Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

na as kai pagalvoju tu pozymiu buvo ir ne vienas, nors ir tas pilvo skausmas kuri kenti ir mm nesulauki... tas maudimas viskas jau taip ilgai negaljo uztrukti kaip man, apie tris savaites, o prasidejo dar gerai savaitei pries laika susirgti... dabar krutine tai kaip plytos... sutinus, skauda tempia... jau savaite laiko tiesiog karstis eina is jos... prisiliest jau nebeimanoma... mieguistumas tai nepasakyciau kad labai pasikeite... as visada pamiegoti grozio miegelio buvau megeja... dabar atsirades sleikstulys... bet atrodo laikausi dar...gal pykinti neprades, tokie ispudziai kurie keiciasi kiekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif

begalo norim leliuko, puse metu bandem ir nieko kazkaip....bet va si menesi prasidejo neaiskumai kazkokie,mm veluoja 2 savaites, pradejau lb greit pavargt, ir paskutinem dieno vis diegliukai uzpuola tai kaireje tai desineje papilves puseje, atrodo lyg mm turetu tuoj prasidet verysad.gif dariausi 3 testus visi neigiami...bet va si ryta vel pasidariau ir pamaciau lb neryskia II juostele...kaip manot ar verta jau dziaugtis pradet? nestuke.gif
Atsakyti
jei jau pasimate ir antra, kad ir neryski.... jau "patyliukais" dziaukis...., man po 2 sav., velavimo irgi buvo neryski, o dar po keliu dienu jau labai ryski... thumbup.gif
o kitokiu pozymiu nera? nei krutines patinimo, padidejimo??? pasimatuok dar temperatura, jei istisai laikosi 37, taip ir ir yra mirksiukas.gif
siulau labai ilgai nelaukti, pasidaryk testa dar po keliu dienu ir jei vel yra juostele, vaziuok pas gine, tegu paziuri ar "zirniukas" tvritai gimdoje;
jei poliklinika nedaro echoskopo, eik i pirvacia... betnt jau bus ramiau.....

sekmes 4u.gif
Atsakyti
seip speneliai jautroki pasidare yra, ir aureoles aplink juos biski patamsejusios bei padidejusios....
beto pries pat mm vidurei uzkieteje buvo(kazkur skaiciau kad tai galima laikyti irgi vienu is nestuke.gif pozymiu)..?
reiks jauciu kuo skubiau pas gine begt, nes taip neramu...ypac tie diegliukai gazdina sad.gif
Atsakyti
man pradejo svaigti galva ziauriai, kai tai prasitese iki 3 dienu, pasiskambijau gyd.i nulekiau....padare echoskopa ir pamatem plakancia sirdute-6sav....valio
su pirmu nieko nejauciau, tik testas teigiamas bv...
db ir papykina, su pirmu vos keleta kartu tik ohmy.gif
user posted image
Atsakyti
Niu kaip tau magiliene, ar jau susirgai? Ar buvai aps daktarus? ka sake? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwii @ 2010 04 24, 11:26)
seip speneliai jautroki pasidare yra, ir aureoles aplink juos biski patamsejusios bei padidejusios....
beto pries pat mm vidurei uzkieteje buvo(kazkur skaiciau kad tai galima laikyti irgi vienu is  nestuke.gif  pozymiu)..?
reiks jauciu kuo skubiau pas gine begt, nes taip neramu...ypac tie diegliukai gazdina sad.gif

manau viskas bus gerai;

tik kaip daugumamerginu jau ci arase, poliklinikoj - gali ir nedaryti echoskopo, o ranka ten irgi netikrins.. kad nepazeist, gine gali laukti ilegsnio laikotarpio, tai jei jau poliklinikos gine nepatvirtins... nubekit bent vienai apziurai i privacia, ten su echoskopu tikrai apziures... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nežinau net jau ką ir galvoti.. istorija mano tokia, kad praeitą ciklą galėjau pastoti, bet balandžio 4 d. pasirodė mmm, jos buvo tris dienas, bet pakankamai normalios, nors paprastai būna keturias plius penktą teplioja.. tai kadangi atėjo mmm, tai nusprendžiau, kad tikrai ne nėščia, ir ramiai gyvenau sau toliau.. praėjus kelioms dienoms po mmm man keistai pradėjo tempti pilvo apačią.. aš visada mėgstu gulėti ant pilvo, o dabar kai ant pilvo guliu dar labiau maudimas jaučiasi.. naktį miegodavau visada ant pilvo, o paskutiniu metu vis ant šono verčiuosi, nes kartais net prabundu, kad kažkaip tempia.. pradžioje nekreipiau dėmesio, bet pilvo apačioje tempimas nesiliovė, tai pasimečiau pradėjau skaityti ar būna, kad būna mmm, bet vis tiek nėščia.. prisiskaičiau čia forume, kad būna.. tai nusipirkau NT, pasidariau vakare - neigiamas schmoll.gif gyvenu toliau.. tempimas vis tiek nedingsta.. užvakar valgau kartu su šeimyna.. valgau kiaulienos karbonadą.. sakau jo skonis kažkoks netoks, visa šeima sako, kad toks kaip visada, o man jis net kiaulienos neprimena.. doh.gif įsidedu salotų, jų skonis man irgi kažkoks netoks.. šeima sako, kad kaip visada.. doh.gif niu galvoju receptorių sutrikimo diena.. pasipasakojau draugei, kad durna diena ir skonis sutriko, o ta sako, man taip buvo kai buvau nėščia doh.gif hmmm.. vėl sudvejojau.. ax.gif šiandien ilgai miegojau, atėjo sesė į kambarį, kažką šnekina ir parėjo man iš virtuvės žuvies kvapas.. net negera pasidarė, tai paprašiau sesės skubiai uždaryti kambario duris, nes aš dar lovoje gulėjau.. supykino, nors šiaip žuvies mėgėja niekada nebuvau blink.gif nusipirkau šiandien NT, pasidariau vakare, bet jis neigiamas.. schmoll.gif na realiai jei šitos mmm tarkim buvo netikros tai nuo anų mmm skaičiuojant nėštumas jau būtų 6 savaitės ir 5 dienos, tai NT gi jau tikrai rodyti turėtų ir vakare.. unsure.gif nieko nesuprantu.. pas ginę buvau vasario mėnesį ir šiaip esu sveika.. tik nesuprantu kas čia per sutapimai.. na psichologinio nėštumo man būti negali, nes jei vaikelis vis dėl to būtų, tai netyčiukas.. nes neplanavome jo dabar tikrai ax.gif miegas ir nuovargis irgi kankina, bet gal dėl to, kad ir taip pavargstu, dar magistrinį dabar rašau.. bet atsikeliu normaliai pamiegojus ir jau po kelių valandų vėl mielai pamiegočiau doh.gif krūtinės jokių pokyčių nejaučiu.. bet man nei prieš, nei per, nei po mmm ji niekada nesiskiria.. tai vat ir nebežinau ar galiu aš būti nėštukė, ar ne.. ax.gif na po savaitės jau mmm turėtų ateiti, jei ateis.. tai žiūrėsim kaip šįkart bus.. nebežinau ir ką daryti, pas gydytoją kolkas lėkti nesinori, gal palauksiu dar savaitėlė iki mmm, ir tada žiūrėsiu.. ką jūs patartumėte? 4u.gif
Atsakyti
na.. as trumpiau nei jus... atminkite, kad yra procentas moteru, kurioms net patojus pasirodo mmm... siulyciauvisdelto nueiti pas gydytoja... o jei visdelto pastojote, juk geriau zinoti, nei tikmanyti, nes nezinosite ar galite pvz., vartoti alkocholi ir pan.,

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 26, 13:42)
na.. as trumpiau nei jus... atminkite, kad yra procentas moteru, kurioms net patojus pasirodo mmm... siulyciauvisdelto nueiti pas gydytoja... o jei visdelto pastojote, juk geriau zinoti, nei tikmanyti, nes nezinosite ar galite pvz., vartoti alkocholi ir pan.,

sekmes 4u.gif

Nusipirkau dar šiandien NT, pasidarysiu ryte, jei nerodys ir jis, tai skambinsiu ginei ir keliausiu pasitikrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwii @ 2010 04 23, 22:35)
Sveikos merginos 4u.gif  4u.gif

begalo norim leliuko, puse metu bandem ir nieko kazkaip....bet va si menesi prasidejo neaiskumai kazkokie,mm veluoja 2 savaites, pradejau lb greit pavargt, ir paskutinem dieno vis diegliukai uzpuola tai kaireje tai desineje papilves puseje, atrodo lyg mm turetu tuoj prasidet  verysad.gif  dariausi 3 testus visi neigiami...bet va si ryta vel pasidariau ir pamaciau lb neryskia II juostele...kaip manot ar verta jau dziaugtis pradet? nestuke.gif

Manau, kad jau reiktu patyliukais pradet dziaugtis, jei jau rodo juostele greiciausiai nestuke.gif , atsiranda ten kazkokie hormonai, uz tai ir rodo, o ar ryskiau ar ne ne taip ir svarbu, o gine dar gali nematyti, man keturiu savaiciu, dar tiksliai pasakyt negalejo, geriau antra testa pasidaryti ir jei rodys tai thumbup.gif kaip ir garantuota
Atsakyti
as totalioje nevilty verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
buvau jau lyg ir pradejus po biskuti dziaugtis... nusipirkau antra NT tas ir parode neryskia II juostele(BET PARODE rolleyes.gif )
o va vakar pastebejau kad kraujuot pradejau(ir gan stiprei), ir visi dziaugsmai mano dingo verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif ... pas gine dbr nenoriu o ir laiko nelb yra(itemptas darbo grafikas lb.. schmoll.gif )
zodziu pabego mano zirniukas.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif ech....
Atsakyti