Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

laukia savo laiko, NENUSIMINK wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 26, 13:17)
laukia savo laiko, NENUSIMINK  wub.gif

Na bandau save ramint,kad jau greit...ir taip diena is dienos doh.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tai ir bijai ir labai noriu greičiau savo kleckiuka pamatyt wub.gif Dar antrad eisiu gliukozės toleravimo testo daryt, ar darėt kuri?
Atsakyti
Ar taretės pas kokia gyditoja gimdysit?
Atsakyti
Labukas smile.gif
Man tyre gliukozes kieki kraujyje. Tiesiog paeme krauja is pirsto ir viskas. Rezultatai geri smile.gif Siaip buvau sunerimus gerokai del to tyrimo, nes kai laukiausi pirma karta, man tokio tyrimo nedare. Maniau, kad dabar per daug cukraus slepime rado. Bet pasirodo, dabar beveik visoms nestuke.gif daro ta tyrima.
As del gimdymo neplanuoju tartis. Pas ka pakliusiu, pas ta gimdysiu. Is pradziu galvojau, kad jei budes Stonis, tai i Anykscius vaziuosiu gimdyt, bet dabar persigalvojau. Su pinigais ir pas ji pagimdysiu rolleyes.gif
Digle, o tu tarsiesi?
Innnggga, laukiam ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti
aš ir planuoju nesitarti ax.gif Man reikės gliukozes toleravimo testa daryti, išgerti 75 g gliukozes unsure.gif
Atsakyti
gliukozes nereikejo man daryt,nei su pirmu,nei su antru....o su gydytoju nesitariau...visi jie pas mus vienodi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 28, 16:13)
aš ir planuoju nesitarti  ax.gif  Man reikės gliukozes toleravimo testa daryti, išgerti 75 g gliukozes  unsure.gif

Nusinesk citrina, bus skaniau gert. As kai dariausi, isispaudziau puse citrinos, tada gaunas kaip limonadas, ne taip slyksciai saldu. Ir dar atrodo reiks 2 val. sedet, stebes ir ims krauja, tai nusinesk zurnalu ar pamegzt, kad taip nuobodu nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 28, 17:13)
aš ir planuoju nesitarti  ax.gif  Man reikės gliukozes toleravimo testa daryti, išgerti 75 g gliukozes  unsure.gif

O kodel man kai tyre gliukoze, tai tik krauja eme ir viskas? g.gif
Atsakyti
blogai, po tyrimo gliukozes toleravimo, siunčia į Kauna, liepė pas endokrinologa užsiregistruot, gal teko kurei lankytis su tokia problema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 29, 20:52)
blogai, po tyrimo gliukozes toleravimo, siunčia į Kauna, liepė pas endokrinologa užsiregistruot, gal teko kurei lankytis su tokia problema  verysad.gif

tau nestuke.gif metu padidėjęs gliukozės kiekis kraujyje. Dabar labai svarbu susibalansuoti mitybą ir nevartoti cukraus turinčių produktų.
Po gimdymo turėtų praeit 4u.gif
nepameni kokie skaičiukai buvo prieš išgeriant gliukozę ir po 2 val?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 29 gruodžio 2009 - 20:18
QUOTE(Jeta @ 2009 12 29, 19:15)
tau  nestuke.gif metu padidėjęs gliukozės kiekis kraujyje. Dabar labai svarbu susibalansuoti mitybą ir nevartoti cukraus turinčių produktų.
Po gimdymo turėtų praeit  4u.gif
nepameni kokie skaičiukai buvo prieš išgeriant gliukozę ir po 2 val?

Prieš 4,8 po 2val. net 9,5. verysad.gif
Atsakyti