Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Sveikos merginos.
Zaviuosi ir as tw indais ivairiais.Man tai labai jie patinka.Turiu namie keleta ju, taciau noreciau dar pasiziureti kataloga ir kainas, gal dar ka isigyciau Kaledu proga, juk jos jau ne uz kalnu.
Gal galit imesti kataloga su kainomis. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 31, 17:12)
Gal kas netyčia turite daugiau receptukų tai koldūninei?

Rusų kalba
Lietuviškai

QUOTE(zelviene @ 2009 10 31, 18:34)
O gal kas galit pasakyti kokiu dydziu tie puodai Tupperware buna ir kokios kainos?  4u.gif

Tingėti negarbinga, tingėti negražu. Panaršai distribucijos puslapį ir jame viskas yra. Viskas apie puodus čia

QUOTE(ambasadore @ 2009 10 31, 19:35)
Gal galit imesti kataloga su kainomis. Aciu  4u.gif

Katalogas
Kainynas
Kalėdiniai pasiūlymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 31 spalio 2009 - 20:08
QUOTE(davija @ 2009 10 30, 12:19)
....
Tai kaip čia su ta žuvim, pasidarom tokią košytę iš kiaušo, majonezo ir krakmolo ir joje pavoliojam žuvį g.gif ar kaip čia?

pasidarai tesla ir joje apvoliota zuvi iskepi. Dar zymiai skaniau (aisku jei kas megsta) svogunu daug pripjaustom (kad i tema butu su QS mirksiukas.gif ), juos pakepam ir i kepimo pabaiga pomidoru padazo ipilam. tava svogunu mase sloksniuojam su zivimi. wub.gif Pasaka, pirstus galima apsilaizyti ... smile.gif
Atsakyti
o, atspėjau dėl žuvies, kad tešlytę reik pasidaryt smile.gif

rosee, aš tai dabar labai noriu naujųjų keksiukų formyčių ir pasiimsiu Princesę, nes ji labai reikalinga biggrin.gif
o dėl kalėdų, tai jo greitkračiai liuksinės dovanikės ir česnakų spaustukas su mini Quickchefiuku, ir Iso Duo serija labai neblogai doh.gif
Atsakyti
Davija, tai ką, dar ligšiolei Princesės neturi?
Aš be jos, kaip be rankų, būtinai jamk mirksiukas.gif
Tai va, šįryt žiūrinėjausi, tai ir to ir ano norisi.., o pinigučių tai gaila rolleyes.gif , sunku apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti
aš jau vieną sunaudojau, dabar antrą imsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 01, 10:15)
aš jau vieną sunaudojau, dabar antrą imsiu mirksiukas.gif

a, tai žinai koks gėris biggrin.gif
O kas senąjai Princesei nutiko?
Atsakyti
per kokius tris metus sukepiau ją mirksiukas.gif atsirado trūkis netoli ausies, padaviau keitimui, tai sandėly jos nepakeitė ir grąžino jau net iki dugno suplyšusią doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 31, 17:51)
O kaip tas mažas chefukas, ar gerai cibulius čečkavoja, turiu omenyje kur pasukioti reikia? Cielą dedat ar perpjautą? Užkniso pjaustyti, visai aptingau  biggrin.gif

Labai puikiai, perpjaunu per pusę. Prisipažinsiu, kad seniau vyrą įdarbindavau svogūnų pjaustyti blush2.gif , o dabar jau nereikia thumbup.gif

QUOTE(Asese @ 2009 10 31, 18:02)
Pasidalinkit, kas ką pirksit dovanėlėm iš TW  bigsmile.gif

Samba ąsotėliai dar, dubenėliai thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2009 11 01, 11:16)
per kokius tris metus sukepiau ją mirksiukas.gif atsirado trūkis netoli ausies, padaviau keitimui, tai sandėly jos nepakeitė ir grąžino jau net iki dugno suplyšusią doh.gif

Kaip gaila... eina sau, tai jos sukepa? verysad.gif
Atsakyti
Aš manau, kad taip verysad.gif viskam yra ribos mirksiukas.gif bet tu nepergyvenk, tau sandėlys netoli ir pati jį gali pasiekt mirksiukas.gif o mums su siuntimais visokiais tai taip ir gaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 01, 11:16)

O kaip su amzinaja garantija? g.gif

Pries gera menesi man pakeite zele zieda, greitkrati ir ta bliuda su a'la swarovskiais (nepamenu pavadinimo) ax.gif Visi trys vienu metu eme ir parejo-grietkratis eme taskyt pro sona, zele ziedas nebeuzsidaryt, o dubuo iskilo doh.gif biggrin.gif Garantija yra geris rolleyes.gif
Atsakyti
Man tiesiog su keitimu nepasisekė mirksiukas.gif
song, džiugu, kad viską pakeitė mirksiukas.gif
Atsakyti