Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(chill- @ 2010 07 12, 00:47)
nzn kiek cia tiesos, bet girdejau is gydytojo sakant, kad geriausia pas ji apsilankyti kai jau 4 sav  nestuke.gif

Bet kaip tas 4 savaites apskaiciuot? g.gif Nebent tikslia data zinant, kada ,,turejo" uzkibt. Va kai pries nemazai metuku itariau, kad laukiuos, tai buvo apie savaite, kai nesulaukiau mm + pykinimas pora dienu+ teigiamas testukas. Nuejau - per apziura patvirtino, kad tikrai.
O va dabar viskas lygiai taip pat... bet gydytoja patvirtint negali nei po apziuros, nei po echoskopijos... Tai dabar ir paciai neramu - gali but ir negimdinis nestumas... arba dar per mazas, kad matytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 08:53)

grazaus pasimatymo su zirniuku! 4u.gif

aciu...
as irgi laukiu uztvirtinimo gydytojos,nors jau 100% nestuke.gif bet del tu skausmu noris greiciau suzinoti kodel....tikiuosi nera negimdinio nestumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 12, 14:22)
aciu...
as irgi laukiu uztvirtinimo gydytojos,nors jau 100%  nestuke.gif bet del tu skausmu noris greiciau suzinoti kodel....tikiuosi nera negimdinio nestumo ax.gif

o nieko tokio, jei kartais pamaudena pilva? pastebejau, jei ilgai sedziu vienoj vietoje (darbas sedimas), arba atsistoju staigiai, tai siek tiek suskausta, pamaudzia.. g.gif bet tikriausiai cia del visokiu pokyciu viduje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 14:34)
o nieko tokio, jei kartais pamaudena pilva? pastebejau, jei ilgai sedziu vienoj vietoje (darbas sedimas), arba atsistoju staigiai, tai siek tiek suskausta, pamaudzia.. g.gif bet tikriausiai cia del visokiu pokyciu viduje blush2.gif

man su pirmu taip sake ,kad pleciasi gimda ir turi paskaudeti...tai tiek galiu pasakyti...
bet kaip man istisai skauda,tai maudzia,gelia,duria,strenas labai skauda..tai viena,tai kita...tai vat del tiek nzn ar gerai schmoll.gif todel ir nervuojuosi,o ginekologes nebuvo ,norejau bent ryt nueiti,nes jau bus,o vietu nera,tai treciadienio ir laukiu toliau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 12 liepos 2010 - 13:38
QUOTE(filomena| @ 2010 07 12, 14:37)
man su pirmu taip sake ,kad pleciasi gimda ir turi paskaudeti...tai tiek galiu pasakyti...
bet kaip man istisai skauda,tai maudzia,gelia,duria,strenas labai skauda..tai viena,tai kita...tai vat del tiek nzn ar gerai schmoll.gif todel ir nervuojuosi,o  ginekologes nebuvo ,norejau bent ryt nueiti,nes jau bus,o vietu nera,tai treciadienio ir laukiu toliau... unsure.gif

kantrybes 4u.gif svarbiausia, manau, vyti visas blogas mintis, ir galvoti tik apie gera.. ax.gif nes per tuos stresus, tik blogiau.. g.gif
Atsakyti
Sveikos esamos nestuke.gif ir busimos nestuke.gif 4u.gif Su pirmu nestumu iskart supratau, kad laukiuosi, nes pykino nuo ivairiu kvapu, pasigaminu ko valgyt, negaliu i burna isidet, nes smirda, ir taip pati jautri buvau, bet nuo 7sav. vaisius nebesivyste, o visi pozymiai buvo tokie pat, 9sav pamate, kad nebeplaka sirdute. Pastojau po 1.5men, tai net issigandau, kad taip greit. Jokiu pozymiu nebuvo, nei pykino, nei ka skaudejo, tik temp buvo pakilusi ir viskas. Isnesiojau sveika sunu smile.gif thumbup.gif Pries savaite pasidariau nestumo testa, rode ll juosteles, bet vel tas pats jokiu nestumo pozymiu(isskyrus, kad paduria pilvo apacios sonus, ko nebudavo), net temp nepakilusi, ar taip gali buti???. Paskutines men birzelio 3d, tai dabar daugmaz 6sav yra, pas ginekologe dar neuzsirasiau. Eisiu kitos sav pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 13:34)

va va man tas pats, teko sende padirbet sedima darba ir pajutau kad nuo ilgo sedejimo pradejo mausti pilvo apace...tai ir vis galvoju ar taip turi buti g.gif

niekaip neapsisprendziu kada pas gydytoja reike nueiti g.gif paskutines mmm buvo birzelio 8. galvoja dar visokios mintys gal testai melavo g.gif o ir MB kazko nepasitiki tais testais...nes nebesitikejom kad gali mum taip nutikti, vis delto 6 m to laukem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2010 07 12, 15:44)
va va man tas pats, teko sende padirbet sedima darba ir pajutau kad nuo ilgo sedejimo pradejo mausti pilvo apace...tai ir vis galvoju ar taip turi buti  g.gif

niekaip neapsisprendziu kada pas gydytoja reike nueiti  g.gif  paskutines mmm buvo birzelio 8. galvoja dar visokios mintys gal testai melavo  g.gif  o ir MB kazko nepasitiki tais testais...nes nebesitikejom kad gali mum taip nutikti, vis delto 6 m to laukem  cool.gif

MB irgi ramiai keleta dienu ziurejo i tuos testus..sako, nesuprantu as cia situ dalyku, rodo neryskius.. o siandien, kai parode ryskesni antra pagaliuka, matyt ir jam jau dingtelejo, kad tikrai kazkas vyksta mirksiukas.gif jau uzsirasiau pas gydytoja si ketvirtadieni.. paskutines mmm buvo birzelio 10d, tai jau butu kaip ir penktos sav pradzia..ar as gal ne taip skaiciuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 15:14)
MB irgi ramiai keleta dienu ziurejo i tuos testus..sako, nesuprantu as cia situ dalyku, rodo neryskius.. o siandien, kai parode ryskesni antra pagaliuka, matyt ir jam jau dingtelejo, kad tikrai kazkas vyksta mirksiukas.gif  jau uzsirasiau pas gydytoja si ketvirtadieni.. paskutines mmm buvo birzelio 10d, tai jau butu kaip ir penktos sav pradzia..ar as gal ne taip skaiciuoju g.gif

MB tai sake patikes kai gydytoja patvirtins, jis jau mane pirma diena vare pas gyditoja biggrin.gif tai as ir nelabai suprantu tu skaicevimo, pirmas kartas tai visai žale tose dalykuose blush2.gif na lauksim tavo ziniu po apsilankymo pas gydytoja mirksiukas.gif tada gal ir as kita savaite uzsirasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2010 07 12, 16:21)
MB tai sake patikes kai gydytoja patvirtins, jis jau mane pirma diena vare pas gyditoja  biggrin.gif  tai as ir nelabai suprantu tu skaicevimo, pirmas kartas tai visai žale tose dalykuose  blush2.gif  na lauksim tavo ziniu po apsilankymo pas gydytoja  mirksiukas.gif  tada gal ir as kita savaite uzsirasysiu  rolleyes.gif

uiich, laikau kumscius thumbup.gif kad tik viskas butu okei wub.gif o MB sako, kad gal per anksti as cia dar susiruosiau..aii, tie vyrai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites pasakykit ar yra jums taip buve, kad nestumo metu nera pakilusi kuno temperatura? Man dar tik 6sav pagal paskutines menesines, dar mazai, pas daktare zadu eit tik kitos savait pradzioje, nezinau ir ka galvot g.gif Tikiuos termometras prastai rodo ax.gif bet ..
Atsakyti
QUOTE(rraimyte @ 2010 07 12, 16:51)
Mergaites pasakykit ar yra jums taip buve, kad nestumo metu nera pakilusi kuno temperatura? Man dar tik 6sav pagal paskutines menesines, dar mazai, pas daktare zadu eit tik kitos savait pradzioje, nezinau ir ka galvot g.gif  Tikiuos termometras prastai rodo ax.gif  bet ..

o koki termometra naudoji? as tai turiu elektronini, bet gryba pjauna juodai..uz tai gyvsidabrinis man yra nepakeiciamas..saugau belenkaip biggrin.gif
net nezinau, ka ir pasakyti..man pirma karta II parode..tai as dar ne specas situose reikaluose blush2.gif
Atsakyti