Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(idile @ 2010 04 12, 20:13)
as manau,kad dar per anksti darytis testa  4u.gif  sakiau palauksiu iki sios savaites galo  4u.gif  beje ypac maudzia kairej pusej kur strenos yra ties tuo sonu...  g.gif

as testa pasidariau po 2 dienu kai nesulaukiau menesiu. turejau itarimu ir jie pasitvirtino nestuke.gif
Atsakyti
na man prasidejo mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif
lauksiu kito menesio wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites.Stai ir as pasidariau testuka...Niu sirgt taip vis dar nesergu, bet tepa sad.gif ir taip nemazai, bet, tikrai ne sirgimo tempu. Nusipirkau pati pigiausia testuka eurovasitineje (juostele)(nes nieko nesitikejau), ir ka, ogi nieko- I unsure.gif , bet po kokiu 10 min, ziuriu kad yra vaiduokliukas huh.gif .Niu bet toks vaiduokliu vaiuoklis g.gif , bet matosi. As uz testuko ir pas MB, sakau ziurek,ka matai, niu o jis nei sioks nei toks, kraipo galva,sakau ar ir tu matai ar man tik vaidenasi? huh.gif Niu matau sako blink.gif. Taigius nuejau pas gin, atsargiai persviete, niu sako gimdos endometrimas nera storas, neatrodo, kad turetum sirgti ph34r.gif , rado toki maza taskuti, sako nu va gal cia, bet ...nutylejo, suabejodama, sako, o gal cia siaip kas, nes lb mazas g.gif ir tam net nesuteike reiksmes, rankomis neapziurejo, sake nenoriu maigyt. Dar pakartojo testa, bet zinoma, kad jis nieko nerode, nes rytinio slapino nebuvo, o pries pusvalandi arbatos buvau isgerus.Siule pasidaryt kraujo tyrima, bet nusprendiau dar pora dienu palaukti, kad butu tiksliai aisku ar laukiasi ar laukiuosi, o gal nieko... unsure.gif Ka jus manoyt mergaites? kaip tik vakar sakiciau kad sie testukai daznai grybauja... doh.gif

PS> dabar 27-28 c.d.
Papildyta:
"na man prasidejo mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif
lauksiu kito menesio wub.gif"

Sekmes Idile!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teletabiux: 13 balandžio 2010 - 20:13
na... tas gausus tepimas irgi ne kas sakyciau g.gif
o gine nekomentavo, kad galbut "zirniukas" ne gimdoje del to tepa - ir kad jis gali buti neisitvirtinti unsure.gif
lauksim ziniu i staves.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teletabiux @ 2010 04 13, 21:18)
Sveikutes mergaites.Stai ir as pasidariau testuka...Niu sirgt taip vis dar nesergu, bet tepa  sad.gif ir taip nemazai, bet, tikrai ne sirgimo tempu. Nusipirkau pati pigiausia testuka eurovasitineje (juostele)(nes nieko nesitikejau), ir ka, ogi nieko- I  unsure.gif , bet po kokiu 10 min, ziuriu kad yra vaiduokliukas huh.gif .Niu bet toks vaiduokliu vaiuoklis g.gif , bet matosi. As uz testuko ir pas MB, sakau ziurek,ka matai, niu o jis nei sioks nei toks, kraipo galva,sakau ar ir tu matai ar man tik vaidenasi?  huh.gif Niu matau sako blink.gif. Taigius nuejau pas gin, atsargiai persviete, niu sako gimdos endometrimas nera storas, neatrodo, kad turetum sirgti ph34r.gif , rado toki maza taskuti, sako nu va gal cia, bet ...nutylejo, suabejodama, sako, o gal cia siaip kas, nes lb mazas g.gif ir tam net nesuteike reiksmes, rankomis neapziurejo, sake nenoriu maigyt. Dar pakartojo testa, bet zinoma, kad jis nieko nerode, nes rytinio slapino nebuvo, o pries pusvalandi arbatos buvau isgerus.Siule pasidaryt kraujo tyrima, bet nusprendiau dar pora dienu palaukti, kad butu tiksliai aisku ar laukiasi ar laukiuosi, o gal nieko... unsure.gif Ka jus manoyt mergaites? kaip tik vakar sakiciau kad sie testukai daznai grybauja... doh.gif

PS> dabar 27-28 c.d.
Papildyta:
"na man prasidejo mmm  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif 
lauksiu kito menesio  wub.gif"

Sekmes Idile!

Tai jeigu rasai, kad tau db 27 - 28 c.d., tada gine tikrai galejo nieko nepamatyti. Man du testai vaiduokliukus 34 ir 35 c.d. parode (mano ciklas 30 - 33 d.). Nulekiau pas gine kita diena, nes spazmavo pilva, tarsi mmm prasideti turejo, ji pasake ateiti po 3 sav. Nuejau pas kita, pasiziurejo echoskopu, is viso nieko nepamate, net maziuko taskiuko smile.gif pasidariau kraujo tyrimus. Tai po savaites tiksliai zinojau, kad esu nestuke.gif , nes HCG jau buvo 637 (3 sav.) o testa pigiausia po 4 sav. pasidariau, tai parode ryskia dvi juosteles smile.gif
P.S. teplioti gali, kai zirniukas bando prisitvirtinti smile.gif taigi sekmes!!!!
Atsakyti
man ir prie 2sav.veluojanciu menesiniu rode tik laaabai nezimia antra juostele, tik dabar, palaukus dar keleta dieneliu, jau isryskejo dvi aiskios linijytes. O va, pojuciai, tai istisai yra pilvo apacios maudimas,toks kaip pries mm.buna ir kazkaip labai nuojauta, nuo pat pirmu velavimo dienu, neapleido, kad as vel nestuke.gif
o apsilankius pas ginekologe, tai labai graziai ir maloniai paaiskino, kad geriau neskubet dabar ant "lektuvo" tikrint ir echo sviesti, nes butu pavojinga, tokiam ankstyvam periode.. gydytojos palaimingu zodziu teks dar palaukt pora savaiteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 13 balandžio 2010 - 22:14
Man tai pats pirmas ir aiškiausias požymis - krūtinė - stangri, speneliai jautrūs - niu tokia labai graži sakyčiau... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip, krutine ir man pasidre tokia kitokia nei per mmm dienas ax.gif ir iskart apeme jausmas, kad as laukiuosi...... toks iskart "motiniskas" jausmas 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, turiu tokia problema net nezinau nuo ko pradeti unsure.gif
menisines veluoja jau 4savaites taip nera buve man dar. aisku pasidariau testuka jis neigiamas. bet vis pilva paskausta, isskyros nera kaip visada sviesiai rudos spalvos. ir net nezinau ka galvot ar taip kokia liga uzpuole ar jau nestuke.gif gal galyte kuom nors patarti. pas gydytoja uzsirasiusi penktadieniui bet tas nezinojimas tai jau veda is proto doh.gif bet nei krutynes nespaudzia,tik temperaturos biski yra. g.gif
Atsakyti
oi, jei jau ir temperaturos yra (tikriausiai 37), taip?
tai jau gali buti zirniukas, tai kas kad testas nerodo, kiekvienai moteriskei skirtngai.
4u.gif
na, per dauk nepergyvenkit,manau jei ir ne zirniukas - kazko rimciau vargu ar bus;
pilvo maudimas, temperatura - tai tikrai nestumo pozymiai;
vat tos isskyros rudos ne kas... nes gali buti tiesiok, kad zirniukas ne gimdoje isitvirtines.... unsure.gif
bet laukit penktadienio.... o mes lauksim ziniu is jusu...
Atsakyti
tai butinai parasysiu aisku noretusi kad butu zirniukas, bet jei ir nebus ir gerai smile.gif
Atsakyti
pirmas pozymis man - skausminga, padidejusi ir pagrazejusi blush2.gif krutine. Ir tie pokyciai ivyko anksciau nei paprastai pries menesines ivyksta. na ir pilve jautesi "tempimas", o ne maudimas ... Bet as jau iki visu siu akivaizdziu pozymiu pajutau, kad esu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *only*: 14 balandžio 2010 - 20:40