Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

nu.... labai neliudek.... unsure.gif
bet jau atradus laiko nueik pas gine... tegu apziuri, gal koki "negerieti" ras, del kurio zirniukas pabego....
Atsakyti
QUOTE(wiwii @ 2010 04 27, 10:51)
as totalioje nevilty  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
buvau jau lyg ir pradejus po biskuti dziaugtis... nusipirkau antra NT tas ir parode neryskia II juostele(BET PARODE  rolleyes.gif )
o va vakar pastebejau kad kraujuot pradejau(ir gan stiprei), ir visi dziaugsmai mano dingo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ... pas gine dbr nenoriu  o ir laiko nelb yra(itemptas darbo grafikas lb.. schmoll.gif )
zodziu  pabego mano zirniukas.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ech....

Liudna zinia verysad.gif bet tikrai geriau nueik pas gydytoja. Gal pas tave truksta progesterono. Kita karta kai pastosi, reikia is karto vaistukus (dufaston) pradeti gerti, kad zirnius galetu isitvirtinti smile.gif dar rasai, kad darbo grafikas itemptas. Tai irgi galejo tureti itakos. Per daug streso hormonu irgi neleidzia zirniukui isitvirtinti. Stiprybes tau ir maziau streso!!! Kita karta tikrai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwii @ 2010 04 27, 09:51)
as totalioje nevilty  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
buvau jau lyg ir pradejus po biskuti dziaugtis... nusipirkau antra NT tas ir parode neryskia II juostele(BET PARODE  rolleyes.gif )
o va vakar pastebejau kad kraujuot pradejau(ir gan stiprei), ir visi dziaugsmai mano dingo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ... pas gine dbr nenoriu  o ir laiko nelb yra(itemptas darbo grafikas lb.. schmoll.gif )
zodziu  pabego mano zirniukas.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ech....

Užjaučiu.. 4u.gif linkiu, kad naujas ciklas būtų sėkmingas 4u.gif

Aš tai einu rytoj pas ginę.. tai arba patvirtins, arba paneigs.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritutia*: 27 balandžio 2010 - 22:54
Na tarkim asmeniskai man : krutu jautrumas, pilvo issiputimas, nuotaiku kaita pasireiskia ir pries mmm biggrin.gif Taip, kad vienareiksmiskai teigti, jog tai nestumo pozymiai nigalima tongue.gif
Papildyta:
[quote=wiwii,2010 04 27, 10:51]
as totalioje nevilty verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

nu pas gine tai mirk gyvenk reik eit blink.gif as kai pastojau ( testas taip pat rode viena ryskia kita neryskia juostele) po keliu menesiu taipogi kraujuot buvau pradejusi. tai po vizito pas gydytoja paaiskejo jog man gresiantis. bet vat, isnesiojau ir pagimdziau ir auginu dabar trimete mergina wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
As turbut esu viena is tu, kurios nuo pat pirmu sekundziu jaucia visus imanomus ir neimanomus simptomus biggrin.gif pirmiausia galvos svaigulys - net automobili vairuot buvo sunku, tapau ne tik miegelio bet ir myzniuku karaliene biggrin.gif, tualetas tapo antraisiais namais biggrin.gif krutine skausminga ir be galo jautri. O uosle..... galiu per 5 km uzuost, o ypac slykscius kvapus biggrin.gif iki tol megti kvepalai buvo padovanoti draugem ir mamai ir kategoriskai prigrasinta jais nesikvepinti biggrin.gif O pats pats pirmiausias simptomas, jog esu nestuke.gif tai, kad visiskai nesamoningai, nei is sio ne is to, vyra pasaukiau ne vardu bet "teciu" biggrin.gif tada ir dingetelejo, kad ir i musu namucius atejo svente thumbup.gif
Atsakyti
Niu va grįžau iš ginės, tai sakė, kad viskas jai ten pas mane tobula ir gražu, taip kad sveika ir ne nėščia, tik kad taip nesijaučiu blink.gif vienu žodžiu..
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 04 28, 16:34)
Niu va grįžau iš ginės, tai sakė, kad viskas jai ten pas mane tobula ir gražu, taip kad sveika ir ne nėščia, tik kad taip nesijaučiu  blink.gif vienu žodžiu..

eik pakartotinai pas ginę po kelių savaitėlių, jei neprasidės mmm wink.gif man pirmą apsilankymą tiesiai šviesiai nepasakė, kad esu ne nėščia, tik pasakė, kad gal man šiaip mmm vėluoja protest.gif o mane tikrai kamuoja tie nėštumo požymiai ir testas parodė ir visa kita... tad ryt pagaliau vėl eisiu pas ginę, tikiuosi, bent dbr pamatys mano nėštumą g.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 04 28, 17:53)
eik pakartotinai pas ginę po kelių savaitėlių, jei neprasidės mmm wink.gif man pirmą apsilankymą tiesiai šviesiai nepasakė, kad esu ne nėščia, tik pasakė, kad gal man šiaip mmm vėluoja  protest.gif o mane tikrai kamuoja tie nėštumo požymiai ir testas parodė ir visa kita... tad ryt pagaliau vėl eisiu pas ginę, tikiuosi, bent dbr pamatys mano nėštumą g.gif  nestuke.gif

Prašyk kai jau būsi po ginės ką papasakojo 4u.gif

aš tai žiūrėsiu.. palauksiu dar, žiūrėsiu kaip su mmm, ir jei vis tiek jausiuosi taip pat.. tai eisiu dar kartelį.. o vakar vakare dar mano draugas sako, bet žinai tavo papai padidėjo blink.gif per šešis metus tokio bajerio nebuvau iš jo girdėjusi.. o dabar sako padidėjo.. ir dar į tokią temą tie jie žodžiai prie mano dvejonių.. tik nieko jam nesakiau, dura išmečiau ir sakau, tai ir džiaukis lotuliukas.gif bet blyn jei aš ne nėščia, kuom vakar išėjus iš ginės buvau tikrai patikėjusi.. tai tada per daug čia visokių sutapimų.. doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos clap.gif niu va as ir kokios 4,5sav.kaip nestuke.gif ,bet galiu pasakyti nelabai kas jau ir pasikeite,tik kad krutine ziauriai jau skauda na dar gal su miegiuku problemu atsirado galiu pramegoti visa diena,niu bet dar reikia palaukti skaiciau kad visi pykinimai prasideda nuo 6sav.tfutfutfu tikiuosi jausiuos tai pat kaip dabar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenyte22 @ 2010 04 29, 16:42)
sveikos merginos clap.gif niu va as ir kokios 4,5sav.kaip nestuke.gif ,bet galiu pasakyti nelabai kas jau ir pasikeite,tik kad krutine ziauriai jau skauda na dar gal su miegiuku problemu atsirado galiu pramegoti visa diena,niu bet dar reikia palaukti skaiciau kad visi pykinimai prasideda nuo 6sav.tfutfutfu tikiuosi jausiuos tai pat kaip dabar tongue.gif

sveikinam su zirniuku 4u.gif
o simtomai galiir nepasireksti, busi is tu laiminguju, kada nestumas bus yoac lengvas.
Atsakyti
Tik vienintelis pozymis buvo, kad galiu lauktis - tai menesiniu dingimas smile.gif
Atsakyti
Labutis wisoms 4u.gif pagaliau wel prisijungiau prie jusu ax.gif kazkaip nekilo ranka anksciau prisijungt,kai mmm atejo... bet db jau wiskas gerai,daugiau taip nepergywensiu blush2.gif tik wa dar reik prisiwerst pas gine nueit,o i rseip reiktu witaminu pagert kokiu su gelezim,pawasaris,o as wisa perbalus,paakiai pajuode ir amzinai pawargus,kad ir nieko neweikiu blink.gif

lorenyte22 buk pasweikinta tarp moteru ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif saugok leliu sawo wub.gif

Atsakyti