bet jau atradus laiko nueik pas gine... tegu apziuri, gal koki "negerieti" ras, del kurio zirniukas pabego....
nu.... labai neliudek....
bet jau atradus laiko nueik pas gine... tegu apziuri, gal koki "negerieti" ras, del kurio zirniukas pabego....
QUOTE(wiwii @ 2010 04 27, 10:51)
as totalioje nevilty
buvau jau lyg ir pradejus po biskuti dziaugtis... nusipirkau antra NT tas ir parode neryskia II juostele(BET PARODE
)
o va vakar pastebejau kad kraujuot pradejau(ir gan stiprei), ir visi dziaugsmai mano dingo
... pas gine dbr nenoriu o ir laiko nelb yra(itemptas darbo grafikas lb..
)
zodziu pabego mano zirniukas....
ech....
buvau jau lyg ir pradejus po biskuti dziaugtis... nusipirkau antra NT tas ir parode neryskia II juostele(BET PARODE
o va vakar pastebejau kad kraujuot pradejau(ir gan stiprei), ir visi dziaugsmai mano dingo
Liudna zinia
QUOTE(wiwii @ 2010 04 27, 09:51)
as totalioje nevilty
)
... pas gine dbr nenoriu o ir laiko nelb yra(itemptas darbo grafikas lb..
)
ech....
Užjaučiu..
Aš tai einu rytoj pas ginę.. tai arba patvirtins, arba paneigs..
Na tarkim asmeniskai man : krutu jautrumas, pilvo issiputimas, nuotaiku kaita pasireiskia ir pries mmm
Taip, kad vienareiksmiskai teigti, jog tai nestumo pozymiai nigalima 
Papildyta:
[quote=wiwii,2010 04 27, 10:51]
as totalioje nevilty
nu pas gine tai mirk gyvenk reik eit
as kai pastojau ( testas taip pat rode viena ryskia kita neryskia juostele) po keliu menesiu taipogi kraujuot buvau pradejusi. tai po vizito pas gydytoja paaiskejo jog man gresiantis. bet vat, isnesiojau ir pagimdziau ir auginu dabar trimete mergina
Papildyta:
[quote=wiwii,2010 04 27, 10:51]
as totalioje nevilty
nu pas gine tai mirk gyvenk reik eit
Sveikutes
As turbut esu viena is tu, kurios nuo pat pirmu sekundziu jaucia visus imanomus ir neimanomus simptomus
pirmiausia galvos svaigulys - net automobili vairuot buvo sunku, tapau ne tik miegelio bet ir myzniuku karaliene
, tualetas tapo antraisiais namais
krutine skausminga ir be galo jautri. O uosle..... galiu per 5 km uzuost, o ypac slykscius kvapus
iki tol megti kvepalai buvo padovanoti draugem ir mamai ir kategoriskai prigrasinta jais nesikvepinti
O pats pats pirmiausias simptomas, jog esu
tai, kad visiskai nesamoningai, nei is sio ne is to, vyra pasaukiau ne vardu bet "teciu"
tada ir dingetelejo, kad ir i musu namucius atejo svente
As turbut esu viena is tu, kurios nuo pat pirmu sekundziu jaucia visus imanomus ir neimanomus simptomus
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 04 28, 16:34)
Niu va grįžau iš ginės, tai sakė, kad viskas jai ten pas mane tobula ir gražu, taip kad sveika ir ne nėščia, tik kad taip nesijaučiu
vienu žodžiu..
eik pakartotinai pas ginę po kelių savaitėlių, jei neprasidės mmm
QUOTE(Veja Feja @ 2010 04 28, 17:53)
eik pakartotinai pas ginę po kelių savaitėlių, jei neprasidės mmm
man pirmą apsilankymą tiesiai šviesiai nepasakė, kad esu ne nėščia, tik pasakė, kad gal man šiaip mmm vėluoja
o mane tikrai kamuoja tie nėštumo požymiai ir testas parodė ir visa kita... tad ryt pagaliau vėl eisiu pas ginę, tikiuosi, bent dbr pamatys mano nėštumą

Prašyk kai jau būsi po ginės ką papasakojo
aš tai žiūrėsiu.. palauksiu dar, žiūrėsiu kaip su mmm, ir jei vis tiek jausiuosi taip pat.. tai eisiu dar kartelį.. o vakar vakare dar mano draugas sako, bet žinai tavo papai padidėjo
sveikos merginos
niu va as ir kokios 4,5sav.kaip
,bet galiu pasakyti nelabai kas jau ir pasikeite,tik kad krutine ziauriai jau skauda na dar gal su miegiuku problemu atsirado galiu pramegoti visa diena,niu bet dar reikia palaukti skaiciau kad visi pykinimai prasideda nuo 6sav.tfutfutfu tikiuosi jausiuos tai pat kaip dabar
QUOTE(lorenyte22 @ 2010 04 29, 16:42)
sveikos merginos
niu va as ir kokios 4,5sav.kaip
,bet galiu pasakyti nelabai kas jau ir pasikeite,tik kad krutine ziauriai jau skauda na dar gal su miegiuku problemu atsirado galiu pramegoti visa diena,niu bet dar reikia palaukti skaiciau kad visi pykinimai prasideda nuo 6sav.tfutfutfu tikiuosi jausiuos tai pat kaip dabar 
sveikinam su zirniuku
o simtomai galiir nepasireksti, busi is tu laiminguju, kada nestumas bus yoac lengvas.
Tik vienintelis pozymis buvo, kad galiu lauktis - tai menesiniu dingimas
Labutis wisoms
pagaliau wel prisijungiau prie jusu
kazkaip nekilo ranka anksciau prisijungt,kai mmm atejo... bet db jau wiskas gerai,daugiau taip nepergywensiu
tik wa dar reik prisiwerst pas gine nueit,o i rseip reiktu witaminu pagert kokiu su gelezim,pawasaris,o as wisa perbalus,paakiai pajuode ir amzinai pawargus,kad ir nieko neweikiu
lorenyte22 buk pasweikinta tarp moteru
saugok leliu sawo
lorenyte22 buk pasweikinta tarp moteru