Sveikutes mergaites.Stai ir as pasidariau testuka...Niu sirgt taip vis dar nesergu, bet tepa

ir taip nemazai, bet, tikrai ne sirgimo tempu. Nusipirkau pati pigiausia testuka eurovasitineje (juostele)(nes nieko nesitikejau), ir ka, ogi nieko- I

, bet po kokiu 10 min, ziuriu kad yra vaiduokliukas

.Niu bet toks vaiduokliu vaiuoklis

, bet matosi. As uz testuko ir pas MB, sakau ziurek,ka matai, niu o jis nei sioks nei toks, kraipo galva,sakau ar ir tu matai ar man tik vaidenasi?

Niu matau sako

. Taigius nuejau pas gin, atsargiai persviete, niu sako gimdos endometrimas nera storas, neatrodo, kad turetum sirgti

, rado toki maza taskuti, sako nu va gal cia, bet ...nutylejo, suabejodama, sako, o gal cia siaip kas, nes lb mazas

ir tam net nesuteike reiksmes, rankomis neapziurejo, sake nenoriu maigyt. Dar pakartojo testa, bet zinoma, kad jis nieko nerode, nes rytinio slapino nebuvo, o pries pusvalandi arbatos buvau isgerus.Siule pasidaryt kraujo tyrima, bet nusprendiau dar pora dienu palaukti, kad butu tiksliai aisku ar laukiasi ar laukiuosi, o gal nieko...

Ka jus manoyt mergaites? kaip tik vakar sakiciau kad sie testukai daznai grybauja...

PS> dabar 27-28 c.d.
Papildyta:"na man prasidejo mmm
lauksiu kito menesio

"
Sekmes Idile!