Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

Mes irgi planujame svetaineje statyti odini kampa , esu nusiziurejus Minijos baldu kampa "Elitas" thumbup.gif gal kas turite kaip ziurisi kambaryje g.gif ir gal zinote daugmaz kiek jis kainuoja, smile.gif maciau kataloge, bet nera kainos.
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2006 10 30, 16:08)
Sveiki,
Reikalinga Jūsų trumpa nuomonė TAIP arba NE smile.gif
Ar verta pakloti už visą komplektą 11.000 už šį kompletą.
Pilnai visi odiniai ir su miegamaisiais mechanizmais... (apart fotelis) smile.gif

http://www.juodasisa...dai/mondial.swf

mes turim sita komplekta, tik pries 2 dienas atveze. Tik pas mane be mechanizmu. Pradzioje norejome i 3-ieti deti miegama mechanizma, bet paciame salone patarus pardavejai persigalvojome, nes be mechanizmo daug minkstesni, beto mums del miegojimo nereikia, o sveciu tokiu, kurie liktu nakvynei, neturejome jau beveik 10 metu, tai tikiuosi, kad ir nereikes.
Kadangi jie man superiniai, kitaip ir pirke nebutume mirksiukas.gif , tai as uz juos thumbup.gif

QUOTE(zivute @ 2006 10 30, 17:07)
Nuo kada juodasis  gamina visa balda odini???Naujiena man. smile.gif Ir kam Tau visos dalys su miegamais mechanizmais . Apie patoguma sau ir baldo ilgesni tarnavimo termina apgalvojot ? smile.gif

nezinau nuo kada, bet, kad gamina ir pilnai odinius, ir su odos pakaitalu, tai tikrai...Kaip jau minejau mes atsisakeme miegamu mechanizmu vien del kokybiskesnio baldu tarnavimo, nes, kaip pacioje parduotuveje taktiskai pasake konsultante, jog odiniai baldai ne tie, kurie turetu atstoti miegamaji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniurke: 01 lapkričio 2006 - 15:54
Mano vyras irgi nori odiniu baldu, bet man jie kazkokie salti ir ne jaukus unsure.gif
Atsakyti
Salti g.gif gal kai reikia miegoti nuolat, mes tai norime svetainej smile.gif ir mazai , beveik niekas nemiega joje, smile.gif bet manau puos kambari ir bus patogus thumbup.gif ir prieziura manau lengvesne, nors visus reikia priziureti, kokie bebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laaselis @ 2006 11 01, 18:30)
Salti  g.gif gal kai reikia miegoti nuolat, mes tai norime svetainej  smile.gif  ir mazai , beveik niekas nemiega joje,  smile.gif bet manau puos kambari ir bus patogus thumbup.gif  ir prieziura manau lengvesne, nors visus reikia priziureti, kokie bebutu smile.gif

Turejau omeny, kad jie ne nepriduoda kambariui jaukumo, nors cia dar ir nuo splavos ir modelio priklauso rolleyes.gif bet jauciu, kad vyras ikalbes pirkti odinius, nes ir ju prieziura paprastesne ir jam patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellana @ 2006 11 01, 10:04)
Būtų įdomu komplektuką pamatyti  bigsmile.gif

Na va, mūsų toks. Tik dieną šis komplektukas atrodo gerokai šviesesnis g.gif . O šiaip kambaryje dar langų rūbelių trūksta ax.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2006 11 01, 15:18)
O kokie išmatavimai šių baldų?
p.s. visai neblogai žiūrisi, bet man asmeniškai lygus paviršius nepatinka, vis atrodo, kad bėgant laikui labai matysis išsėdėtos vietos sad.gif gal ir klystu...

kad as nieko daugiau negaliu rast ne lygaus pavirsiaus..., noriu kad kampas butu ir issiskleitu i lova... g.gif
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif
nori pasigauost jum ir galbut sulaukt kokiu nors patarimu, nes jau nebezinau ko griebtis... unsure.gif nusipirkau Magres baldus http://www.magre.lt/...s/millenium.jpg , baltos spalvos. Sedejau ant sofutes gal kokius 5 kartus kartu sudejus. Per Kaledas savo nelaimei sumasciau pasipuosti nauja juoda palaidine cool.gif ryte po vakarelio apstulbau pamacius, kad visa pagalve, i kuria as remiausi sededama nusidaze ir dabar atrodo kaip purvina!!! verysad.gif negana to, atkalte, ant kurios buvau padejus ranka irgi murzina... nesivalo NIEKUO, nors verk schmoll.gif kas keisciausia, mano kunas nenusidaze nuo palaidines nei kiek, nei jokios alergines reakcijos nematau... galvoju vaziuoti pas gamintojus ir skustis, nes galbut oda nebuvo impregnuota, todel taip isigere spalva. Pasiklausiau aplinkiniu kalbu, kaip jie ispila vyna, valo flomasterius ir tusinukus nuo odiniu baldu. Dar labiau pyktis ima, nes kiek pinigeliu sumokejau o dabar esu visishkoj neviltyj. Galbut kuri nors dar esate susidurus su panasia situacija?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2007 01 04, 11:27)
Sveikutes  bye1.gif
nori pasigauost jum ir galbut sulaukt kokiu nors patarimu, nes jau nebezinau ko griebtis...  unsure.gif  nusipirkau Magres baldus http://www.magre.lt/...s/millenium.jpg , baltos spalvos. Sedejau ant sofutes gal kokius 5 kartus kartu sudejus. Per Kaledas savo nelaimei sumasciau pasipuosti nauja juoda palaidine  cool.gif  ryte po vakarelio apstulbau pamacius, kad visa pagalve, i kuria as remiausi sededama nusidaze ir dabar atrodo kaip purvina!!!  verysad.gif  negana to, atkalte, ant kurios buvau padejus ranka irgi murzina... nesivalo NIEKUO, nors verk  schmoll.gif  kas keisciausia, mano kunas nenusidaze nuo palaidines nei kiek, nei jokios alergines reakcijos nematau... galvoju vaziuoti pas gamintojus ir skustis, nes galbut oda nebuvo impregnuota, todel taip isigere spalva. Pasiklausiau aplinkiniu kalbu, kaip jie ispila vyna, valo flomasterius ir tusinukus nuo odiniu baldu. Dar labiau pyktis ima, nes kiek pinigeliu sumokejau o dabar esu visishkoj neviltyj. Galbut kuri nors dar esate susidurus su panasia situacija??  verysad.gif

kai pirkom odinį kampą, buvo info apie priežiūrą. Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais. Daugiau nespėjau išsiverst, nes sūnelis suplėšė doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O kažin su kuo galima spalvą padengti, sakykim odinių baldų įbrėžimus užmaskuoti g.gif Gal yra koks specialus maskuojantis tepalas, kuris paskui netepa atsisėdus g.gif
Atsakyti
Nuo sėdėjimo oda toje vietoje susiraukšlėja, kaip patvarkyti ir vėl būtų gražu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 04, 12:17)
kai pirkom odinį kampą, buvo info apie priežiūrą. Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais. Daugiau nespėjau išsiverst, nes sūnelis suplėšė  doh.gif

nezinau, bet man tai juokingai skamba "nesesti su spalvotais rubais ir dzinsais"- ateina sveciai, o as ju ir klausiu - "tavo rubas naujas? tada ant mano sofkutes nesesi! kitam ir negalima, nes su dzinsais!" lotuliukas.gif tai kam tada baldai reikalingi? ir pigiau ir paprasciau butu ant zemes susest doh.gif
Atsakyti