Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

Paskaiciau temele ir galvoju ar as nestuke ar ne . Nors dar tik 7dpo ir negaliu pasidaryt testo, bet jau antra diena rytais jauciu sleikstuli. Speneliai pradejo gelti praktiskai po 2dpo, nors va jau siandien ne tokie jautrus. Pilvelis pramaudena bet taip pat kaip ir artejant dienoms..
Dar visa savaitele laukti kol ka suzinosiu
Atsakyti
ar gali buti nestumo pozymiai pagausejos isskyros,pilvo putimas ir uzkietejimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 06, 22:57)
Paskaiciau temele ir galvoju ar as nestuke ar ne . Nors dar tik 7dpo ir negaliu pasidaryt testo, bet jau antra diena rytais jauciu sleikstuli. Speneliai pradejo gelti praktiskai po 2dpo, nors va jau siandien ne tokie jautrus. Pilvelis pramaudena bet taip pat kaip ir artejant dienoms..
Dar visa savaitele laukti kol ka suzinosiu

OOj o siandien kazkoks seiletekis prasidejo, nespeju ryt..
kantrybes islaukti testo visai nera
Atsakyti
man pirmas nestumo pozymis buvo labai labai jautrios krutys doh.gif o paskui jau neatsirandancios mmm ax.gif ir miegas biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos,

na jus ir pleputes, tik savaitele atostogavau, o jus jau tiek priraset...

O as vakar pamaciau II ax.gif

Dabar sedziu darbe ir svajoju apie savo leliuka...
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:11)
labas merginos,
na jus ir pleputes, tik savaitele atostogavau, o jus jau tiek priraset...

O as vakar pamaciau II  ax.gif

Dabar sedziu darbe ir svajoju apie savo leliuka...

Ir kokie pozymiai kada pradejo jaustis? sorry jei buvo postas ir nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 08, 12:22)
Ir kokie pozymiai kada pradejo jaustis? sorry jei buvo postas ir nepastebejau

MM turejo ateit kovo 6, kovo 1 pajutau, kad skauda krutine ir ji padidejusi. Dar labai norejau ledu (nors ju nemegstu visiskai).

Vakar pasidariau NT ir jis buvo labai teigiamas blush2.gif , tokie riebus II

Siandien jau pradedu jausti pykinima ir kvapai labai astrus pasidare. Apetito visai nera doh.gif

Tai va tokie mano pozymiai. Pats pirmasis vis del to buvo pabrinkusios ir jautrios krutys. ax.gif
Atsakyti
O as nezinau ka galvot nes man viskas pradedjo jaustis praktiskai 3dpo...o testo prasmes gadint irgi ner, mmm tik kita sekmad/pirmad laukiu, be to ir brangus uzsieny...
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:29)
MM turejo ateit kovo 6, kovo 1 pajutau, kad skauda krutine ir ji padidejusi. Dar labai norejau ledu (nors ju nemegstu visiskai).

Vakar pasidariau NT ir jis buvo labai teigiamas  blush2.gif , tokie riebus II

Siandien jau pradedu jausti pykinima ir kvapai labai astrus pasidare. Apetito visai nera  doh.gif

Tai va tokie mano pozymiai. Pats pirmasis vis del to buvo pabrinkusios ir jautrios krutys.  ax.gif

Vaje, svarbaiusia dalyka pamirsau- sveikinu!!
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 08, 16:30)
Vaje, svarbaiusia dalyka pamirsau- sveikinu!!

Labai aciu blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif
pirmiausia tai noriu pasveikinti visas busimas mamytes 4u.gif 4u.gif
taip pat noreciau pasipasakoti savo istorija blush2.gif
na su mb vaiku kol kas neplanavome tureti, saugojomes kaip ir visda.mano mm kaip laikrodukas kas 28d.tai va paskutines prasidejo vasario 9d.,tai pagal mane kitos ateit turejo kovo 8d. as kaip visada nusiteikiu toms siaubingoms dienoms:eidama i darba isidedu vaistuas nuo skausmo,nes be ju negaliu istvert tu dienu,na ir visa kita. tai va taip praeina kovo 8d - nieko,9d - nieko,10d - nieko.pilva maudzia rodos jau tuoj tuoj sprogsiu ir lakstau vis i tuoleta ziuret ar jau,bet ateina ir 11d ir nieko.siandien jau 12d susirupinau ir atejau pas jus pasiskaitineti,tai pagal pozymius galeciau jau buti nestuke,bet testo dar neskubesiu pirkti,kaip jus sakot gali dar nieko neparodyt g.gif kaip jus manot?
mano vyriukas sako kad as cia tik prisigalvoju ir kad cia tik veluojancios mm,na dar palauksiu pirmadienio ir tada jau meginsiu testuka pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Vikte;), tai tikrai gali buti nestumas 4u.gif man irgi maudeno pilvas ir vis raminau save, kad tuoj tuoj pramus, bet kaip nepramuse taip nepramuse biggrin.gif
Atsakyti