Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(0kristut0 @ 2010 03 02, 22:16)
niu ka pasidariau,kad ir vakare,ir ka ta kur dazniausiai blanki buna tai tokio ryskumo..uz ta kita ryskesne ..zodziu dvi juosteles..as nescia,negaliu patiketi.. bigsmile.gif reikia draugui pranesti sia zinia  ax.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2010 03 03, 00:33)
5 savaite jau  pykino.?mane sian prma diena dantis valantis pykino o po to einant i darba ziaukciojau.. bet pg lmano paskaiciavimus man dar 4 savaites tik kazkur.ojeee ziuresim kaip ce toliau bus,man visa gyvenima,lb lengvai kas nors supykindavo,ir vemdavau blink.gif

mane iskart pradejo nesmarkiai pykint ta savaite kai pastojau doh.gif kol kas kaip ir normaliai viskas, karts nuo karto uzeina tokios silpnumo-lengvo pykinimo valandeles. Bet va siryt vonioj jau normaliai silpna pasidare - 15min prasedejau ant grindu doh.gif
Atsakyti
Na va as irgi jau galiu pasisakyti apie savo pirmuosius pozymius smile.gif ogi - jokiu biggrin.gif. Jei ne dingusios menesines tai po siai dienai nekreipciau demesio. kai jos velavo jau 2 dienas neiskenciau ir nakti (siaip ar taip uzmigti negalejau smile.gif pasidariau testa. kadangi teste visu pirma isryskeja ta antra juostele, kuri rodo kad atsakymas neigiamas (as isivaizdavau kad jei jau laukiesi tai testas ryskeja nuo pirmos juosteles doh.gif ) tai is pradziu pagalvojau, kad - va, neigiamas... apsiraminu ir einu miegoti smile.gif. Bet instrukcija kadangi liepia rezultata ziureti po 5 minuciu tai galvoju - na palauksiu dar. Netrukus salia vienos I pradejo formuotis vos vos matomas rozinis debeselis. Na galvoju cia nuo ilgo spoksojimo nemirksint i ta viena juostele biggrin.gif dar po minuteles debeselis pradejo virsti i antra pagaliuka. Va tada galvojau kad sirdis is krutines issoks doh.gif . Dar nebuvau maciusi savo ranku taip drebant biggrin.gif .

Tai va pasitvirtino sena tiesa, kad pats tikriausias nestumo pozymis - dingusios menesines. Na dar skaudancios ir pilnos krutys, bet jos taip elgiasi pries kiekvienas mmm tai i tai labai demesio irgi nekreipiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 03 kovo 2010 - 13:26
QUOTE(Tigris @ 2010 03 03, 14:25)
Na va as irgi jau galiu pasisakyti apie savo pirmuosius pozymius smile.gif ogi - jokiu

Sveikinam thumbup.gif drinks_cheers.gif
Mano pirmieji nėštumo požymiai buvo- mieguistumas.... o po to, aišku, vėližuojančios mmmm....ir testukas parodė 2 juosteles thumbup.gif ......niekad po darbo net nepriguldavau, o tuo labiau- miegoti...bet tik pastojus(dar nežinojau), pirmiausia pradėjau nerealiai norėti miego... tai visus 3 mėn tik grįžtu iš darbo, pamiegu, atsikeliu apie 8, nusiprausiu ir vėl į lovą smile.gif
Laikykitės besilaukančios mažų stebukliukų 4u.gif aš savąją jau vaikausi po namus smile.gif
Atsakyti
Kai dabar pagalvoju, tai pirmasis nėštumo požymis buvo be proto jautrūs ir skausmingi speneliai vos ne nuo pirmųjų pastojimo dienų. Puikiai pamenu, kaip ciklo viduryje ėmė juos skaudėt, dar pagalvojau, kad kažkokia negeroji užpuolė, gal mėnesinės ankčiau atsibels... Skaudėjo kol iki numatomos mėnesinių datos liko keletas dienų, tada prasidėjo standartiniai PMS požymiai - krūtų skausmas ir pilvo maudimas. Na, ir kai mėnesinės vėlavo tris dienas NT parodė II, tada ir paaiškėjo, kokia "negeroji" mane nuo pat ciklo vidurio "kankina". smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,pasidalinsiu ir as svo patirtim,tiek pirma karta tiek dabar pirmas pozymis buvo mieguistumas, jautrios krutys ir dinge mmm, ne gal ir ne is eiles surasiau, kol kas tiek,kai pirma karta laukiausi ne karto nesupykino, dabar neaisku kaip bus, sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Musu pirmasis pozymis buvo - 14 CD pradejo skaudet krutine, jau pagalvojau kad kaz kas jau ne taip - per anksti, Po to pradejo skaudet strenas ziauriai, maudeno pilvuka kaip per PMS, Svaigo galva parduotuvese. Ir 28 CD jau II 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

As turiu siek tiek kitokio tipo klausimeli, ar be fiziniu galimo nestumo pozymiu,turejote kokia nuojauta, ar gal spanus? Mano pora draugiu sapnavo kad gimdo ir pasirodo buvo jau nestukes
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 04, 22:33)
Sveikos

As turiu siek tiek kitokio tipo klausimeli, ar be fiziniu galimo nestumo pozymiu,turejote kokia nuojauta, ar gal spanus? Mano pora draugiu sapnavo kad gimdo ir pasirodo buvo jau nestukes

as bent nea..tik kazkoki keista sapna,kur iki siol negaliu gerai prisiminti..zodziu kad auginau (kaip ir naujas seimos nari ,bet tai nebuvo vaikas )bet abejoju ar tai susije.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man trečia diena vėluoja mmm. Krūtys skausmingos, kaip visada prieš mmm būdavo. Siaubingai pykina. Tą dieną kai turėjo būti mmm, dariausi testą. Rodė neigiamą. Dariausi diena. Tai gal per anksti? Šiuo metu labai maudžia pilvo apačią, tiesiog tempia. Gal dar pakartoti testą, ar dar geriau palaukti? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 04, 22:33)
Sveikos

Uzvesiu nauja temele smile.gif
Atsakyti
[quote=advance,2010 03 05, 13:03]
Sveikos 4u.gif

Man trečia diena vėluoja mmm. Krūtys skausmingos, kaip visada prieš mmm būdavo. Siaubingai pykina. Tą dieną kai turėjo būti mmm, dariausi testą. Rodė neigiamą. Dariausi diena. Tai gal per anksti? Šiuo metu labai maudžia pilvo apačią, tiesiog tempia. Gal dar pakartoti testą, ar dar geriau palaukti? Kaip manote?
[/quo

Pabandyk padaryti rytoj is ryto testa smile.gif . O tas kuris buvo neigiamas, nerode vaiduokliuko? rolleyes.gif
Atsakyti
Pykinimas 4u.gif
Atsakyti