Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(Baravyke @ 2010 03 21, 12:52)
Sakykit ar patepliodavo kam kraujuku kai jau testas parode du bruksniukus ar vaiduokliuka?

man diena pries darant testa pakilo temperatura iki 37.8 labai blogai jauciausi, o sekancia diena padarius testa parode vaiduokliuka , nepatikejau tuom nes saugojausi tai lialiukas neplanuotas gavosi
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2010 03 21, 12:52)
Sakykit ar patepliodavo kam kraujuku kai jau testas parode du bruksniukus ar vaiduokliuka?

man patepliojo ta diena kai turejo prasideti mm. siandien savaite, kaip ju nera ir pasidariau testuka, kuris parode ryskia antra juostele wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėčiau mergaitės su jumis "pasikonsultuoti" hihihi.gif manau, kad jūs mane atvesit į protą blink.gif Ar galėtų būti galimybė, jog esu nestuke.gif jei testas parodė labai neryškų vaiduokliuką, temp visą sav lakėsi 37.2, šiek tiek pykino, nors mėnesinės buvo prieš porą sav blink.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif esu niestuke jau 6 savaites, labai pykina kiekviena diena,sukasi galva silpna,nekyla rankos kanors veikt,erzina visokie kvapai,megstamiausias valgis virto nemegstamu, aplinkiania erzina ,nu viskas kas priklauso niestukei smile.gif tik va su krutine bedu visai neturiu kolkas,man jos neskauda visai netempia,tik siektiek padidejus. nestuke.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aquarel @ 2010 03 22, 11:06)
Sveikos  4u.gif  norėčiau mergaitės su jumis "pasikonsultuoti"  hihihi.gif  manau, kad jūs mane atvesit į protą  blink.gif Ar galėtų būti galimybė, jog esu  nestuke.gif jei testas parodė labai neryškų vaiduokliuką, temp visą sav lakėsi 37.2, šiek tiek pykino, nors mėnesinės buvo prieš porą sav  blink.gif

sveikute, pas mane lygiai taip paciai buvo,rode labai nerysku vaiduokliuka,pykino ir temperatura 37,4 pasidariau dar viena testuka kita diena vistiek neryskus,nuejau pas ginekologa,tai man jau 5 savaitukes biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Po pirmojo nestumo praejo ....12 metu...tai nelabai pamenu kaip ten buvo! MM veluoja tik viena diena, taciau nuotaiku kaita ir pastovus lakstymas i WC (slapintis) sukelia itarimu,kad galeciau buti pastojusi..Draugem patarimus zarstydavau i kaire ir i desine kai jos pasipasakodavo apie pirmus nestumo pozymius, o kai tai atsitiko man emiau ir suabejojau ax.gif
Vaikelio noriu beprotiskai ir vis manau,kad tai tik PMS mane taip veikia: (NORIU KLYKTI IS PYKCIO) viskas nervina! lotuliukas.gif
Pasakysit,kad lekciau pirktis testo...Hmm..nusipirkciau,tik nezinau ko bijau: ar,kad jis bus teigiamas, ar, kad jis bus neigiamas...
Jauciuosi susipykus su savim doh.gif

Noreciau suzinoti ar jus daznai slapindavotes vos tik pastojus? nestuke.gif

P.S Krutys jautrios, bet man jos budavo jautrios ir pries mm.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 21, 19:47)
man patepliojo ta diena kai turejo prasideti mm. siandien savaite, kaip  ju nera ir pasidariau testuka, kuris parode ryskia antra juostele wub.gif

nu wa kaip saunu,o man kai tiek welawo nieko nerode...tai nusprendziau db penktadieni pasidaryt testa, kaiptik bus dwi sawaites kaip weluoja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aquarel @ 2010 03 22, 12:06)
Sveikos  4u.gif  norėčiau mergaitės su jumis "pasikonsultuoti"  hihihi.gif  manau, kad jūs mane atvesit į protą  blink.gif Ar galėtų būti galimybė, jog esu  nestuke.gif jei testas parodė labai neryškų vaiduokliuką, temp visą sav lakėsi 37.2, šiek tiek pykino, nors mėnesinės buvo prieš porą sav  blink.gif

nu wa kai pasiskaitai,tai daugumos nestumo pozymiai wienodai smile.gif sawe wa bandau itikint kad laukiuos (nors testo dar nesidarau),bet manau kad ir tu laukies tikru tikriausiai,nes ir waiduokliukas ir pykinimas ir temperatura, liux,smagu rolleyes.gif sweikiju 4u.gif
o pas mane tik temperatura ir weluoja,o taip tai kaip ridikelis,tik toks truputi apsiblauses ax.gif
Atsakyti
Na, ačiū mergaitės už Jūsų nuomonę 4u.gif biggrin.gif reiks rimčiau pasitikrint ir sužinot kaip ir kas čia yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rococo @ 2010 03 22, 16:48)
Sveikos mergaites smile.gif

Po pirmojo nestumo praejo ....12 metu...tai nelabai pamenu kaip ten buvo! MM veluoja tik viena diena, taciau nuotaiku kaita ir pastovus lakstymas i WC (slapintis) sukelia itarimu,kad galeciau buti pastojusi..Draugem patarimus zarstydavau i kaire ir i desine kai jos pasipasakodavo apie pirmus nestumo pozymius, o kai tai atsitiko man emiau ir suabejojau  ax.gif
Vaikelio noriu beprotiskai ir vis manau,kad tai tik PMS mane taip veikia: (NORIU KLYKTI IS PYKCIO) viskas nervina!  lotuliukas.gif
Pasakysit,kad lekciau pirktis testo...Hmm..nusipirkciau,tik nezinau ko bijau: ar,kad jis bus teigiamas, ar, kad jis bus neigiamas...
Jauciuosi susipykus su savim  doh.gif

Noreciau suzinoti ar jus daznai slapindavotes vos tik pastojus?  nestuke.gif

P.S Krutys jautrios, bet man jos budavo jautrios ir pries mm.

dar nezinojau kad laukiuosi tai galvojau kad persalau ir del to lakstau sisiot.
man tai visada pries mmm pozymiai kaip per nestuma, todel jau buvau ismokus nekreipt i juos demesio nes kiekviena men nusivildavau, o si menesi specialai ignoravau visus pozymius galvojau ir vel tas pats. bet jau kai mmm suvelavo tai tapo viskas aisku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mano pirmieji pozymiai, kad veluoja mmm biggrin.gif kai jau velavo 2 sav prasidejo kiti pozymiai: skauda krutine, pykina, erzina kvapai, bendras silpnumas, pakilusi temperatura.. atrodo tiek smile.gif ir viskas vienu metu... sad.gif penktadieni eisiu pas gyd, tai suzinosiu kiek laiko nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2010 03 21, 11:52)

Man tepliojo rudom isskyrom apie dvi savaites, bet vakar buvau pas gine, tai sake, kad viskas pakolkas gerai. Tik del sventos ramybes liepe laikytis gulimo rezimo. Tai dabar atostogauju thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites,

nelabai turiu siuo metu i ka kreiptis, tai prasau labai jusu pagalbos.. man mm veluoja jau 2 sav.. praejus 1-2sav po praeitu mm man truputuka patepliojo, bet tuo ir uzsibaige viskas..
dabar paskutiniu metu vis maudzia pilvuko apacia, kaip kad pries mm, bet vis jos neprasideda.. krutine irgi jautroka..
prisiminiau, kad turiu uzsilaikiusi testuka. pasidariau ji apie 18val siandie ir man jis parode stai ka..

user posted image

ar as nestuke..?? nestuke.gif nusipirkau dar kelis testukus, eisiu veliau pasidarysiu viena ir ryt is ryto dar.. blush2.gif

padekit.. smile.gif nes biski dabar "susibalamutinau" ax.gif

labai noreciau liaaalio... nestuke.gif blush2.gif

Pasidariau ir antra testuka tik jau ne kasetini, bet rodo ta pati thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukia: 23 kovo 2010 - 20:12
Jurgitukia, sveikinimai tapus nestuke.gif Ramaus nešiojimo wub.gif

Atsakyti