Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(air-baby @ 2010 06 01, 14:55)
Sveikos mielosios...
nepatikesit kas man nutiko...ana savaite dziaugiausi,kad esu  nestuke.gif o vakar nuejau pas savo gine tai ji man vel porina,kad as nesilaukiu,nes ji mat ir vel nieko nemato...bet ir siaip ji man keistoka...nepameka,kad ir NT jai buvau atnesus ir,kad ana karta jau man ale tai rode mazyliuka...zodziu pasako,kad nieko nemato ir isvaro is kabineto ir vel liepia ateiti po savaites...kazkoks apsurdas....
kaip galvojat ar gali buti gine prasta,kad nieko nemato ar cia man kazkas negerai...nors kuo toliau tuo labiau niestumo pozymiai ryskeja....ir juolab 2 NT buvo teigiami...

Nueik pas kita gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 02, 10:55)
Sekmes jums  4u.gif

Ačiū !
Siandien neistverusi pasidariau dar viena NT, vaiduokliukas yranet siek tiek ryskesnis uz pries tai daryta NT blush2.gif , bet dar menesines net neveluoja, zinau, kad anksti darausi, bet nekantrumas zudo doh.gif doh.gif

bet man vsi vaiduokliai pasitvirtindavo thumbup.gif + jauciu silpnumo pozymius:)
nestuke.gif

tai labai tikiuosi , kad viskas bus gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 02, 12:05)
Ačiū !
Siandien neistverusi pasidariau dar viena NT, vaiduokliukas yranet siek tiek ryskesnis uz pries tai daryta NT  blush2.gif , bet dar menesines net neveluoja, zinau, kad anksti darausi, bet nekantrumas zudo  doh.gif  doh.gif

bet man vsi vaiduokliai pasitvirtindavo  thumbup.gif  + jauciu silpnumo pozymius:)
nestuke.gif

tai labai tikiuosi , kad viskas bus gerai  tongue.gif

O tai gal HCG pasidarykite? g.gif
Tada tikrai bus aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 02, 13:34)
O tai gal HCG pasidarykite?  g.gif
Tada tikrai bus aisku  4u.gif

HCG nedarysiu, nes tada pradedu sresuoti. pasitvitinus nestumui iskart verda mintys, oi !reikia kuo skubiau, pas daktare, oi !reikia vitaminu.....patiriu toki stresa doh.gif kad vyras liepe nieko nedaryti o ramiai laukti tongue.gif blush2.gif
ne
+ man mazakraujyste daznai buna, tai nenoriu lisna karta krauja duot.

ana nestuma gal 6 HCG dariausi ir deja..... cool.gif jei lemta tai gims!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

turiu klausymeli...na ytariu,kad laukiuosi ir NT du tai parode...simptomai visi buvo...tik va pastaruoju metu jauciausi ziauriai blogai ir pykindavo rytais ir apetitas nezmoniskas ir t.t. bet va atsikelus vakar bei siand tai visiskai nieko nejauciu...jokiu blogumu sveika kaip ridikelis...ar tai normalu? ar jei jau esi nestuke.gif ir prasidejo blogumai tai jie ir bus, ar bus ir tokiu dienu,kad jausies tiesiog puikiai?
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 03, 17:47)
Sveikutes smile.gif

turiu klausymeli...na ytariu,kad laukiuosi ir NT du tai parode...simptomai visi buvo...tik va pastaruoju metu jauciausi ziauriai blogai ir pykindavo rytais ir apetitas nezmoniskas ir t.t. bet va atsikelus vakar bei siand tai visiskai nieko nejauciu...jokiu blogumu sveika kaip ridikelis...ar tai normalu? ar jei jau esi  nestuke.gif ir prasidejo blogumai tai jie ir bus, ar bus ir tokiu dienu,kad jausies tiesiog puikiai?

kiekviena motgeris jaucia visus ar tik kai kuriuos simptomus, arba visai nieko nejaucia. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 06 03, 17:56)
kiekviena motgeris jaucia visus ar tik kai kuriuos simptomus, arba visai nieko nejaucia. Sveikinu 4u.gif

aciu uz nuraminima smile.gif nes ir taip jau man cia nervu kalnai...pas viena gine kur lankiausi tai ji mato tai nemato niestumo tai db tie visi blogumai praejo tai isvis jau net issigandau,kad cia busiu tik isitikinus kad nestuke.gif nors kai pagalvoju tai NT abu teigiami... smile.gif na zodziu reik kantrybes laukiant vizito pas kita gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 03, 18:13)
aciu uz nuraminima smile.gif nes ir taip jau man cia nervu kalnai...pas viena gine kur lankiausi tai ji mato tai nemato niestumo tai db tie visi blogumai praejo tai isvis jau net issigandau,kad cia busiu tik isitikinus kad  nestuke.gif nors kai pagalvoju tai NT abu teigiami... smile.gif na zodziu reik kantrybes laukiant vizito pas kita gine smile.gif

jei nori ir gali pasikonsultuok pas koki kita dar gydytoja... pasakys viska tiksliau... manes gyd vis klausia ar manes nepykina? sestadieni jau bus 7 savaites tai svelniai papykino gal kokius 5 kartus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vjz: 03 birželio 2010 - 16:16
QUOTE(vjz @ 2010 06 03, 18:15)
jei nori ir gali pasikonsultuok pas koki kita dar gydytoja... pasakys viska tiksliau... manes gyd vis klausia ar manes nepykina? sestadieni jau bus 7 savaites tai svelniai papykino gal kokius 5 kartus ax.gif

jau persirasiau pas kita gine smile.gif tik va per issiblaskyma nepaziurejau kuriai dienai uzsiregistravau biggrin.gif svarbiausia buvo,kad pirmadieni,o kad tas pirmadienis dar po poros savaiciu tai nepaziurejau....na bet nieko biggrin.gif sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 03, 18:21)
jau persirasiau pas kita gine smile.gif tik va per issiblaskyma nepaziurejau kuriai dienai uzsiregistravau biggrin.gif svarbiausia buvo,kad pirmadieni,o kad tas pirmadienis dar po poros savaiciu tai nepaziurejau....na bet nieko biggrin.gif sulauksiu biggrin.gif

ko taip ilgai? g.gif
kur persiraste poliklinikoj ar privaciai? nes jei tojpacioj poliklinikoj, visko gali butikad su tuo paciu aparatu ir ta kita nematys.... blink.gif
Atsakyti
O kelinta sav jau sirdute matosi uoltragarse? nezinau kada eit pas gyd, kad nereiketu laukt po to keliu sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2010 06 04, 17:45)
O kelinta sav jau sirdute matosi uoltragarse? nezinau kada eit pas gyd, kad nereiketu laukt po to keliu sav  doh.gif

as pamaciau kai buvo 7 savaites.... ax.gif
Atsakyti