Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 30, 23:01)
as taip pat prisidedu prie sveikinimu wub.gif  4u.gif
ir turiu klausima sanetukei,vyro kaip suprantu neleidzia i gimdykla,bet pries gimdyma ir po to,kai buni palatoj ar vyras gali but kiek nori,ar jo irgi ten neleidzia ar yra tam tikros lankymo valandos?

tikiuosi jei jau gimdyt kartu neleidzia tai bent palatoj galima but su vyru keik nori...

beje,irgi idomu kai siuva ir kerpa ar labai skauda?nuskausmina nors kiek?
kaip dabar jautiesi po tu siuvimu,ar labai sunku? 4u.gif

dziaugiuosi del taves,ir siek tiek pavydziu baltu pavydu kad jau viskas baigesi ir kad jau gali paimti savo leliuka 4u.gif  wub.gif

na kai as nuvaziavau su vyru ir su mama, ai sesute leido pasilikt vienam palatoje, kol viskas prasides man, taciau gyd. Archipovine grieztai uzdraude....manau jei buciau papuolus pas Dumse butu tikrai leides...todel ir palatoje ir gimdykloje niekam neleido buti verysad.gif
kai atejo Dumse, prasiau, kad ileistu vyra gimdyt, bet jis pasake, kad taisykles yra taisykles...taciau po gimdymo leido...tik trumpam ax.gif

Kas licia siuvima, tai man dar pradedant siut ten uzsalde...todel siuvima jutau tik paskutinius dygsnius, bet jie kaip adatos durimas vaistus leidziant, tikrai kentet imanoma...Dabar jauciuosi gerai, truputi sunku vartytis lovoje, lipt is jos, nes siek tiek tempia, bet vel gi, kentet galima...gal tiesiog cia tik man lengva, nes is draugiu daug baisybiu esu girdejusi, bet man tokie jausmai...

nesijaudink, viskas bus gerai, kai vaikuti isstumsi, pamatysi kaip viskas lengva pasidaris ir kokia palaima apims...skausmus visus uzgozia ax.gif
Atsakyti
Is tikruju man irgi praejo viskas ne taip jau baisiai, kaip pries tai buvau isivaizdavus. Tiesiog vaizduote linkusi labai jau perdeti viska. Atrodo, kirpimas, siuvimas - oj kaip baisu unsure.gif O realiai viskas iskenciama ir greit pasimirsta smile.gif

Norejau paklaust, ar kuriai is jusu per nestuma gine liepe darytis gliukozes tyrima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 30, 23:34)
na kai as nuvaziavau su vyru ir su mama, ai sesute leido pasilikt vienam palatoje, kol viskas prasides man, taciau gyd. Archipovine grieztai uzdraude....manau jei buciau papuolus pas Dumse butu tikrai leides...todel ir palatoje ir gimdykloje niekam neleido buti verysad.gif
kai atejo Dumse, prasiau, kad ileistu vyra gimdyt, bet jis pasake, kad taisykles yra taisykles...taciau po gimdymo leido...tik trumpam ax.gif

Kas licia siuvima, tai man dar pradedant siut ten uzsalde...todel siuvima jutau tik paskutinius dygsnius, bet jie kaip adatos durimas vaistus leidziant, tikrai kentet imanoma...Dabar jauciuosi gerai, truputi sunku vartytis lovoje, lipt is jos, nes siek tiek tempia, bet vel gi, kentet galima...gal tiesiog cia tik man lengva, nes is draugiu daug baisybiu esu girdejusi, bet man tokie jausmai...

nesijaudink, viskas bus gerai, kai vaikuti isstumsi, pamatysi kaip viskas lengva pasidaris ir kokia palaima apims...skausmus visus uzgozia ax.gif

jo...tikrai kaip senais laikais,kai gimde musu mamos...visiskai vienos verysad.gif verysad.gif liudna kai nera su kuo pasidalinti skausmu...na bet is kitos puses,juk ne visas gyvenimas biggrin.gif
tik kad tos taisykles labai jau keistos... g.gif smile.gif

na del kirpimo siuvimo net nusiraminau,aciu 4u.gif
kuo dideliausios sekmes tau 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(oote @ 2009 12 01, 10:01)
Is tikruju man irgi praejo viskas ne taip jau baisiai, kaip pries tai buvau isivaizdavus. Tiesiog vaizduote linkusi labai jau perdeti viska. Atrodo, kirpimas, siuvimas - oj kaip baisu unsure.gif O realiai viskas iskenciama ir greit pasimirsta smile.gif

Norejau paklaust, ar kuriai is jusu per nestuma gine liepe darytis gliukozes tyrima? unsure.gif

neabejoju kad po visko galima bus pasakyt "ne taip baisu kaip atrodo" smile.gif
tik vat nerimas pries gimdyma vistiek neapleidzia,o dar prisiminus kai broliene gimde...
po gimdymo grieztai pareiske daugiau vaiku negimdysianti...keista buvo girdet nes gimde jau antra g.gif na bet yra juk mamu kurios gimdo po kelis kartus ir neverkia biggrin.gif

o dle gliukozes,bent manes neprase schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 01, 11:01)

sveika, manes gine prase darytis gliukozes tyrima, gal kokia 25 savaite net nepamenu, bet nieko ten ypatingo, sugeri gliukoze palauki kiek laiko ir paima krauja. siaip tokius tyrimus daro del to kad gali tau itarti nesciuju cukralige . man ir buvo panasiai nes tipo mano svoris buvo didelis iki nestumo ir per nestuma daug priaugdavau kiekviena menesi nestuke.gif bet nieko nerado jokios cukraliges drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 12 01, 12:56)
sveika, manes gine prase darytis gliukozes tyrima, gal kokia 25 savaite net nepamenu, bet nieko ten ypatingo, sugeri gliukoze palauki kiek laiko ir paima krauja. siaip tokius tyrimus daro del to kad gali tau itarti nesciuju cukralige . man ir buvo panasiai nes tipo mano svoris buvo didelis iki nestumo ir per nestuma daug priaugdavau kiekviena menesi nestuke.gif bet nieko nerado jokios cukraliges drinks_cheers.gif

Kaip supratau, duoda daryt ta tyrima tik toms, kuriu slapime per dideli cukraus kieki randa. Per pirma nestuma man taip nebuvo, svorio kol kas 6-7 kg priaugau, tai cia norma. Siaip normaliai sveriu, antsvoriu nesiskundziu. Nesuprantu, is kur tas cukrus atsirado unsure.gif
Tikuosi, kad nepristos nesciuju cukralige unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Ziuriu cia daugiau Uteniskiu nestukiu yra biggrin.gif Gal kuriai reikia magnio(diasporal)?Man liko puse dezes,tai mielai kuriai atiduociau ax.gif Ir kelis drabuzelius nestukei turiu,taip pat atiduociau ax.gif
parasykit i AZ jei kuriai reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slaugute99 @ 2009 12 01, 13:57)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Ziuriu cia daugiau Uteniskiu nestukiu yra biggrin.gif

Aga, yra cia nemazai nestukiu ax.gif Pasizvalgiau kazkada jusu temoj - o ten beveik vien mamytes su savo dziaugsmeliais ir rupesteliais doh.gif Kazkaip ir nedrisau uzeiti blush2.gif Bet gal kada pasisveciuosiu, jei priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada laukiam nauju mamyciu ir nestukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 01, 17:02)
Aga, yra cia nemazai nestukiu ax.gif  Pasizvalgiau kazkada jusu temoj - o ten beveik vien mamytes su savo dziaugsmeliais ir rupesteliais doh.gif Kazkaip ir nedrisau uzeiti blush2.gif Bet gal kada pasisveciuosiu, jei priimsit mirksiukas.gif

Butinai uzsuk, kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 01, 14:03)
Kaip supratau, duoda daryt ta tyrima tik toms, kuriu slapime per dideli cukraus kieki randa. Per pirma nestuma man taip nebuvo, svorio kol kas 6-7 kg priaugau, tai cia norma. Siaip normaliai sveriu, antsvoriu nesiskundziu. Nesuprantu, is kur tas cukrus atsirado unsure.gif
Tikuosi, kad nepristos nesciuju cukralige unsure.gif

nu nezinau, ar daug cukraus slapime bet maniskis slapimas visada geras buvo, pasak daktares mirksiukas.gif as tai itariu kad del mano svorio, nes ir taip ne is lengvuju buvau, ir daktares nurodymais per menesi galedavau tik 0.5 kg priaugt tipo nesveika verysad.gif net liepe iskrovos dienas daryt, tipo vien kefyra gert, nes itare cukralige del staigaus svorio augimo, bet nieko nebebuvo ir dbr dar problemu turejau tai kai nuejau pas savo daktare kuri priziurejo visiskai nusivyliau unsure.gif aciu dievui gimdyme dalyvavo ir dumse ir vadapoliene kitaip kazin kaip butu pasibaige verysad.gif
Atsakyti
o as per nestuma 17 kg priaugau 4u.gif doh.gif biggrin.gif
pradzioje krito svoris,sveriau 60kg,bet nuo ketvirto atrodo menesio kaip pradejo augt taip pradejo... doh.gif doh.gif doh.gif
bet neliepe darytis gliukozes tyrimo,ir visai nieko nesake,kad blogai ar pan... smile.gif
Atsakyti
As taip pat 16kg jau priaugau,gyd.sako viskas normalu,nepergyvenk del svorio... Tik lb idomu,kaip reiks juos numest doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanetuke @ 2009 12 01, 19:24)
Butinai uzsuk, kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif

Sveika,kaip jau tavo sveikatyte? Baigi atsigaut? Kaip reikalai su pienuku? smile.gif As vis dar laukiu,nerimauju,kaip man cia bus,lb bijau gimdymo verysad.gif
Atsakyti