Labas mergaitės, prieš 6 savaites gimdžiau Utenoje, pradžioje tariausi su Archipoviene, bet kaip žinote ji kasdien dirba poliklinikoje, tai gavosi taip, kad jai net neskambinau...
8 ryto prasidėjo sarėmiai, 10 nuvažiavom į ligoninę, pakliuvom pas Dumšę, nors buvo karantinas, vyrui leido pasilikti, visus sąrėmius prabuvau mokamoje palatoje... nuvažiavus kaklelio atsidarymas buvo 5 cm, pasiteiravau apie epidūrą, tai gydytojas pasakė, kad pas mane viskas puikiai vyksta, jau pusė darbo padaryta, palaukiam dar valandą, jei negalėsiu kentėti, padarys, nors pasakė, kad tai yra rimtas dalykas ir kad ir kaip pavadintum vistiek tai chirurginė intervencija, kuri gali turėti pasėkmių, o be to tai sulėtina kaklelio atsidarymą... taigi po valandos jau buvo 8 cm atsidarymas, ir pažadėjo, kad gausiu nuskausminamųjų, jei tik negalėsiu kentėti

kai jau visai nebegalėjau, sako lipam ant stalo, pasižiūrėsi, o ten jau visi 10 cm... beje man patiko tai, kad aš visai nenorėjau gulėti, tai Dumšė vaiko toniukus man stebėjo atsistojus, vis pridėdavo tą aparatą...
ir iš vis, džiaugiuosi, kad pagimdžiau natūraliai, pakentėjau 4 valandas ir laikiau savo mažiuką ant rankų, esu patenkinta visu personalu ir priežiūra... merginos nebijokit gimdyti Utenoje, bent jau čia nėra konvejerio kaip sostinėje ir viską išsamiai paaiškina ir tikrai pasirūpina