Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Alatėja @ 2009 11 24, 11:11)
Labai labai smulkūs gaunasi, vos ne milteliukai  4u.gif  Bent jau man taip gavaosi  ax.gif

O kaip su papildomais ašmenimis ? g.gif
Atsakyti
aš neturiu papildomų ašmenų, tad net nebandžius ax.gif

QUOTE(Asese @ 2009 11 24, 12:32)

Ir dabar dažnai darau MicroPliuse troškintus raugintus kopūstus pagal Davijos receptą  wub.gif . Nes šeimoje niekas jų daugiau nenori  blush2.gif

eik tu čia ne mano receptas flirt.gif čia grynai tupperwarinis bigsmile.gif
pas mane ta pati situacija, niekas nevalgo, ir dėl kvapo neleistų ir man lotuliukas.gif bet su Mikropliusu nėr jokių problemų dėl kvapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 11 24, 11:44)
O kaip su papildomais ašmenimis ?  g.gif

Aš irgi neturiu papildomų 4u.gif
Atsakyti
Šiandien nešiausi sriubytę ovaliame Optimuke, tai thumbup.gif ir vietos mažai rankinuke užėmė ir saugiai nusinešiau. Reiks daugiau jų pasiimti ax.gif
Kaip tik maliau Sali mišiniui graikinius riešutus, o, kad tokį gėrį, sūrio malūnėlį turiu, buvau visai pamiršus.
Rinkinyje buvo dar antri ašmenys.
Atsakyti
labuka moterytes 4u.gif
kaip laikotes?kaip tas biesas gripas,ar nepuola dar jusu seimu blink.gif
mano vaikiukus jau uzpuole verysad.gif kai taip gazdina aplinkui tai pamaciu juos sloguojancius vos is proto neissikrausciau cry.gif mazasis kosti naktim labai stipriai o didziajam net temperatura pakildineja verysad.gif
sakot imbieras gerai g.gif aplekiau visas parduotuves ne vienos saknies imbiero nera doh.gif cesnaku dar radau unsure.gif o citrinu ir tu ne visada yra doh.gif siaubas kazkoks unsure.gif
gerai o dabar biskuty gal y tema parasysiu mirksiukas.gif
gavau siandien zirklutes katalogines(ACIUKAS aciuks.gif musu draugytei,padarem gera maina mirksiukas.gif )nu labai man jos fainos pasirode thumbup.gif ir issiardo kaip bigsmile.gif galima kaip du peilius atskirai naudot blush2.gif
tai va db man VERKIANT reikia peiliu stovo-kalades tongue.gif
davijukkaip ten pas tave reikalai bigsmile.gif ar padarysiva mudvi bendra bizny mirksiukas.gif
Atsakyti
Atrodo imu su savo didžiuoju QC susidraugauti thumbup.gif Dabar smulkinau desertui šviežius vaisius, ir puikiai susmulkinau bigsmile.gif

Na ką tiek čia kalbėjot apie tą Kalėdų pyragą, tai išsikepiau ir aš smile.gif Tai galvojau galvojau kur jį dėti, su vienu kaip ir aišku į Samba pyraginę, o kitam panaudosiu 10 l dubenį apversiu ir irgi bus gerai, nes kitur neturiu kur dėti bigsmile.gif
Dabar reikės nuo visų paslėpti ir laukti Kalėdų ax.gif
Atsakyti
iškilo klausimas 4u.gif ar galima su česnako spaustukų gliaudyt riešutus?
kažkur lyg girdėjau, kad galima, bet dėl viso pikto pasitikslinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 24, 15:18)
davijukkaip ten pas tave reikalai bigsmile.gif ar padarysiva mudvi bendra bizny mirksiukas.gif

gwidita gydyk savo mažius ir pati laikykis 4u.gif sako reikia tikėt minties galia, ko labai nori tas ir išsipildo bigsmile.gif
Pas mane kol kas nekaip, bet čia labai daug merginų buvo kurioms netiko ir nepatiko ši kaladė mirksiukas.gif Tu vis garsiai norėk, norėk ir būsi išgista mirksiukas.gif

Likka, nežinau ką rašo Show-how mūsų maldaknygė, bet aš su savuoju gliaudau lazdyno riešutus, tik riešutą dedu ant metalinės plokštelės , atrodo blush2.gif

aš tai pasižiūrėjau kokios citrinos pardavinėjamos, tai siaubas, kur supakuota, iš 5 trys supuvusios, nežinau, man tai jau nužmogėjimas, ir negi niekas nebekontroliuoja doh.gif bet ir kur jas laikyt, kad citrina supūtų verysad.gif

Laurindre, kaip mokymai praėjo, ką gaminai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 24, 15:00)

Laurindre, kaip mokymai praėjo, ką gaminai mirksiukas.gif

Gerai praejo. Kaledini pyraga, ta su dziovintais vaisiais ir imbierinius sausainius 4u.gif
Atsakyti
O as pries kelias savaite prisipirkau citrinu (daug, nes akcija buvo ) ir imbiero, viska susidejau i FridgeSmart'a ir thumbup.gif Jau kokia 4 savaite eina. Viskas sciezia ir grazu.
Cia kaip ir reklama gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau, o tą pyragą Kalėdinį reikia laikyti taip, kad jis gautų oro, ar ne? g.gif Patarkit merginos kaip jūs jį laikote paprastai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 24, 18:05)
Dabar pagalvojau, o tą pyragą Kalėdinį reikia laikyti taip, kad jis gautų oro, ar ne?  g.gif  Patarkit merginos kaip jūs jį laikote paprastai?  blush2.gif

As laikau tortineje. Jei labai daug kvepuos, jis tiesiog isdzius g.gif
Atsakyti