QUOTE(ritag @ 2009 11 01, 20:19)
Aš irgi turiu princesę, iš pradžių labai džiaugiausi, bet po to ji man irgi pradejo prikept šonai, turiu ją tik metai, todėl aš asmeniškai galiuosi, kad ją įsigjau, man buvo pasakyta, kad ji prisigėrė riebalų, bet jei joje negalima kept be riebalų, tai nžn tada, o šiaip aš ją visada išplaudavau su fairy po kepimo, todėl nežinau, kas nutiko, bet gal čia tik man taip nepasisekė, nes pradžioj tai tikrai buvo fantastinis pirkinys, bet turbūt per dažnai naudojau.. O ta amžina garantija

, tai nežinau, jau ankstesnėj temoj klausiau, kokiem gaminiam kokia garantija yra taikoma, nes šiaip lyg visiem, o kai bandai kažką apsikeist, tada pasirodo, kad negarantinis dalykas ir pvz., aš esu konsultantė, klientai klausia pirkdami vieną ar kitą gaminį kokia jam yra garantija, o aš tikslaus atsakymo nežinau na pvz, konservų atidarytuvui, žirklėm., skustukui, picos peiliui, kamščiatraukiui, kad ir silikoninėm formom. gal kas nors daugiau apie šių prekių garantijas žinote.
Šiaip tai, ką veikia jūsų vadovė, jei tokių klausimų neatsako?
Silikoninių formų griežtai negalima plauti su feiriu - tas irgi gali sugadinti, reikia naudoti švelnias plovimo priemones. Silikoninėje formoje kaip tik galima kept be riebalų
Garantijos:
Konservų atidarytuvas - jei nudyla pjovimo ratukas (daugiau jam kaip ir negali nieks atsitikti)
Žirklės - jei surūdija
Skustukas - išsinešioja peiliukai, surūdija
Picos peilis ir kamščiatraukis nelabai įsivaizduoju ką jiems įmanoma padaryti. Jei kamščiatraukio nulauši sparnelius, tai jau čia nemokėjimas naudoti. Nu nebent irgi surūdija.
Apie silikonines rašiau jau anksčiau.
Paprašykit vadovės, kad parūpintų brošiūrą apie garantiją.