Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Laura2 @ 2009 12 02, 15:43)
nu nezinau, ar daug cukraus slapime bet maniskis slapimas visada geras buvo, aciu dievui gimdyme dalyvavo ir dumse ir vadapoliene kitaip kazin kaip butu pasibaige verysad.gif

O tai komplikaciju buvo? unsure.gif

Snd susirasem su redader, pasirodo, ji su arune.s vienoj palatoj guli po cz abi smile.gif

As per pirma nestuma priaugau 12 kg. Po gimdymo 6-7 iskart nukrito, o kol maitinau savo pienu (tai dariau beveik 9 men.), pliuso liko tik 2 kg. Bet baigus maitint 2 kilai iskart priaugo mirksiukas.gif Maitinimas savo pienu ir nuolatinis nuovargis, neissimiegojimas man buvo geriausia dieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 12 02, 18:08)
As taip pat 16kg jau priaugau,gyd.sako viskas normalu,nepergyvenk del svorio... Tik lb idomu,kaip reiks juos numest doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

Sveika,kaip jau tavo sveikatyte? Baigi atsigaut? Kaip reikalai su pienuku? smile.gif  As vis dar laukiu,nerimauju,kaip man cia bus,lb bijau gimdymo verysad.gif

na man atrodo numesim tuos kg,kai leliukas gims smile.gif tie rupesteliai labai greitai degina kilogramus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(oote @ 2009 12 02, 18:34)

Snd susirasem su redader, pasirodo, ji su arune.s vienoj palatoj guli po cz abi smile.gif

As per pirma nestuma priaugau 12 kg. Po gimdymo 6-7 iskart nukrito, o kol maitinau savo pienu (tai dariau beveik 9 men.), pliuso liko tik 2 kg. Bet baigus maitint 2 kilai iskart priaugo mirksiukas.gif Maitinimas savo pienu ir nuolatinis nuovargis, neissimiegojimas man buvo geriausia dieta mirksiukas.gif

vat vat butent,del to labai ir nepergyvenu del tu kg smile.gif tik labai labai pasiilgau dzinsu verysad.gif ir zinau kad iskart po gimdymo pilvukas taip greit nesumazeja verysad.gif

oho,9 men maitint... blink.gif
as kazkaip galvoju jei jau turesiu pieniuko,tai maximum pusmeti koki pamaitinsiu...eina sau,juk taip noris nebeatsirinkinet to maisto,ka valgyt o ko ne...o kai maitini juk irgi kiek zinau svarbu ka valgai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 02 gruodžio 2009 - 21:18
As taip pat lb noreciau koki pusmeti maitint pati,bet... jei nebus pienuko,tai ir nieko nepadarysiu schmoll.gif verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 02, 22:15)
vat vat butent,del to labai ir nepergyvenu del tu kg smile.gif  tik labai labai pasiilgau dzinsu verysad.gif ir zinau kad iskart po gimdymo pilvukas taip greit nesumazeja verysad.gif

oho,9 men maitint... blink.gif
as kazkaip galvoju jei jau turesiu pieniuko,tai maximum pusmeti koki pamaitinsiu...eina sau,juk taip noris nebeatsirinkinet to maisto,ka valgyt o ko ne...o kai maitini juk irgi kiek zinau svarbu ka valgai verysad.gif

Na taip, pilvukas negreit mazeja, bet mazeja, traukiasi... Aisku, tokios "lyginimo lentos", kokia turejau pries nestumus, jau niekad nebeturesiu, nes raumenu tonusas kazi ar atsistato... Ypac kai mano nestumai vienas po kito. Ir odos pertekliukas truputi jautesi, bet del to gyvent tikrai galima mirksiukas.gif

QUOTE(Innnggga @ 2009 12 03, 00:29)
As taip pat lb noreciau koki pusmeti maitint pati,bet... jei nebus pienuko,tai ir nieko nepadarysiu schmoll.gif  verysad.gif .

O del maitinimo savo pienu 9 men. galiu pasakyt tik tiek, kad cia mano pasiekimai gan kuklus blush2.gif Va pazistu pora mamu, kurios vis dar maitina vaikucius savo pienu, nors tiems vaikuciams jau tiek, kiek mano dukrytei ir daugiau bigsmile.gif

Svarbiausia, norint ilgai maitint, net neprisileist minciu, kad gal neturesiu pieno, gal va misinuko duosiu mazyliui... Pieno gamyba visu pirma vyksta musu smegeninese ir tik po to papuliuose lotuliukas.gif As net neabejojau, kad turesiu pakankamai pieno - taip ir buvo. Puse kameros prisisaldziusiu pienuko buvau ax.gif
O del macios mitybos - taip, tenka pasisaugot kai kuriu maisto produktu, nes nuo vienu alergizuoja kudiki, nuo kitu gali viduriukus pust. Bet tik pirmaisiais menesiais reikia labiau saugotis, paskui pamazu jau viska praktiskai galima valgyt (ir kavos puodeli, ir vyno taure leisdavau sau isgert).
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 02, 19:34)

kol buvau nestuke.gif tai nieko niekas nemate, bbet kai atejo gimdymo diena, tai tada tai strioko buvo net vyras rukyt pradejo. Zodziu viskas klostesi gerai, kol nepradejo stot leliuko sirdis, tada galvojau sakes bus ne tik leliukui bet ir man, ta mano daktare pradejo skambint ir dumsei ir vadapolienei kviestis pagalbon, nes butu reikeje daryt cezari verysad.gif , bet aciu dievui isstumiau pati labai greit ir sauniai, o ta mano daktare ne zodzio pratart negalejo, nes viskam vadovavo vadapoliene, aciu jai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 12 03, 16:43)
kol buvau  nestuke.gif  tai nieko niekas nemate, bbet kai atejo gimdymo diena, tai tada tai strioko buvo net vyras rukyt pradejo. Zodziu viskas klostesi gerai, kol nepradejo stot leliuko sirdis, tada galvojau sakes bus ne tik leliukui bet ir man, ta mano daktare pradejo skambint ir dumsei ir vadapolienei kviestis pagalbon, nes butu reikeje daryt cezari verysad.gif , bet aciu dievui isstumiau pati labai greit ir sauniai, o ta mano daktare ne zodzio pratart negalejo, nes viskam vadovavo vadapoliene, aciu jai thumbup.gif

blink.gif o pas ka lankeisi blink.gif
Papildyta:
O mamytes,kazkaip nieks nekalba apie epidura,ne vienai nedare,ar kaip blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 12 03, 17:39)
O mamytes,kazkaip nieks nekalba apie epidura,ne vienai nedare,ar kaip blink.gif  g.gif

Tas epiduras, man rodos, pas mus tik teoriskai daromas bash.gif Kiek draugiu ar pazistamu gimde Utenoj, o ju tikrai ne dvi ar trys, ne vienai epiduro nedare unsure.gif As jau net nesitikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 12 03, 18:39)
blink.gif o pas ka lankeisi blink.gif
Papildyta:
O mamytes,kazkaip nieks nekalba apie epidura,ne vienai nedare,ar kaip blink.gif  g.gif

Lankiausi pas Kolesnikoviene. Siaip negrazu sakyt bet gal daugiau pas ja gyvenime neisiu verysad.gif nenoriu apsneket, bet labai man ji paliko ne koki ispudi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 03, 14:53)

O del macios mitybos - taip, tenka pasisaugot kai kuriu maisto produktu, nes nuo vienu alergizuoja kudiki, nuo kitu gali viduriukus pust. Bet tik pirmaisiais menesiais reikia labiau saugotis, paskui pamazu jau viska praktiskai galima valgyt (ir kavos puodeli, ir vyno taure leisdavau sau isgert).

o kodel kava blogai? blink.gif
seip kad per nestuma maximum puodeli per diena galima esu girdejusi,nes neva pirmaisiais menesiais gali issaukt persileidima...na bet as kazkaip netikejau tuo baisiu kavos poveikiu,taip kad visa nestuma geriau ta kava,kartais net po pora puodeliu 4u.gif
galvoju,jau kai pagimdysiu leisiu sau atstatyt ankstesni kavos rezima ir nebereiks visiskai ribot 4u.gif
beje,dar toki durna klausima turiu 4u.gif kadangi pirmas lelius tai tiek klaustuku iskyla 4u.gif kai pagimdai,susiuna(jei plysti) ka tada?nuveza i palata ir psio?kaip nueit nusipraust,kada galima stotis? ir kazi kaip su tuliko reikalais? blush2.gif tikiuosi kateteris ne vienintele iseitis 4u.gif

tokia bailiuke jauciuosi artejant tai dienai,uzimta galva visokiom smulkmenom ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 03, 23:50)
o kodel kava blogai? blink.gif
seip kad per nestuma maximum puodeli per diena galima esu girdejusi,nes neva pirmaisiais menesiais gali issaukt persileidima...na bet as kazkaip netikejau tuo baisiu kavos poveikiu,taip kad visa nestuma geriau ta kava,kartais net po pora puodeliu 4u.gif
galvoju,jau kai pagimdysiu leisiu sau atstatyt ankstesni kavos rezima ir nebereiks visiskai ribot 4u.gif
beje,dar toki durna klausima turiu 4u.gif kadangi pirmas lelius tai tiek klaustuku iskyla 4u.gif kai pagimdai,susiuna(jei plysti) ka tada?nuveza i palata ir psio?kaip nueit nusipraust,kada galima stotis? ir kazi kaip su tuliko reikalais? blush2.gif tikiuosi kateteris ne vienintele iseitis 4u.gif

tokia bailiuke jauciuosi artejant tai dienai,uzimta galva visokiom smulkmenom ax.gif  doh.gif

Kava kudiki gali tonizuoti, tai yra jis gali miegot neramiai, but irzlus...
Per nestuma as irgi puodeli nestiprios kavos su pienu leidziu sau isgert. Bet kol pykino 18 sav., tai apie kava net pagalvot nenorejau schmoll.gif Tas pykinimas, maniau, pribaigs mane verysad.gif

O kad visokiu smulkmenu, klausimu tau pilna galva, tai labai normalu. Manau, visoms taip buna smile.gif

As kai pagimdziau dukryte, isstumiau placenta, sulope mane lotuliukas.gif ir liepe 2 val. praleist gimdykloj ant stalo zindant mazule. Kadangi gimdziau vidurnakti, tai iki 2val. taip ir pragulejau. Paskui mane uzrideno ant tapciano su ratukais ir nuveze i palata. Įrideno i lova, pagulde maze prie papulio ir labanakt doh.gif
Stotis iskart neleido, tai nakti taip ir praleidau nesiprausus. Tik truputi snusteldavau, nes maze vis papulio ieskodavo.
Diena atvaziavo vyras, tai nuejau iki duso siaip ne taip. Galvojau, kad visa aparatura zemen iskris, nes ziauriai tempe unsure.gif Ten apsiprausiau, kiek pajegiau, ir atgal i lova.
Su tualeto reikalais irgi nebais malonu. Nu sisi padaryt tai nieko tokio, tik ant klozeto sedet labai nepatogu, tik ant vieno zando galima sestis. Bet patogiausia sisi daryt duse prausiantis, nereikia sestis ir neskauda. O rimtesnis reikalas tai jau ne kas visai verysad.gif Patarciau Mikrolax klizmutes naudot pirmom dienom arba Forlax isgert, nes tikrai toks jausmas, kad viskas plys is naujo unsure.gif Gerai, kad pries gimdyma zarnyna reikia issivalyt, tai rimtas reikalas neaplanko pirma diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 04, 09:47)
Kava kudiki gali tonizuoti, tai yra jis gali miegot neramiai, but irzlus...
Per nestuma as irgi puodeli nestiprios kavos su pienu leidziu sau isgert. Bet kol pykino 18 sav., tai apie kava net pagalvot nenorejau schmoll.gif Tas pykinimas, maniau, pribaigs mane verysad.gif

O kad visokiu smulkmenu, klausimu tau pilna galva, tai labai normalu. Manau, visoms taip buna smile.gif

aciu uz info,siek tiek ramiau kai jau zinai kaip bus smile.gif

o seip siandien leksiu nuo visu mokslu i utena ir lauksiu jau didziosios dienos smile.gif
gaila neturesiu ten interneto verysad.gif
tad jau atsisveikinu,sekmes visoms pagimdziusioms ir laukiancioms 4u.gif wub.gif
na o as kai tik galesiu ateisiu pasipasakot savo istorijos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 04, 13:19)
o seip siandien leksiu nuo visu mokslu i utena ir lauksiu jau didziosios dienos smile.gif
gaila neturesiu ten interneto verysad.gif
tad jau atsisveikinu,sekmes visoms pagimdziusioms ir laukiancioms 4u.gif  wub.gif
na o as kai tik galesiu ateisiu pasipasakot savo istorijos smile.gif  4u.gif

Pasirodo, ne as viena mokaus tongue.gif
Sekmes tau ir ramybes leidziant paskutines dieneles su pilvuku nestuke.gif Pagimdyk terminuko diena ir tada tavo maziukas ar maziuke gimtadieni sves ta pacia diena kaip ir as thumbup.gif
Lauksim griztant, lengvo ir greito gimdymo 4u.gif
Atsakyti