Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(rosee @ 2009 11 02, 14:53)
Supratau, Alatėja, tai šansų mažai santa2.gif, bet kai už tiek ir daugiau užsakinėsiu, nieko neprarasiu  unsure.gif

Niu šį kartą, manau, kad tikslas yra pasiekiamas. Aišku, tai bus iššūkis, nes tokių pardavimų dar nebuvo, bet viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 02, 15:15)
O aš turiu ir raudoną ir baltą prizminį dubenį, tai man raudonas gražesnis bigsmile.gif toks Kalėdinis ir ypač kai būna pilnas meduoliukų wub.gif  bigsmile.gif

Kaledoms be konkurencijos, sutinku drinks_cheers.gif

Ale burokeliu salotu vis tiek nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 02, 16:53)
Ale burokeliu salotu vis tiek nesimato lotuliukas.gif

Man vienareikšmiškai visos mišrainės, vaisiai, sausainiai gražiausiai atrodo stiklo imitacijos induose, o tuose spalvotuose man kažkaip viskas prapuola doh.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Norėjau dar paklausti, kažin kurį švirkštą geriau būtų įsigyti ar tą didįjį, ar tą virš 80lt?
Atsakyti
Nelabai suprantu apie ką tu kalbi? Jei dekoravimo kamuolys kataloginis, tai jo kaina 80lt doh.gif Asmeniškai aš tokio ir už tiek tikrai nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2009 11 02, 16:25)
Norėjau dar paklausti, kažin kurį švirkštą geriau būtų įsigyti ar tą didįjį, ar tą virš 80lt?

Konditerini maiseli, o dar geriau abu, nes antgaliai ju skirtingi, tada turesi 10 skirtingu antgaliu thumbup.gif
Atsakyti
Laurindre, sakai, burbulo ir dekoravimo maišelio antgaliai skirtingi g.gif pas mane tai dauguma tie patys, nebent koks vienas skiriasi, bet šiaip tai net buvau apsidžiaugus, kad turėsiu 10, bet kai tikrinau, tai man pasirodė, kad jie vienodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 02, 16:55)
Laurindre, sakai, burbulo ir dekoravimo maišelio antgaliai skirtingi g.gif pas mane tai dauguma tie patys, nebent koks vienas skiriasi, bet šiaip tai net buvau apsidžiaugus, kad turėsiu 10, bet kai tikrinau, tai man pasirodė, kad jie vienodi g.gif

Tada atsiprasau, kad klaidinu doh.gif Pas mane senasis dekoravimo burbulas, melynas. Ir pas mane 10 skirtingu antgaliu. Tame burbule dar ir antgalius visus laikau, labai patogu, nesimeto g.gif
Atsakyti
Tai gal tu ne klaidini, bet as nepastabi esu doh.gif ryt kai tik gryšiu iš darbo, patikrinsiu, nes mano burbulas ir mėlynas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 02, 17:46)
Nelabai suprantu apie ką tu kalbi? Jei dekoravimo kamuolys kataloginis, tai jo kaina 80lt doh.gif Asmeniškai aš tokio ir už tiek tikrai nepirkčiau schmoll.gif

O tai tas burbulas labai nepatogus? Aš turiu didįjį konditerinį maišelį, tai man su juo patogu sausainukus daryt, žodžiu, kai reikia didesnio kiekio tešlos, bet papuošimams man jis per didelis. O dabar klientė svarsto įsigyti ir nežinau, ką patarti, kurį įsigyti geriau ir ar tas burbulas patogus.
Papildyta:
QUOTE(ritag @ 2009 11 02, 17:25)

Galvojau apie konditerinį maišelį, o parašiau švirkštą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri zinot, tos naujosios keksiuku formos, tai kokio dydzio tie keksiukai gaunasi? labai mazi? gal kur ismatavimus galima rast? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2009 11 02, 19:15)
gal kuri zinot, tos naujosios keksiuku formos, tai kokio dydzio tie keksiukai gaunasi? labai mazi? gal kur ismatavimus galima rast? biggrin.gif

Vizualiai trigubai didesni už perliukus.
Atsakyti