Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(etaeta @ 2009 11 09, 13:37)
Ar ne per anksti dziaugiesi ?  g.gif  As kazkaip girdejau kad dar nelabai pasiekta  4u.gif

Aš taip pat manau, kad buvo pakelta per aukšta kertėlė tam stebuklingui superduper mikrobangės indui, tuo labiau, kai pas dauguma piniginėse vėjai švilpauja ir žmonėms svarbesnių pirkinių yra nei plasmasiukai. Gausim - gerai, negausim, bus tų indų ax.gif
Atsakyti
sakykit o sevofiksas kaip pasildomas? ant dujines ar pripildant karsto vandens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 09, 12:17)
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif

o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo ax.gif


rimtai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 11 09, 14:02)
sakykit o sevofiksas kaip pasildomas? ant dujines ar pripildant karsto vandens? g.gif

blink.gif Tik ne ant dujines nono.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 11 09, 14:02)
sakykit o sevofiksas kaip pasildomas? ant dujines ar pripildant karsto vandens? g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif jokiu budu nesugalvok jo ant dujines deti doh.gif
as tai pilu y apacia karsto vandens jei reikia kad siltas maistas butu g.gif o jeigu gaminu pvz.cepelinus ar kotletukus tai nuo ju skystimukas karstas nubega y indo apacia ir taip pasilaiko siluma jame g.gif 4u.gif
Atsakyti
tai va as ir neuspratau kaip servofiks pasildyt, nes raso pries dedant virtinius inda pasildyt. tai taip iseina pripilt karsto vandens?

MAKARONAI

Puode užvirkite vandenį arba sultinį. Sudėkite makaronus į pašildytą indą (su kiauraindžiu) ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir apvyniokite rankšluosčiu. Virti 15-20 min. Kai kurių rūšių makaronus prieš pilant į indą 5 min. dar pavirti puode.


o va cia pripilt karsto vandens i jau pasildyta g.gif tai galkaip ir termosui reikia karstu vandeniu praplaut sieneles, tada pilt nauja karsta vandeni?

Atsakyti
[quote=davija,2009 11 09, 12:17]
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif



Čia rimtai? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 09, 13:17)
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif

o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo ax.gif


As net ne Vilnelei priklausau, ir čia klausiamąja forma rašau blush2.gif Galvoju ar jau džiaugtis už chebrytę ar ne, nes mes tai neįveikėm.... Bet tai iššūkiai ir yra iššūkiai, o tokio indo už ačiū tikrai nedalins mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, noriu paklausti, ar tinka kibinams šaldyta bemielė sluoksniuota tešla? Gal kuri bandėt su ja, kad ir čeburėkus daryti?

Davija, neperežyvai irnesakyk.gif , ims čia taip sau ir dalins hihihi.gif , dovanų karalius seniai mirė biggrin.gif
Atsakyti
rosee, daryk pati tešlą kibinams, ten taip paprasta mirksiukas.gif
aš iš bemielės sluoksniotos darau tik ravioli pyragarėlius, tokius vieno - dviejų kąsnio, kad tešla neištrupėtų mirksiukas.gif gausis ir kibinai - nekibinai, tokie pyragėliai ir tiek. Bile tik valgomi ir skanūs bigsmile.gif

Dėl dovanų karaliaus tai žinau, ką pats užsidirbsi tą ir turėsi mirksiukas.gif aš vat užsidirbau naująjį mini Quick Chefiuką lotuliukas.gif kažkaip netyčia pavyko ir Kalėdų Seniui krizės nebus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 09 lapkričio 2009 - 15:15
Dėl dovanų karaliaus tai žinau, ką pats užsidirbsi tą ir turėsi mirksiukas.gif aš vat užsidirbau naująjį mini Quick Chefiuką lotuliukas.gif kažkaip netyčia pavyko ir Kalėdų Seniui krizės nebus bigsmile.gif
[/quote]


O tai sveikiname 4u.gif su tokia puikiu uždarbiu thumbup.gif . Gerą daiktelį tas Kalėdų senelis kažkam atneš mirksiukas.gif

O dėl Micro Gourmant , tai kai kas net neturi mikrobangės ( pvz aš ) nail.gif . Kažkaip su vyru vis neapsisprendžiam g.gif , ir vietos virtuvėje tam nėra.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 09, 14:57)
Tiesa, noriu paklausti, ar tinka kibinams šaldyta bemielė sluoksniuota tešla? Gal kuri bandėt su ja, kad ir čeburėkus daryti?



gausis neprasti pyragėliai su mėsa, bet į kibinus nepanašūs. Esu bandžius.
Kibinams reikia kapotos tešlos, ne sluoksniuotos. jos, nors ir abi riebios, bet kardinaliai gaminimo būdas skirias, to pasekoj ir iškepusios tešlos struktūra bei skonis 4u.gif
Atsakyti