Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Diglė @ 2009 12 29, 20:32)
Prieš 4,8 po 2val. net 9,5.  verysad.gif

nesinervuok, pasikaityk sita
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2009 12 29, 21:32)
nesinervuok, pasikaityk sita

Ačiū labai už palaikimą, tikrai ramiau liko wub.gif
Atsakyti
vakar visai pamiršau paklausti kada neštukem paskaita bus, taip susinervinau del gliukozes tyrimo unsure.gif

Gal kuri eisit pas gine artimiausiu metu, tai praneškit 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, prieš 6 savaites gimdžiau Utenoje, pradžioje tariausi su Archipoviene, bet kaip žinote ji kasdien dirba poliklinikoje, tai gavosi taip, kad jai net neskambinau...
8 ryto prasidėjo sarėmiai, 10 nuvažiavom į ligoninę, pakliuvom pas Dumšę, nors buvo karantinas, vyrui leido pasilikti, visus sąrėmius prabuvau mokamoje palatoje... nuvažiavus kaklelio atsidarymas buvo 5 cm, pasiteiravau apie epidūrą, tai gydytojas pasakė, kad pas mane viskas puikiai vyksta, jau pusė darbo padaryta, palaukiam dar valandą, jei negalėsiu kentėti, padarys, nors pasakė, kad tai yra rimtas dalykas ir kad ir kaip pavadintum vistiek tai chirurginė intervencija, kuri gali turėti pasėkmių, o be to tai sulėtina kaklelio atsidarymą... taigi po valandos jau buvo 8 cm atsidarymas, ir pažadėjo, kad gausiu nuskausminamųjų, jei tik negalėsiu kentėti smile.gif kai jau visai nebegalėjau, sako lipam ant stalo, pasižiūrėsi, o ten jau visi 10 cm... beje man patiko tai, kad aš visai nenorėjau gulėti, tai Dumšė vaiko toniukus man stebėjo atsistojus, vis pridėdavo tą aparatą...
ir iš vis, džiaugiuosi, kad pagimdžiau natūraliai, pakentėjau 4 valandas ir laikiau savo mažiuką ant rankų, esu patenkinta visu personalu ir priežiūra... merginos nebijokit gimdyti Utenoje, bent jau čia nėra konvejerio kaip sostinėje ir viską išsamiai paaiškina ir tikrai pasirūpina thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gimdysianciosios 4u.gif man dare cezari utenoje, operavo dumse su blaziene!!!! po operacijos kai tik gryzau is reanimacijos atnese leliuka ir galejau ji laikyti prie saves kiek tik norejau!!!! nakti leliuka issinese kad galeciau issimiegoti ir kita nakti ir buvo leliukas isnestas tik atnesdavo pamaitinti!!! sesutes ten mielos ir klauskit kas tik jum neaisku. aisku jei visu klausit to paties tei visos skirtingai ir pasako bet pasilikit prie jum priimtinaiusios nuomones ir viskas bus gerais!!!! uz operacija davem 200lt, ir to uzteko, dumse buvo labai demesingas! ir viska gerai isaiskindavo smile.gif dziaugiuosi kad gimdziau utenoje ir nevaziavau i vilniu, kad arti buvo mano visa seima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 30, 10:26)
vakar visai pamiršau paklausti kada neštukem paskaita bus, taip susinervinau del gliukozes tyrimo  unsure.gif 
  Gal kuri eisit pas gine artimiausiu metu, tai praneškit  4u.gif

As eisiu sausio 7, bandysiu nepamirst paklaust blush2.gif Siaip "Vaiku prekiu" parduotuvej dalina kvietimus i tas paskaiteles, tai jei kur netoliese gyveni, gali uzeit pasiklaust smile.gif

Kaip malonu skaityt graziu atsiliepimu apie gimdyma Utenoje 4u.gif
Gerai, mamos, kad pas Dumse pakliuvot ax.gif
Papildyta:
sinchro, kaip sekasi augint panasaus amziaus mazylius? Paskaiciavau, kad amziaus tarpas tarp tavo vaikuciu panasus, kaip ir tarp maniskiu bus. Kur migdot vaikucius? Kaip su vezimeliu reikalai? Mums dabar tai labai aktualus klausimai g.gif
Atsakyti
mergaitės, parašiau rigoleti kada bus paskaitos, tai parašau visoms

vyks sausio 19 d. 12 val.
Atsakyti
Sveikinu su artejanciais Naujaisiais visas nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oote: 31 gruodžio 2009 - 16:02
Su Naujaisiais 4u.gif
Kur dingusios visos nestuke.gif ?
Kaip sekasi jau pagimdziusioms mamytems?
As va nuo ketvirtadienio i dekreta iseinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2010 01 04, 12:03)
Su Naujaisiais 4u.gif
Kur dingusios visos  nestuke.gif ?
Kaip sekasi jau pagimdziusioms mamytems?
As va nuo ketvirtadienio i dekreta iseinu ax.gif

Smagu, gerai pailsėk. Aš jau 3 sav ilsiuosi ? Ar jau susipirkot kraiteli?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 01 04, 14:13)
Smagu, gerai pailsėk. Aš jau 3 sav ilsiuosi ? Ar jau susipirkot kraiteli?

Oj, poilsi man teks pamirst... Nuo pirmadienio sesija 3 sav., paskui egzai, paskui darbu rasymas pavasario sesijai... ir taip iki pat gimdymo verysad.gif
Kraiteliu kol kas dar nesirupinau, nes beveik viskas tiks nuo didziosios. Na reiks nupirkt siltu drabuzeliu, nes mano pirmoji gime liepa, kai karsta buvo.
O tu jau krauni kraiteli? ax.gif
Ar zinai vaikelio lyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2010 01 04, 13:33)
Oj, poilsi man teks pamirst... Nuo pirmadienio sesija 3 sav., paskui egzai, paskui darbu rasymas pavasario sesijai... ir taip iki pat gimdymo verysad.gif
Kraiteliu kol kas dar nesirupinau, nes beveik viskas tiks nuo didziosios. Na reiks nupirkt siltu drabuzeliu, nes mano pirmoji gime liepa, kai karsta buvo.
O tu jau krauni kraiteli? ax.gif
Ar zinai vaikelio lyti? smile.gif

sakė, kad pupa rolleyes.gif
Atsakyti