizdelto stuburui tenka didele apkrova.
Bandžiau aš pagimdyti be epiduirinio bet nepavyko atsirado kliučių tai darė epidiura ir tikrai esu patenkinta nors baigėsi man cezariu bet jei kada gimdyčiau antra tai tik su epidiuru nes tikrai palengvina.Patyriau tą bumą sarėmių su skatinamaisiais.Tikrai nereikia kentėti taip.Nei man galva poto skaudėjo nei stuburas skauda
As tai patenkinta epiduru. Dziaugiuosi, kad nereikejo kankintis, atsigavau jau sekancia diena. Laksciau kaip vijurkas. Neskaudejo nei nugaros.
Manau savijauta po gimdymo priklauso nuo daugelio faktoriu - ar kokybiska daktaru pagalba buvo suteikta, ar laikemes gydytoju nurodymu ir kt.