Dar per vekareli kepe demonstruotoja obuoliu pyraga, ingridientai : manu kruopos, cukrus, miltai, obuoliai, bet nepamenu tiksiu proporciju
Per vakareli minejo kad Quick Chefe galima pagaminti kugeli
sakykit gal bandete ? galvoju ar imanoma jame taip bulves susmulkinti ?
turbut daug jegos reik tureti
Dar per vekareli kepe demonstruotoja obuoliu pyraga, ingridientai : manu kruopos, cukrus, miltai, obuoliai, bet nepamenu tiksiu proporciju
gal pagelbesit mergytes
aciukas
Dideli kieki sunku susmulkinti
Man 3 bulves susmulkina gerai, bet tai tik blynams, nes pridedu kiausini, daugiau skyscio gaunasi ir tada gerai. Jei sausos bulves bus, nesusmulkins labai
QUOTE(Lu Lu @ 2009 11 24, 20:07)
gal pagelbesit mergytes
aciukas 
Aš darau, bet darau taip, kad kelias bulves susmulkinu ir išpilu į dubenį, tada vėl, ir vėl taip. Susimulkina iki tokių kruopyčių kaip manų kruopos. Bent jau bulviniai blynai man žymiai skanesni nei paprastai sutarkuoti, o kūgelio dar nebandžiau kepti.
Receptas turbūt šis?
[quote=Lu Lu,2009 11 24, 22:07]
As daznai bulves malu siame kombaine,
bet su trimis peiliukais
, greitai ir gerai susimala
esu kepusi ir kugeli, man skanu
As daznai bulves malu siame kombaine,
QUOTE(kregzde @ 2009 11 24, 20:57)
Aš darau, bet darau taip, kad kelias bulves susmulkinu ir išpilu į dubenį, tada vėl, ir vėl taip. Susimulkina iki tokių kruopyčių kaip manų kruopos. Bent jau bulviniai blynai man žymiai skanesni nei paprastai sutarkuoti, o kūgelio dar nebandžiau kepti.
Receptas turbūt šis?
Receptas turbūt šis?
Aha, sitas , aciukas Kregzde
Bandysiu ir kugeli aciu merginos
Gal galite papasakoti, kaip darote ta kugeli
QUOTE(laurindre @ 2009 11 24, 16:33)
Gerai praejo. Kaledini pyraga, ta su dziovintais vaisiais ir imbierinius sausainius 
Oho kokie mokymai
Kugelio receptas kaip normalaus kugelio, tik tiek, kad bulvės kvikšefe smulkintos
QUOTE(davija @ 2009 11 24, 22:18)
Oho kokie mokymai
ir tas ir tas
o jūs visad taip stipriai per mokymus gaminat, mes tai po receptuką
Kugelio receptas kaip normalaus kugelio, tik tiek, kad bulvės kvikšefe smulkintos
Jei visai nekepat kugelio, tada rašysim smulkiau 
Nekepau,
QUOTE(davija @ 2009 11 24, 22:18)
Oho kokie mokymai
ir tas ir tas
o jūs visad taip stipriai per mokymus gaminat, mes tai po receptuką
Jei visai nekepat kugelio, tada rašysim smulkiau 
Dar ir duona turejo buti, bet neatejo musu distributore
Kiek pamenu, tai daugiausiai visi tokie gausus
o duona tai iš mūsų distribucijos
mūsų distributorė ją atrado ir išplatino. Pas mus dabar duona ši vakarėlių vinis
QUOTE(davija @ 2009 11 25, 09:02)
o duona tai iš mūsų distribucijos
mūsų distributorė ją atrado ir išplatino. Pas mus dabar duona ši vakarėlių vinis 
Tai kad musu Ingrida jau seniai duona kepa, tik recepta vis paslaptyje laike
Ragavau duona per susirinkima.
Tikslaus recepto nezinau