Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

O kodel tada gine meluoja,kad daro epidura g.gif verysad.gif ,as tik su ja noriu gimdyt nestuke.gif . Tai gal paciai ieskoti anesteziologo ir tartis,kad kai reiks padaryt,padarytu g.gif .
Atsakyti
daryt daro,bet pas mus tik nesigirdi,kad darytu g.gif tik pasneket moka musu gines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kartone @ 2009 12 04, 17:12)
daryt daro,bet pas mus tik nesigirdi,kad darytu g.gif    tik pasneket moka musu gines blush2.gif

pritariu, ir man melavo melavo, va dar pakentek viena saremi ir darysim epidura, tai tiek ir buvo to epiduro! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 12 04, 18:32)
pritariu, ir man melavo melavo, va dar pakentek viena saremi ir darysim epidura, tai tiek ir buvo to epiduro! doh.gif

Na tikrai tada absurdas doh.gif g.gif ,o sako jokiu problemu darom. Eisiu penktadieni pas gine,tai dar klausiu del to epiduro g.gif .
Atsakyti
na man neprireike ir tikrai neprasyciau to.....tik karta pasikankinsi...bet zinai del ko kankinies.juk del savo vaiko blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kartone @ 2009 12 05, 01:37)
na man neprireike ir tikrai neprasyciau to.....tik karta pasikankinsi...bet zinai del ko kankinies.juk del savo vaiko blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O kam gi kankintis, jei nėštukė labai bijo skausmo- tai žinojimas, kad gaus epidūrą-tikrai manau suteiks ramybės laukimui stebuklėlio (ir metai dabar -ne viduramžiai g.gif ).Manau kiekvienas turi rinkis ar su skausmu gimdyt (žinai tipo dėl ko blink.gif ) ar suteik sau ir lėliui ramybę belaukiant susitikimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra555 @ 2009 12 05, 12:08)
O kam gi kankintis, jei nėštukė labai bijo skausmo- tai žinojimas, kad gaus epidūrą-tikrai manau suteiks ramybės laukimui stebuklėlio (ir metai dabar -ne viduramžiai g.gif ).Manau kiekvienas turi rinkis ar su skausmu gimdyt (žinai tipo dėl ko  blink.gif ) ar suteik sau ir lėliui ramybę belaukiant susitikimo nestuke.gif

Taip,aciu uz palaikyma 4u.gif smile.gif . Ir as manau,kodel gimdyma turiu prisimint kaip siauba kazkoki blink.gif ,jau po pirmo gimdymo,tai patyriau iki siol viskas islike atminty... verysad.gif .Is pradziu sakiau,tik cp darysiuos,negimdysiu ne uz ka...bet persigalvojau,nes daug skaiciau apie epidura,taigi tikiuosi,kad ji man padarys g.gif . tik lb noreciau uzsigarantuot,bet nzn ar galima tartis is anksto su anesteziologu g.gif
Atsakyti
na taip as nesakau kurios nerealiai kankinas...bet istveriamas skausmas...mano sesuo kai gimde dare jai epidura.skausmas sumazejo kazkiek,bet vistiek nereliai skaudejo...reikia zinot tikrai gera daktara kuris tikrai atlieka savo darba...o baime skausmo mes visi turim..tai jei bijom vilko neikim i miska,jei bijom siuo metu selstancio kiauliu gripo neikim i lauka...as kai utenos daktarai nelb pasitikiu..isvis nepasitikiu!!!!as cia tikrai neatkalbineju,bet dar mamytes pagalvokit.juk ir taip gali nuskausminamu suleist..manau tikrai nera malonumo kai kazkas po stubura su adatos narso blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

cia jeigu norit paziuret filmuku apie epidura...o kuri suprantat angliskai ir pasiskaityt...

http://video.about.c...an-Epidural.htm
Atsakyti
Tai jau taip, cia kiekvienos pasirinikimas, kaip jai geriau gimdyt smile.gif Bet va durniausia, kad tik teoriskai gali pasirinkt, o praktiskai jei nedaro epiduro, tai toks ir pasirinkimas... schmoll.gif
As labai dziaugiuosi, kad pirma naturaliai pagimdziau, bet jei butu buvusi galimybe, tikrai buciau norejusi nuskausminimo. Gal ir ne kaip skamba, bet tuo metu, kai skausmas vede is proto, apie leliuka maziausiai galvojau blush2.gif Tik apie tai, kaip man skauda... Ir norejau, kad greiciau viskas pasibaigtu.
O kai vaikutis jau isvydo si pasauli, atejo laikas dziaugtis juo wub.gif

O del epiduro, Innnggga, jei taip baiminiesi, tai tikrai susirask anesteziologa, nueik ir pasisnekek, susitark. Tik va pinigine teks pakrapstyt tada rolleyes.gif Bet velgi - jei kai tau prieis gimdyt bus naktis ir tas anesteziologas budes kaip tik, tai kazi ar gales ateit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra555 @ 2009 12 05, 12:08)
O kam gi kankintis, jei nėštukė labai bijo skausmo- tai žinojimas, kad gaus epidūrą-tikrai manau suteiks ramybės laukimui stebuklėlio (ir metai dabar -ne viduramžiai g.gif ).Manau kiekvienas turi rinkis ar su skausmu gimdyt (žinai tipo dėl ko  blink.gif ) ar suteik sau ir lėliui ramybę belaukiant susitikimo nestuke.gif

ne Marytes Melnikaites esat, gyvenat 21 amziuj, nesikankinkit ir naudokites tuom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man pries CP dare epidura jauna moteris ar mergina, labai fainute tokia. Ir nei mokejau jai nei ka, nes pries tai nedaviau kakziap, o paskui as jos jau ir nemaciau. Padare manau tikrai gerai, nes viskas atitirpo:)vaikstau ir net galvos neskaudejo kaip dazniausiai buna. O va puskei Vilniuj dare, net pas pazistama daktare jinai gimde ir daug sunkiau jai buvo, ir galva skaudejo ir kojos ilgai aptirpe buvo ir skaudejo kazkuri laika. Cia gal kaip pasiseka.
O tu kai klausi del epiduro, tai ir sakyk, kad as jo reikalauju ir kad suteiktu kokias garantijas kad tau ji padarys. Nes as girdejau kad ir cia Utenoj esa gave gimdyves ta epidura ir nemanau kad siais laikais cia kokia naujiena.
Be to daktarai pasirode tikrai visi labai geri ir nemanau kad jau kategoriskai tam priestarautu, juk cia tavo pasirinkimas. Sekmes! Kodel turi skaudet, kai gali ir maziau skaudet. As tokios nuomones.
Atsakyti
Innnggga, nesijaudink 4u.gif -tiesiog kai eisi pas savo gine paklausk tiksliai-kaip ten su tuo epidūru. Gal tiesiog gali pati su anesteziologu susitart,kad tikrai ramu būtų,kad ir naktį važiuos. Žinoma manau už atskirą susitarimą ir mokėt reikėtų atskirai, bet jei jau nedarys bendra tvarka, tai už susitarimą reiks mokėt. Labai tave palaikau,nes pati labai bijojau. Lauksiu žinių.. g.gif

QUOTE Laura2
manau tikrai nera malonumo kai kazkas po stubura su adatos narso blush2.gif blush2.gif

Aš nejaučiau nei dūrio nei kateterio, nes anesteziologas prieš įvedant kateterį šaldančių įleido, taip kad čia kaip kam. Sutinku tik su tuo, kad viskas priklauso nuo anesteziologo kompetencijos thumbup.gif

Atsakyti