Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

[quote=rosee,2009 11 02, 09:54]
o kur Kaune galima pasikeisti, koks būtų adresas?
Gal kuri keitėtes?
Tikiuosi, nebus kėblumų, jei priklausau Vln distribucijai unsure.gif , juk firma tai ta pati.

į kurią distribuciją benueitum ir nesvarbu kur pirktas- gali ir Amerikoj susirades nueiti ir pakeis. O Kaune tai gal pažiūrėk jų tinklapi adresiuko www.kitaforma.lt
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 09:54)
o kur Kaune galima pasikeisti, koks būtų adresas?
Gal kuri keitėtes?
Tikiuosi, nebus kėblumų, jei priklausau Vln distribucijai  unsure.gif , juk firma tai ta pati.

gwidita, čiuju, jau tau to bliūdo su svarovskiais prireikė  biggrin.gif

kaune distribucijaRaudondvario pl.76 ,kazkada buves Kaspino fabrikas,nuo pagrindines gatves kabo iskaba TW ir nebutina pasakoti ,kad tu vilneles distribucijai priklausai, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 11 02, 10:49)
kaune distribucijaRaudondvario pl.76 ,kazkada buves Kaspino fabrikas,nuo pagrindines gatves kabo iskaba TW ir nebutina pasakoti ,kad tu vilneles distribucijai priklausai, 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Geriausia sakyti, jog esi tiesiog pirkeja, nes jeigu prisipazinsi kad pati demonstruotoja- gali nekeisti, nes sakys, kad turejai zinoti,kaip teisingai naudoti inda. mirksiukas.gif Nu cia as nelabai graziai patariu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 02, 10:54)
Geriausia sakyti, jog esi tiesiog pirkeja, nes jeigu prisipazinsi kad pati demonstruotoja- gali nekeisti, nes sakys, kad turejai zinoti,kaip teisingai naudoti inda.  mirksiukas.gif Nu cia as nelabai graziai patariu  rolleyes.gif

bigsmile.gif doh.gif 4u.gif visos mes cia tokios ,reikia eiti pirmyn ranka rankon ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aga, supratau ax.gif , keliausiu kurį penktadienį pasikeisti biggrin.gif

Cituoju iš Vln laiško: "...kiekvienas, kurio užsakymas bus bent už 560 Lt, papildomai prie visų 45 tos sav. aktyvumo dovanų, dar gaus MicroGourmant vertą net 369 Lt. (dovana visiems ir naujokams ir senai dirbantiems)." tai čia kvepia 000054.gif , a??
Reiškia šią savaitę reikia minimaliai pirkti prekių už 560Lt., kad gaut dovanų, ar taip supratau?
Nu parašo taip painiai, senam žmogui nesuprantamai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 02 lapkričio 2009 - 14:42
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 09:54)

gwidita, čiuju, jau tau to bliūdo su svarovskiais prireikė  biggrin.gif

oi tu rosee lotuliukas.gif jau tu mane per danty trauki mirksiukas.gif blush2.gif nee nenoriu as DAR jo schmoll.gif elegancijos dar gana wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 15:40)
Nu parašo taip painiai, senam žmogui nesuprantamai  doh.gif

baik save sendinti mirksiukas.gif visos mes cia vienodos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Gwidita, nepyk friends.gif , visai netraukiu, man pačiai jo prireikė smile.gif
Aga, "vienodos", tik mano anūkei jau 11 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 02 lapkričio 2009 - 14:46
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 14:40)

Reiškia šią savaitę reikia minimaliai pirkti prekių už 560Lt., kad gaut dovanų, ar taip supratau?

Bet čia taip bus tik tada, kai bus padarytas tam tikras pardavimų skaičius visoj Vilnelėj, tada jau , kai jis įgyvendintas bus (Vilnelės tikslas), tuomet visi kas turėjo bent už 560 gaus jį dovanų 4u.gif
Atsakyti
Supratau, Alatėja, tai šansų mažai santa2.gif, bet kai už tiek ir daugiau užsakinėsiu, nieko neprarasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 15:53)
Supratau, Alatėja, tai šansų mažai santa2.gif, bet kai už tiek ir daugiau užsakinėsiu, nieko neprarasiu  unsure.gif

Tik šansų didinsit jį gauti 4u.gif
Atsakyti
Jeigu bliuda su swarovskiais pirkt, rekomenduociau balta. Dabar turiu raudona, vietoj sutrukusio balto, jame man burokeliu salotu nesimato biggrin.gif Savaitgali sumeciau vynuoges-irgi nesimato biggrin.gif Per tamsus jis.
O siaip daiktelis grozis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 15:40)
tai čia kvepia  000054.gif , a??

pas mus ir, jei Saulė, įvykdys tikslą, tada tas senis ateis tongue.gif

QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 15:45)
Gwidita, nepyk friends.gif , visai netraukiu, man pačiai jo prireikė   smile.gif
Aga, "vienodos", tik mano anūkei jau 11 metų.

rosee prajuokinai su tuo "man pačiai reikia" lotuliukas.gif

Vienodos, vienodos - mano dičkei 12m. mirksiukas.gif

O aš turiu ir raudoną ir baltą prizminį dubenį, tai man raudonas gražesnis bigsmile.gif toks Kalėdinis ir ypač kai būna pilnas meduoliukų wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 02 lapkričio 2009 - 15:17