laukia savo laiko, NENUSIMINK

QUOTE(Diglė @ 2009 12 26, 13:17)
Na bandau save ramint,kad jau greit...ir taip diena is dienos

Aš tai ir bijai ir labai noriu greičiau savo kleckiuka pamatyt
Dar antrad eisiu gliukozės toleravimo testo daryt, ar darėt kuri?

Ar taretės pas kokia gyditoja gimdysit?
Labukas
Man tyre gliukozes kieki kraujyje. Tiesiog paeme krauja is pirsto ir viskas. Rezultatai geri
Siaip buvau sunerimus gerokai del to tyrimo, nes kai laukiausi pirma karta, man tokio tyrimo nedare. Maniau, kad dabar per daug cukraus slepime rado. Bet pasirodo, dabar beveik visoms
daro ta tyrima.
As del gimdymo neplanuoju tartis. Pas ka pakliusiu, pas ta gimdysiu. Is pradziu galvojau, kad jei budes Stonis, tai i Anykscius vaziuosiu gimdyt, bet dabar persigalvojau. Su pinigais ir pas ji pagimdysiu
Digle, o tu tarsiesi?
Innnggga, laukiam ziniu is taves

Man tyre gliukozes kieki kraujyje. Tiesiog paeme krauja is pirsto ir viskas. Rezultatai geri

As del gimdymo neplanuoju tartis. Pas ka pakliusiu, pas ta gimdysiu. Is pradziu galvojau, kad jei budes Stonis, tai i Anykscius vaziuosiu gimdyt, bet dabar persigalvojau. Su pinigais ir pas ji pagimdysiu

Digle, o tu tarsiesi?
Innnggga, laukiam ziniu is taves

aš ir planuoju nesitarti
Man reikės gliukozes toleravimo testa daryti, išgerti 75 g gliukozes

QUOTE(Diglė @ 2009 12 28, 16:13)
aš ir planuoju nesitarti

Nusinesk citrina, bus skaniau gert. As kai dariausi, isispaudziau puse citrinos, tada gaunas kaip limonadas, ne taip slyksciai saldu. Ir dar atrodo reiks 2 val. sedet, stebes ir ims krauja, tai nusinesk zurnalu ar pamegzt, kad taip nuobodu nebutu.
QUOTE(Diglė @ 2009 12 28, 17:13)
aš ir planuoju nesitarti

O kodel man kai tyre gliukoze, tai tik krauja eme ir viskas?

blogai, po tyrimo gliukozes toleravimo, siunčia į Kauna, liepė pas endokrinologa užsiregistruot, gal teko kurei lankytis su tokia problema

QUOTE(Diglė @ 2009 12 29, 20:52)
blogai, po tyrimo gliukozes toleravimo, siunčia į Kauna, liepė pas endokrinologa užsiregistruot, gal teko kurei lankytis su tokia problema 

tau

Po gimdymo turėtų praeit

nepameni kokie skaičiukai buvo prieš išgeriant gliukozę ir po 2 val?
QUOTE(Jeta @ 2009 12 29, 19:15)
tau
metu padidėjęs gliukozės kiekis kraujyje. Dabar labai svarbu susibalansuoti mitybą ir nevartoti cukraus turinčių produktų.
Po gimdymo turėtų praeit

Po gimdymo turėtų praeit

Prieš 4,8 po 2val. net 9,5.