Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

patikek man tai be galo sunku...jau simta kart norejau pasakyt,galvoju nu viskas dabar jau einu ir pasakau biggrin.gif bet kazkaip sustabdau save...palauk,pakentek,dar nieks neaisku...o jis zinau kad netyletu,tai per 5min visi jau zinotu smile.gif tai ir kenciu,kai jau pasitvirtins kad tikrai testukas ryskias abi linijas rodo tada ir pasakysiu.noreciau islaukt kol pas gydytoja nueisiu,bet tiek tikrai manau neistversiu... biggrin.gif
Atsakyti
stiprybes laikant paslapti lotuliukas.gif puikiai suprantu kad nori tokia zinia pranesti kazkaip ipatingai mirksiukas.gif o tevo diena labai tam tinkama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 05 29, 17:12)
Norejau mamyciu paklausti ar yra kuriai taip buve? Leliuka planuojam 6 menesius ir vis nesekmingai sad.gif Bet va menesines veluoja dabar visa menesi,testus vis darausi ir nei vienas nerodo nieko sad.gif Buvo gal kuriai kad pastojos bet testai taip ir nerode? Kraujo tyrimui uzsirasiau birzelio 1 ,nes nebesuprantu kaip cia taip .. smile.gif

taip, ciklas buvo sutrikes ir sekanti menesi, kada turejo buti mmm susirgau.
Atsakyti
Sveikos mielosios...
nepatikesit kas man nutiko...ana savaite dziaugiausi,kad esu nestuke.gif o vakar nuejau pas savo gine tai ji man vel porina,kad as nesilaukiu,nes ji mat ir vel nieko nemato...bet ir siaip ji man keistoka...nepameka,kad ir NT jai buvau atnesus ir,kad ana karta jau man ale tai rode mazyliuka...zodziu pasako,kad nieko nemato ir isvaro is kabineto ir vel liepia ateiti po savaites...kazkoks apsurdas....
kaip galvojat ar gali buti gine prasta,kad nieko nemato ar cia man kazkas negerai...nors kuo toliau tuo labiau niestumo pozymiai ryskeja....ir juolab 2 NT buvo teigiami...

Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 01, 14:55)
Sveikos mielosios...
nepatikesit kas man nutiko...ana savaite dziaugiausi,kad esu  nestuke.gif o vakar nuejau pas savo gine tai ji man vel porina,kad as nesilaukiu,nes ji mat ir vel nieko nemato...bet ir siaip ji man keistoka...nepameka,kad ir NT jai buvau atnesus ir,kad ana karta jau man ale tai rode mazyliuka...zodziu pasako,kad nieko nemato ir isvaro is kabineto ir vel liepia ateiti po savaites...kazkoks apsurdas....
kaip galvojat ar gali buti gine prasta,kad nieko nemato ar cia man kazkas negerai...nors kuo toliau tuo labiau niestumo pozymiai ryskeja....ir juolab 2 NT buvo teigiami...

brangioji, keiskit gine - kol ji jus nescia istiesu nepadarytu ne-nescia; o del svento sramybes - gal nueikit i kokia privacia, paziures tirkai normaliai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 01 birželio 2010 - 14:33
Sveikutes:)

sveikinu ir dziaugiuosi uz visas pamaciusias II juosteles:)) !!!!!

Mano antra juostele yra labai blyski:) kaip ir nestuke.gif , bet per paskutinius 8meneisus turejau du nesekmingus nestumus (nesivystantis, persileidimas) , todel nelabai dristu parasyti ir skubeti dziaugtis blush2.gif

bet tikiu, kad si karta ma pavyks !!!!

p.s. 4.5metu dukryte jau turiu:) tai tas labai guodzia! Bet mums reikia seses a broliuko biggrin.gif

porryt kartosiu testa:).......taip tikiuosi rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 01, 16:31)
brangioji, keiskit gine - kol ji jus nescia istiesu nepadarytu ne-nescia; o del svento sramybes - gal nueikit i kokia privacia, paziures tirkai normaliai....

tai siandien persirasiau is savo poliklinikos i privacia klinika...eisiu db pas Sutkiene...paskaiciau db atsiliepimus apie ja tai tikiuosi viskas bus ciki piki ir pagaliau 100% patvirtins,kad viskas yra ir kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivikke @ 2009 10 31, 11:42)
sveikute ax.gif as cia naujoke,tai nelabai dar gaudausi blush2.gif uzvedziau sia tema nes man daug klausimuku iskilo blush2.gif men veluoja jau beveik antra savaite,padidejes sauletekis,tempimas pilvo apacioja ir ziaurus norejimas miego g.gif bet testukai dar nieko nerodo,gal dar ankstoka truputuka g.gif nesisaugojom su draugu visa men tai manau kad tikrai kazka jau turim blush2.gif  g.gif

mane miegas eme,3kg priaugau,ir poto 2d.menesines nesirode,kai turejo pasirodyti keisti skausmai buvo gimdoje,mat placenta tvirtinos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 01, 12:55)
Sveikos mielosios...
nepatikesit kas man nutiko...ana savaite dziaugiausi,kad esu  nestuke.gif o vakar nuejau pas savo gine tai ji man vel porina,kad as nesilaukiu,nes ji mat ir vel nieko nemato...bet ir siaip ji man keistoka...nepameka,kad ir NT jai buvau atnesus ir,kad ana karta jau man ale tai rode mazyliuka...zodziu pasako,kad nieko nemato ir isvaro is kabineto ir vel liepia ateiti po savaites...kazkoks apsurdas....

siaube, tikrai keisk gydytoja, o ir testu daugiau darykis. jei viskas gerai, jie kas 1-2 dienas turi rysketi. o jei nenori "zlibinti", tai pasidaryk hcg kraujo tyrima du kartus, su dvieju dienu pertrauka. skaiciai turi dvigubintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 01, 18:39)
tai siandien persirasiau is savo poliklinikos i privacia klinika...eisiu db pas Sutkiene...paskaiciau db atsiliepimus apie ja tai tikiuosi viskas bus ciki piki ir pagaliau 100% patvirtins,kad viskas yra ir kad viskas gerai smile.gif

laukysim kusmcisu ir lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 01, 14:55)
Sveikos mielosios...

nueik pas kt ginekologa, per gera echo anksti pamato. mano nestumas buvo 3-4 sav kai pamate, o pagal mm tuo metu turejo buti jau 6 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 01, 16:22)
Sveikutes:)

sveikinu ir dziaugiuosi uz visas pamaciusias II juosteles:)) !!!!!

Mano antra juostele yra labai blyski:) kaip ir  nestuke.gif , bet per paskutinius 8meneisus turejau du nesekmingus nestumus (nesivystantis, persileidimas) , todel nelabai dristu parasyti ir skubeti dziaugtis  blush2.gif

bet tikiu, kad si karta ma pavyks !!!!

p.s. 4.5metu dukryte jau turiu:) tai tas labai guodzia! Bet mums reikia seses a broliuko  biggrin.gif

porryt kartosiu testa:).......taip tikiuosi  rolleyes.gif  wub.gif

Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti