Paskaiciau temele ir galvoju ar as nestuke ar ne . Nors dar tik 7dpo ir negaliu pasidaryt testo, bet jau antra diena rytais jauciu sleikstuli. Speneliai pradejo gelti praktiskai po 2dpo, nors va jau siandien ne tokie jautrus. Pilvelis pramaudena bet taip pat kaip ir artejant dienoms..
Dar visa savaitele laukti kol ka suzinosiu
ar gali buti nestumo pozymiai pagausejos isskyros,pilvo putimas ir uzkietejimas?

QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 06, 22:57)
Paskaiciau temele ir galvoju ar as nestuke ar ne . Nors dar tik 7dpo ir negaliu pasidaryt testo, bet jau antra diena rytais jauciu sleikstuli. Speneliai pradejo gelti praktiskai po 2dpo, nors va jau siandien ne tokie jautrus. Pilvelis pramaudena bet taip pat kaip ir artejant dienoms..
OOj o siandien kazkoks seiletekis prasidejo, nespeju ryt..
kantrybes islaukti testo visai nera
man pirmas nestumo pozymis buvo labai labai jautrios krutys
o paskui jau neatsirandancios mmm
ir miegas

labas merginos,
na jus ir pleputes, tik savaitele atostogavau, o jus jau tiek priraset...
O as vakar pamaciau II
Dabar sedziu darbe ir svajoju apie savo leliuka...
O as vakar pamaciau II

QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:11)
labas merginos,
O as vakar pamaciau II
O as vakar pamaciau II

Ir kokie pozymiai kada pradejo jaustis? sorry jei buvo postas ir nepastebejau
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 08, 12:22)
Ir kokie pozymiai kada pradejo jaustis? sorry jei buvo postas ir nepastebejau
MM turejo ateit kovo 6, kovo 1 pajutau, kad skauda krutine ir ji padidejusi. Dar labai norejau ledu (nors ju nemegstu visiskai).
Vakar pasidariau NT ir jis buvo labai teigiamas

Siandien jau pradedu jausti pykinima ir kvapai labai astrus pasidare. Apetito visai nera

Tai va tokie mano pozymiai. Pats pirmasis vis del to buvo pabrinkusios ir jautrios krutys.

QUOTE(ederi @ 2010 03 08, 12:29)
MM turejo ateit kovo 6, kovo 1 pajutau, kad skauda krutine ir ji padidejusi. Dar labai norejau ledu (nors ju nemegstu visiskai).
, tokie riebus II
Siandien jau pradedu jausti pykinima ir kvapai labai astrus pasidare. Apetito visai nera
Tai va tokie mano pozymiai. Pats pirmasis vis del to buvo pabrinkusios ir jautrios krutys.

Vaje, svarbaiusia dalyka pamirsau- sveikinu!!
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 08, 16:30)
Vaje, svarbaiusia dalyka pamirsau- sveikinu!!
Labai aciu

sveikos merginos
pirmiausia tai noriu pasveikinti visas busimas mamytes
taip pat noreciau pasipasakoti savo istorija
na su mb vaiku kol kas neplanavome tureti, saugojomes kaip ir visda.mano mm kaip laikrodukas kas 28d.tai va paskutines prasidejo vasario 9d.,tai pagal mane kitos ateit turejo kovo 8d. as kaip visada nusiteikiu toms siaubingoms dienoms:eidama i darba isidedu vaistuas nuo skausmo,nes be ju negaliu istvert tu dienu,na ir visa kita. tai va taip praeina kovo 8d - nieko,9d - nieko,10d - nieko.pilva maudzia rodos jau tuoj tuoj sprogsiu ir lakstau vis i tuoleta ziuret ar jau,bet ateina ir 11d ir nieko.siandien jau 12d susirupinau ir atejau pas jus pasiskaitineti,tai pagal pozymius galeciau jau buti nestuke,bet testo dar neskubesiu pirkti,kaip jus sakot gali dar nieko neparodyt
kaip jus manot?
mano vyriukas sako kad as cia tik prisigalvoju ir kad cia tik veluojancios mm,na dar palauksiu pirmadienio ir tada jau meginsiu testuka pasidaryti

pirmiausia tai noriu pasveikinti visas busimas mamytes

taip pat noreciau pasipasakoti savo istorija

na su mb vaiku kol kas neplanavome tureti, saugojomes kaip ir visda.mano mm kaip laikrodukas kas 28d.tai va paskutines prasidejo vasario 9d.,tai pagal mane kitos ateit turejo kovo 8d. as kaip visada nusiteikiu toms siaubingoms dienoms:eidama i darba isidedu vaistuas nuo skausmo,nes be ju negaliu istvert tu dienu,na ir visa kita. tai va taip praeina kovo 8d - nieko,9d - nieko,10d - nieko.pilva maudzia rodos jau tuoj tuoj sprogsiu ir lakstau vis i tuoleta ziuret ar jau,bet ateina ir 11d ir nieko.siandien jau 12d susirupinau ir atejau pas jus pasiskaitineti,tai pagal pozymius galeciau jau buti nestuke,bet testo dar neskubesiu pirkti,kaip jus sakot gali dar nieko neparodyt

mano vyriukas sako kad as cia tik prisigalvoju ir kad cia tik veluojancios mm,na dar palauksiu pirmadienio ir tada jau meginsiu testuka pasidaryti

Vikte;), tai tikrai gali buti nestumas
man irgi maudeno pilvas ir vis raminau save, kad tuoj tuoj pramus, bet kaip nepramuse taip nepramuse