QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 03, 23:50)
o kodel kava blogai?
seip kad per nestuma maximum puodeli per diena galima esu girdejusi,nes neva pirmaisiais menesiais gali issaukt persileidima...na bet as kazkaip netikejau tuo baisiu kavos poveikiu,taip kad visa nestuma geriau ta kava,kartais net po pora puodeliu
galvoju,jau kai pagimdysiu leisiu sau atstatyt ankstesni kavos rezima ir nebereiks visiskai ribot
beje,dar toki durna klausima turiu

kadangi pirmas lelius tai tiek klaustuku iskyla

kai pagimdai,susiuna(jei plysti) ka tada?nuveza i palata ir psio?kaip nueit nusipraust,kada galima stotis? ir kazi kaip su tuliko reikalais?

tikiuosi kateteris ne vienintele iseitis
tokia bailiuke jauciuosi artejant tai dienai,uzimta galva visokiom smulkmenom
Kava kudiki gali tonizuoti, tai yra jis gali miegot neramiai, but irzlus...
Per nestuma as irgi puodeli nestiprios kavos su pienu leidziu sau isgert. Bet kol pykino 18 sav., tai apie kava net pagalvot nenorejau

Tas pykinimas, maniau, pribaigs mane
O kad visokiu smulkmenu, klausimu tau pilna galva, tai labai normalu. Manau, visoms taip buna
As kai pagimdziau dukryte, isstumiau placenta, sulope mane

ir liepe 2 val. praleist gimdykloj ant stalo zindant mazule. Kadangi gimdziau vidurnakti, tai iki 2val. taip ir pragulejau. Paskui mane uzrideno ant tapciano su ratukais ir nuveze i palata. Įrideno i lova, pagulde maze prie papulio ir labanakt
Stotis iskart neleido, tai nakti taip ir praleidau nesiprausus. Tik truputi snusteldavau, nes maze vis papulio ieskodavo.
Diena atvaziavo vyras, tai nuejau iki duso siaip ne taip. Galvojau, kad visa aparatura zemen iskris, nes ziauriai tempe

Ten apsiprausiau, kiek pajegiau, ir atgal i lova.
Su tualeto reikalais irgi nebais malonu. Nu sisi padaryt tai nieko tokio, tik ant klozeto sedet labai nepatogu, tik ant vieno zando galima sestis. Bet patogiausia sisi daryt duse prausiantis, nereikia sestis ir neskauda. O rimtesnis reikalas tai jau ne kas visai

Patarciau Mikrolax klizmutes naudot pirmom dienom arba Forlax isgert, nes tikrai toks jausmas, kad viskas plys is naujo

Gerai, kad pries gimdyma zarnyna reikia issivalyt, tai rimtas reikalas neaplanko pirma diena