Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(Jurgitukia @ 2010 03 23, 20:47)
sveikos, mergaites,

nelabai turiu siuo metu i ka kreiptis, tai prasau labai jusu pagalbos.. man mm veluoja jau 2 sav.. praejus 1-2sav po praeitu mm man truputuka patepliojo, bet tuo ir uzsibaige viskas..
dabar paskutiniu metu vis maudzia pilvuko apacia, kaip kad pries mm, bet vis jos neprasideda.. krutine irgi jautroka..
prisiminiau, kad turiu uzsilaikiusi testuka. pasidariau ji apie 18val siandie ir man jis parode stai ka..

user posted image
ar as nestuke..??  nestuke.gif  nusipirkau dar kelis testukus, eisiu veliau pasidarysiu viena ir ryt is ryto dar..  blush2.gif

padekit.. smile.gif nes biski dabar "susibalamutinau"  ax.gif
labai noreciau liaaalio...  nestuke.gif  blush2.gif
Pasidariau ir antra testuka tik jau ne kasetini, bet rodo ta pati  thumbup.gif

beabejo kad laukiesi, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,as ir norejau prisideti,man velavo ir niekaip nesulaukiau savo dienu,tai pasidariau testa ir yra du bruksniukai,tai toks mini sokas poto asaros,kaip ir ka daryti,man trecias vaikutis bus.labaai dideliu abejoniu turiu kaip pasielkti g.gif doh.gif
Atsakyti
aciuuu... smile.gif

sedziu ir bliaunu sau viena biggrin.gif ryt vaziuosiu pas brangiausiaji zinios pranest tongue.gif kaip tik lelius turetu pasirodyt kai sueis 5 metukai, kaip mes kartu.. tongue.gif

o dieve....!! negaliu patiket as... thumbup.gif sirdis kalatojasi, rankos dreba!!!!!!! blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kurios neseniai sužinojote apie nėštuma, gal galite pakomentuoti koks jausmas pilvelyje buna nestuke.gif ? Nes nesulaukiu mmm jau kelias dienas (bet nesijaudinu, nes turiu nereguliarų ciklą), tačiau neramina keistas tempimas pilvelyje, lyg koks svetimkūnis būtų, keliant rankas ar gulint ant pilvo jaučių kažką keisto, pilvas burbuliuoja ir kalba nei iš šio, nei iš to, atrodo, kad jis išsipūtęs būtų, bet neskauda man jo, na niekada man taip dar nebuvo. Super idealiai su berniuku nesisaugom 4u.gif O šiaip maudžia krūtinę, kaip ir prieš mmm, tik keista gerkleje kažkos gniužulas stovi, bet nei pykina nei ka, gal , sakau, tiesiog nedavalgau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukia @ 2010 03 23, 17:47)
sveikos, mergaites,

nelabai turiu siuo metu i ka kreiptis, tai prasau labai jusu pagalbos.. man mm veluoja jau 2 sav.. praejus 1-2sav po praeitu mm man truputuka patepliojo, bet tuo ir uzsibaige viskas..
dabar paskutiniu metu vis maudzia pilvuko apacia, kaip kad pries mm, bet vis jos neprasideda.. krutine irgi jautroka..
prisiminiau, kad turiu uzsilaikiusi testuka. pasidariau ji apie 18val siandie ir man jis parode stai ka..

user posted image
ar as nestuke..??  nestuke.gif  nusipirkau dar kelis testukus, eisiu veliau pasidarysiu viena ir ryt is ryto dar..  blush2.gif

padekit.. smile.gif nes biski dabar "susibalamutinau"  ax.gif
labai noreciau liaaalio...  nestuke.gif  blush2.gif
Pasidariau ir antra testuka tik jau ne kasetini, bet rodo ta pati  thumbup.gif

SVEIKINU!!!!! thumbup.gif nestuke.gif
Papildyta:
Pasidariau ir as siandien testuka!!!! TEIGIAMAS!!!!

thumbup.gif Laukiu mylymojo griztant po darbo....Nudziuginsiu teveli nestuke.gif

As du metus nerukiau, pries savaite taip uzsinorejau cigaretes doh.gif nesupratau kame reikalas. Norejau rukyte begalo, net verkiau,kad neturiu valios ir vel pradejau rukyti!! O cia, pasirodo, hormonai duksta!!
Pasidariau testuka, paglosciau pilveli ir ismeciau cigaretes!! nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Emille @ 2010 03 24, 12:08)
Merginos, kurios neseniai sužinojote apie nėštuma, gal galite pakomentuoti koks jausmas pilvelyje buna  nestuke.gif ? Nes nesulaukiu mmm jau kelias dienas (bet nesijaudinu, nes turiu nereguliarų ciklą), tačiau neramina keistas tempimas pilvelyje, lyg koks svetimkūnis būtų, keliant rankas ar gulint ant pilvo jaučių kažką keisto, pilvas burbuliuoja ir kalba nei iš šio, nei iš to, atrodo, kad jis išsipūtęs būtų, bet neskauda man jo, na niekada man taip dar nebuvo. Super idealiai su berniuku nesisaugom 4u.gif O šiaip maudžia krūtinę, kaip ir prieš mmm, tik keista gerkleje kažkos gniužulas stovi, bet nei pykina nei ka, gal , sakau, tiesiog nedavalgau.

Man pilveli maudzia ir labai daznai lakstau slapintis. Pasidaryk testuka, nekankink saves laukimu smile.gif

Linkiu,kad testuko atsakymas butu toks, kokio nori mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zana1234 @ 2010 03 23, 18:46)
sveikutes,as ir norejau prisideti,man velavo ir niekaip nesulaukiau savo dienu,tai pasidariau testa ir yra du bruksniukai,tai toks mini sokas poto asaros,kaip ir ka daryti,man trecias vaikutis bus.labaai dideliu abejoniu turiu kaip pasielkti g.gif  doh.gif

Du bruksniukai rodo nestuma. Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos sio skyrelio pleputes, vajeeee atejau ir as pas jus unsure.gif

Tai va mano istorija... Itariu nestuke.gif ... Turejau sisirgti daugiau nei pries savaite, bet kadangi pas mane nebuna labai reguliaru tai labai ir nesukau del to galvos...
Mazdaug ta diena, kai turejau is tikro sirgti truputi patepliojo, bet tik 1diena doh.gif ir as pagalvojusi,kad susirgau pradejau gert kontarceptines doh.gif ,isgeriua 2dienas tik, nes kai pamaciau kad apgaulingas tepliojimas,tai ir nebegeriau unsure.gif
Dar dabar sloguoju, gerkle, tai ir vaistuku siek tiek geriau, vitaminu jokiu simtas metu negerus, o dar blogiausia kad pienlige ar kazkas panasaus prasidejo, bijau ir naudot tas cotrimazolum zvakutes,bijau pakenkti doh.gif doh.gif doh.gif ...
Dar kazkaip tikejausi susirgti, bet kai vakar pas jus paskaiciau, kad vienas is pirmu pozymiu temperatura ir siandien pamaciau 37,2 unsure.gif , o dar ta galva sukasi, vaikstau svirduliuodama, nei kava nepadeda, tiesa krutine dar nejautri ir testas prie savaite buvo neigiamas, bet uztat truputi pykina, bet gal cia is baimes... g.gif

Oi kaip bijau, kad su visais vaistas ir tuo uzdegimu nepakenkciau savo leliui,jei jis jau yra verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Gal kuri turetu ka pakomentuoti apie mano vaistus, ar jie kenksmingi, ar dar kazka pasakyt g.gif

Tiesa, DIDELIAUSI sveikinimai, kurios lauke ir sulauke dvieju juosteliu 4u.gif
Oi, kad issipleciau cia as...
Atsakyti
prisijungiu prie jusu noredama paklausti ax.gif kazkaip man keista, nes antradieni (ta diena mazdaug(+ ,-)ir turejo prasideti mm) na jos prasidejo, ir siandien baigesi unsure.gif o visada trukdavo apie savaite... o dabar taip trumpai...per mm skaudejo pilvo apacia, del sito zinau kad man visada skauda per mm, taippat skaudejo krutis, jos padidejo ( per akstesnes mm neskaudedavo taip zymiai ir nepadidedavo taip labai) dar veinas pastebejimas, ploviau indus ir buvo pora kavos puodeliu like, mane taip supykino nuo to kvapo, negera pasidare, o taip niekad nebudavo (pati kavos as negeriu)
siaip viskas gal nieko tokio tik va man tos mm ytartinai tokios trumpos, taip niekad gyvenime nebuve...o pakraujavo tai kazinau, nei perdaug nei per mazai palyginus su ankstesnem, ir kas gi man cia gali buti, ar cia kazkoki pozymiai ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukasss @ 2010 03 26, 13:08)
prisijungiu prie jusu noredama paklausti  ax.gif  kazkaip man keista, nes antradieni (ta diena mazdaug(+ ,-)ir turejo prasideti mm)  na jos prasidejo, ir siandien baigesi  unsure.gif  o visada trukdavo apie savaite... o dabar taip trumpai...per mm skaudejo pilvo apacia, del sito zinau kad man visada skauda per mm, taippat skaudejo krutis, jos padidejo ( per akstesnes mm neskaudedavo taip zymiai ir nepadidedavo taip labai) dar veinas pastebejimas, ploviau indus ir buvo pora kavos puodeliu like, mane taip supykino nuo to kvapo, negera pasidare, o taip niekad nebudavo (pati kavos as negeriu)
siaip viskas gal nieko tokio tik va man tos mm ytartinai tokios trumpos, taip niekad gyvenime nebuve...o pakraujavo tai kazinau, nei perdaug nei per mazai palyginus su ankstesnem, ir kas gi man cia gali buti, ar cia kazkoki pozymiai ar ne smile.gif

Padidejusios jautrios krutys,pykinimas ir sioks toks pakraujavimas - nestumo pozymiai!
Testuka pasidaryk! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rococo @ 2010 03 26, 16:25)
Padidejusios jautrios krutys,pykinimas ir sioks toks pakraujavimas - nestumo pozymiai!
Testuka pasidaryk!  wub.gif

dar apie viena pastebejima pamirsau parasyti tai kad ta diena kai mm prasidejo baisiai buvo viduriukai sukieteje ir pilvas issiputes kaip balionas, ir pati sau pagalvojau, kad taip su viduriukais man buve pries daug metu ir per mm tai nebuve niekad schmoll.gif
nezinau nenoriu prisigalvoti perdaug, galvoju dar palaukti pora dienukiu gal vel sugrys mm
Atsakyti
na wa,tiek is tu nestukes pozymiu...velavo 13dienu, BT 37/37,2 ir se tau,mmm atejo cray.gif pradzioj pamaniau,kad gal taip tik pateplios ir praeis,bet ne.... tai tik apie leliu pamastau ir i asaras puolu cray.gif taip nefaina ant sirdeles.... tai matyt teisingai NT rode,kai pasidariau kai velavo 3d,parode I... taip ir maniau kad nereik prisisvajot cray.gif

o tom kurios sulauke II didziuliai didziuliai sweikinimai brangiosios wub.gif wub.gif wub.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

esu ziauriai nerealiai pasimetusi siuo metu.. kaip jau rasiau pries kelias dieneles, testukai visi, kuriuos dariausi rode teigiama rezultata.. su brangiausiuoju nutarem nuvaziuoti pas gydytojuke, kad patikrintu. ziurinejo ji mane, ziurinejo.. paklause kelis kartus ar tikai teigiami testukai. tuomet pamate manyje kazka 5mm, taciau tie 5mm neatitinka 7,5 sav. laikotarpio, kuomet tureciau but nescia.. paskui sako, kad keista, kad teigiami testukai. pradejo kalbet apie nelygias to taskelio sieneles ir pan. tipo niekas neatitinka nestuma...

nusprende gydytoja, kad ateiciau po 10d. ir pakartos echoskopija bei padarys visus reikiamus tyrimus.. dar itare ji, kad gali but nesivystantis nestumas..

tai sedziu dabar visiskai jokioj nezinioj. visumoj, nejauciu as ten kazkokiu ypatingu pojuciu organizme. tik tiek, kad kartais krutine ir pilveli pamaudzia.

biski isgasdino gydytojos pasakymas, kad jei pradesi alpti ar blogai pasidarys, tai vaziuok i ligonine. tiesa, dar tepineli paeme, tai leukocitu padaugeje..

nzn, nei ka daryt, nei ka galvot.. tik is kart atmete cistu buvima.

sedziu ir nervas ima. doh.gif tik nujauciu, kad kazkas negerai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukia @ 2010 03 27, 20:49)
sveikutes  4u.gif

esu ziauriai nerealiai pasimetusi siuo metu.. kaip jau rasiau pries kelias dieneles, testukai visi, kuriuos dariausi rode teigiama rezultata.. su brangiausiuoju nutarem nuvaziuoti pas gydytojuke, kad patikrintu. ziurinejo ji mane, ziurinejo.. paklause kelis kartus ar tikai teigiami testukai. tuomet pamate manyje kazka 5mm, taciau tie 5mm neatitinka 7,5 sav. laikotarpio, kuomet tureciau but nescia.. paskui sako, kad keista, kad teigiami testukai. pradejo kalbet apie nelygias to taskelio sieneles ir pan. tipo niekas neatitinka nestuma...

nusprende gydytoja, kad ateiciau po 10d. ir pakartos echoskopija bei padarys visus reikiamus tyrimus.. dar itare ji, kad gali but nesivystantis nestumas..

tai sedziu dabar visiskai jokioj nezinioj. visumoj, nejauciu as ten kazkokiu ypatingu pojuciu organizme. tik tiek, kad kartais krutine ir pilveli pamaudzia.

biski isgasdino gydytojos pasakymas, kad jei pradesi alpti ar blogai pasidarys, tai vaziuok i ligonine. tiesa, dar tepineli paeme, tai leukocitu padaugeje..

nzn, nei ka daryt, nei ka galvot.. tik is kart atmete cistu buvima.

sedziu ir nervas ima.  doh.gif tik nujauciu, kad kazkas negerai... verysad.gif

O nenori pas kita ginekologe nueiti? Nueik, nuramink save 4u.gif
Siaip vaikelio sirdute pradeda plaktiapie 5 nestumo savaite ir gydytoja turejo tai pastebeti. Gal pastojai ne vietoj todel ir perspejo gydytoja del alpimo ir blogos savijautos.
Neliudek 4u.gif viskas susitvarkys!
Atsakyti