Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

Pas mus greiciausiai irgi mergina bus smile.gif Ziuriu, kazkaip pastaruoju metu labai daug mergaiciu gimsta. Bent jau mano pazistamu tarpe tai vien mergaites ax.gif

Ziuriu, cia tik mes su Digle dialogus varom biggrin.gif
O kur daugiau Utenos nestukiu? Prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
labas, tai jau tikrai tik mes abi dar pasirašinėjam, o žiuriu kituose skyreliuose ir susitikimus organizuojasi, manau būtu smagu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(oote @ 2010 01 05, 16:46)
Pas mus greiciausiai irgi mergina bus smile.gif Ziuriu, kazkaip pastaruoju metu labai daug mergaiciu gimsta. Bent jau mano pazistamu tarpe tai vien mergaites ax.gif

Ziuriu, cia tik mes su Digle dialogus varom biggrin.gif
O kur daugiau Utenos nestukiu? Prisijunkit 4u.gif

Pas kokia gine laikaisi?
Atsakyti
panos, o kur utenoj galima rasti echoskopa, kad pamatuotu maziuko sprando raukslyte? poliklinikoj tai jie nieko neturi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2010 01 05, 21:40)
panos, o kur  utenoj galima rasti echoskopa, kad pamatuotu maziuko sprando raukslyte? poliklinikoj tai jie nieko neturi unsure.gif

klinikoje Medea. Bandyk registruotis pas gyd. Ciurliene. Ir dar patarimas, sakyk kad nori tik echo, be konsultacijos ( sutaupysi kaip min. 50 lt), zinoma, jei tave domina tik sprando rauksle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 01 05, 18:56)
labas, tai jau tikrai tik mes abi dar pasirašinėjam, o žiuriu kituose skyreliuose ir susitikimus organizuojasi, manau būtu smagu  ax.gif
Papildyta:
Pas kokia gine laikaisi?

Pas Kolesnikoviene, o tu?

QUOTE(gudrune @ 2010 01 05, 21:40)
panos, o kur  utenoj galima rasti echoskopa, kad pamatuotu maziuko sprando raukslyte? poliklinikoj tai jie nieko neturi unsure.gif

Arba reikia nueit pas Stoni su vokeliu ir jis nusives i akuserini skyriu paziuret echoskopu. Kiek zinau, ten geras aparaciukas, ne kaip poliklinikoj doh.gif

QUOTE(redared @ 2010 01 05, 22:57)
klinikoje Medea. Bandyk registruotis pas gyd. Ciurliene. Ir dar patarimas, sakyk kad nori tik echo, be konsultacijos ( sutaupysi kaip min. 50 lt), zinoma, jei tave domina tik sprando rauksle  mirksiukas.gif

O kiek kainuoja antras apsilankymas Medejoj? Pirma karta klojau 170lt, dabar turetu but pigiau. Planuoju uz kokio menesiuko apsilankyt ax.gif
Ir norejau taves paklaust ne i tema truputi. Kai maudot mazaja, dicke irgi kartu i vonia imat? Ar tu viena mazyle numaudai? Mes kai su vyru po siai dienai abu dukrele maudom, viena net nebandziau, tai galvoju, kaip cia reiks kudiki praust abiem, tiksliau, visiems trims g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiktai, pas Stoni nueik, tiesei šviesei jam pasakyk, dar parodik pinigėlius, tai be problemų biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, su juo reikia konkreciai tongue.gif
Jauciu, pakliuvus pas ji gimdyt ir del epiduro butu susitart lengviau nei su kitais pinigus sumokejus ax.gif Tik reiktu pasiust vyra su vokeliu pas ji, kad vyriskai pakalbetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2010 01 06, 15:50)
Na taip, su juo reikia konkreciai tongue.gif 
Jauciu, pakliuvus pas ji gimdyt ir del epiduro butu susitart lengviau nei su kitais pinigus sumokejus ax.gif Tik reiktu pasiust vyra su vokeliu pas ji, kad vyriskai pakalbetu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

stonys pats pasako kiek kas kainuoja.
kaip tavo pilvuko gyventoja laikosi?
mano maziukas sloguoja gal persalo per krikstynas.
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2010 01 06, 17:58)
stonys pats pasako kiek kas kainuoja.
kaip tavo pilvuko gyventoja laikosi?
mano maziukas sloguoja gal persalo per krikstynas.

Aktyviai spardosi mano pilvinuke lotuliukas.gif
Mane nemiga pradejo kankint g.gif Nubundu nakti ir pradeda suktis mintys apie mokslus, gimdyma, apie tai, kaip reikes derint dvieju vaikuciu auginima su mokslais...
Kaip kitoms nestuke.gif su miegu reikalai?

Oj bjaurus dalykas ta sloga schmoll.gif Maniske viena karta yra turejusi sloga, tai siurbdavau ir siurbdavau gleivytes. Bet maniske jau buvo didesne, 8 men.
Kaip krikstynas istvere mazius?
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2010 01 06, 09:04)
O kiek kainuoja antras apsilankymas Medejoj? Pirma karta klojau 170lt, dabar turetu but pigiau.

Ir norejau taves paklaust ne i tema truputi. Kai maudot mazaja, dicke irgi kartu i vonia imat? Ar tu viena mazyle numaudai? Mes kai su vyru po siai dienai abu dukrele maudom, viena net nebandziau, tai galvoju, kaip cia reiks kudiki praust abiem, tiksliau, visiems trims g.gif  biggrin.gif

ne nuo kartu priklauso kaina, o nuo to ka daro. Sakau, jei nueisi ir sakysi, kad nori echo ir konsultacijos, tai vel tiek pat suplosi doh.gif nes jie labai gudriai daro, padaro echo, o paiima ir uz konsultacija kartu, nors nei spaudimo matuoja, nei apziuri, nei sveria ir t.t.

mes maudom visi trys biggrin.gif nes Gabrielei labai smalsu visad buna. Bet siaip savo dicke as visad viena maudydavau. O dabar ji pati viena savarankiskai pliuskenasi, as tik galvyte isplaunu ir siaip pamuiluoju biggrin.gif
Nesuprantu, ka jus ten dviese darot su tuo vaiku vonioj? blush2.gif gal jusiske vandens bijo ir verkia? g.gif nes musiske tai nuo pirmu dienu didele vandens fane thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Kadangi man viskas ne uz kalnu, noreciau suzinot kokias "stavkes" nesti daktarams jei darai cezari. Pries 6m. kai gimdziau buvo vienokios ( be to Vilniuje), dabar kitokios blush2.gif kazkas gi keiciasi per tiek metu ax.gif Ut sakau gal mazesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2010 01 06, 21:39)
Nesuprantu, ka jus ten dviese darot su tuo vaiku vonioj?  blush2.gif gal jusiske vandens bijo ir verkia?  g.gif nes musiske tai  nuo pirmu dienu didele vandens fane  thumbup.gif

biggrin.gif Kazkaip ipratom dviese maudyt ir tebemaudom blush2.gif Mes ja vis dar vonelej maudom atsisedusia, as galvyte isplaunu, su kempine nutrinu, o vyras kartu su ja vandeni is formeles geria lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimciau, tai prilaiko truputi, ikelia, iskelia is voneles, nunesa i kambari...

QUOTE(ramkis @ 2010 01 07, 13:18)
sveikutes  4u.gif
Kadangi man viskas ne uz kalnu, noreciau suzinot kokias "stavkes" nesti daktarams jei darai cezari. Pries 6m. kai gimdziau buvo vienokios ( be to Vilniuje), dabar kitokios blush2.gif  kazkas gi keiciasi per tiek metu  ax.gif Ut sakau gal mazesnes  smile.gif

Del cezario tai nezinau stafkiu... O kodel tau darys cezari?

As siandien jau i dekreta isejau. Ir dar suzinojau, kad mano leliukas sedi pilve - kaip ir didzioji sedejo iki 36 sav. doh.gif Tokiam laike jau dauguma guli galvyte zemyn. Tai sake ateit po 3 sav. ir jei nebus persivertes, tai kazkokiu mankstu israsys. Gal kuriai yra teke susidurt su tokia situacija? Ta prasme mankstas daryt? unsure.gif
Atsakyti