Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų uždegimas

QUOTE(Giedre.vs @ 2011 09 14, 15:44)
Vartojot 4 life transfaktor produktus?

nea vartojom Childlife Colostrum with probiotics 4u.gif o jus, kuriuos minejot gal vartojat? jei taip, ar jauciate koki poveiki?
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 09 14, 16:00)
nea vartojom Childlife Colostrum with probiotics 4u.gif  o jus, kuriuos minejot gal vartojat? jei taip, ar jauciate koki poveiki?

Jo mes vartojam tuos kur parašiau. Niu ausų uždegimų mums po vamzdelių įdėjimo nebuvo nė vieno. Bet dėl nuolatinių slogų, niekas nenori jų išiminėt. Poveikį matau - vaikas daug žvalesnis, aktyvesnis, verčiamės ligų metu be vaistų tik su papildais. Tik nasonex dar duodu nuo alergijos. Ir nosis geriau valosi, per nosį, nesikomplikuoja į sinusitus ir be pūlių kaip mums nuolat būdavo, tik va galvoju kaip čia bus ateity. Mums liko tik 3 mėn, kuriuos galime būti su vamzdeliais. Šiandien einu į paskaitą apie tuos papildus ir imunitetą.
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 09 14, 09:32)
Sveikos 4u.gif

ar esat ka nors girdejusios apie tai, jog dazni ausu uzdegimai gali buti susije su inkstais ir slapimo takais? Mes pries darzeli nesem slapima tyrimui ir liepe pakartoti, nes lyg rado kraujo priemaisu g.gif  kraujas jokio uzdegimo nerodo unsure.gif
Bandziau ieskoti informacijos kaip tai galetu buti susije, tai man atrodo ta sasaja galetu buti - grybelis unsure.gif  kuris migruoja ir gali paveikti ivairius organus, netgi plaucius, taip pat ir nosiarykle ir kas be ko ausytes doh.gif
Gal kas zinote kaip butu galima nustatyti ar organizme bujoja grybelis? ar kaip nors is kraujo imanoma? ar koks tepinelis imamas? nes mums kaip ir nemazai pozymiu sutampa, kad galetu buti grybelis.
Kai ziema vartojom probiotikus su krekenom (jie beje kovoja pries gryba), tai apie pusmeti ausytemis nesiskundem unsure.gif

"probiotikus su krekenom " koks pavadinimas ir ar vaistineje pirkote? 4u.gif
Mums grybai irgi pastoviai augdavo tai mums pasiule su mielem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 09 15, 16:43)
Jo mes vartojam tuos kur parašiau. Niu ausų uždegimų mums po vamzdelių įdėjimo nebuvo nė vieno. Bet dėl nuolatinių slogų, niekas nenori jų išiminėt. Poveikį matau - vaikas daug žvalesnis, aktyvesnis, verčiamės ligų metu be vaistų tik su papildais. Tik nasonex dar duodu nuo alergijos. Ir nosis geriau valosi, per nosį, nesikomplikuoja į sinusitus ir be pūlių kaip mums nuolat būdavo, tik va galvoju kaip čia bus ateity. Mums liko tik 3 mėn, kuriuos galime būti su vamzdeliais. Šiandien einu į paskaitą apie tuos papildus ir imunitetą.

dekui uz info, reiks pasidomet placiau drinks_cheers.gif

QUOTE(as123 @ 2011 09 18, 18:13)
"probiotikus su krekenom " koks pavadinimas ir ar vaistineje pirkote? 4u.gif
Mums grybai irgi pastoviai augdavo tai mums pasiule su mielem g.gif

vartojom tuos kur paminejau Childlife Colostrum with probiotics, siaip yra Lietuvos vaistinese pirkti, bet kaina be proto, as is uzsienio siunciausi is www.iherb.com, dar girdejau, kad mamos tiesiai is distributoriu LT perka, sake, kad beveik tas pats gaunasi, kas siustis. Va sio straipsniuko apacioj yra meilas http://www.mamosdienorastis.lt/?p=634 , kuriuo galima tiems distributoriams parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 09 19, 09:35)
dekui uz info, reiks pasidomet placiau drinks_cheers.gif
vartojom tuos kur paminejau Childlife Colostrum with probiotics, siaip yra Lietuvos vaistinese pirkti, bet kaina be proto, as is uzsienio siunciausi is www.iherb.com, dar girdejau, kad mamos tiesiai is distributoriu LT perka, sake, kad beveik tas pats gaunasi, kas siustis. Va sio straipsniuko apacioj yra meilas http://www.mamosdienorastis.lt/?p=634 , kuriuo galima tiems distributoriams parasyti 4u.gif

Aš ir pati perku, bet žinok ar siųstis ar pirkti Lietuvoje beveik nėra skirtumo iki 10 Lt. O mus Santariškėse pagyrė, sakė, jog vaizdelis neblogas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Vėl aš pas jus verysad.gif Turėjom jau kelis ausyčių raudonumus, kurie nežinia dėl ko atsirasdavo ir pagydavom palašinę Otipax lašiukų. Bet va užpuolė mus sloga, kuri akimirksniu perėjo į vienos ausytės skausmą verysad.gif Tai su sloga kovojam jau 8 dienas, o ausytę skauda jau matyt kokias 4 dienas. Gydytoja (pediatrė) liepė slogą gydyti lašinant jūros vandenuko ir valant su vata g.gif Aj dar vibrocil lašinti tris kartus po lašiuką. Nelabai aš lašinau, labiau valiau nosytę, gal tai ir buvo klaida, kad slogytė užsitęsė... Skaičiau, kad nelabai geras tas vibrocil... Bet esmė ta, kad gydytoja pažiūrėjusi ausytes pamatė, kad viena raudona. Padarė kraujo tyrimą ir sako antibijotikų nereikia. Vėl lašinti Otipax ir viburcol žvakutes dėti, nosį tik jūros vandenuku plauti įlašinant po lašiuką. Tai dvi dienas, kai lašint į ausytes pradėjau, mergytė nuolat verkė, net žviegė. Naktim rėkdavo, keldavosi kas valada kas dvi. Aš vis laukiau pagerėjimo...Nuėjom po kelių dienų pas gydytoja, apžiūrėjo...Oj, sako, ausytė dar raudonesnė ir lyg išbėgę kažkas. Paskyrė Ospamox 5 dienas ir į nosį vėl vibrocil. Norėjau paklausti kaip gydyti slogą patartumėt? Ir ar užtenka to ospamox ausytei? Ir išvis ar gydytoja neturėjo mūsų siųsti pas LOrą? Labai bijau neišgydyti ausytės, nors mažiukė nuo antibijotikų iškart aprimo. Mums dar tik 5 mėn. rytoj verysad.gif
Atsakyti
Ar gali nuo ausų uždegimo CRB būti net 86?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 14, 18:31)
Ar gali nuo ausų uždegimo CRB būti net 86?

gali ...
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 11 14, 18:46)

Ačiū 4u.gif Sakė lyg ir paraudusi viena šiek tiek ausis, o temperatūra vakar šoko iki 39, ryte nukrito ir nors crb aukštas - daugiau nekyla. dėl to ir suabejojau,ar nėra jam dar ko nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 14, 20:48)
Ačiū  4u.gif  Sakė lyg ir paraudusi viena šiek tiek ausis, o temperatūra vakar šoko iki 39, ryte nukrito ir nors crb aukštas - daugiau nekyla. dėl to ir suabejojau,ar nėra jam dar ko nors  g.gif

hmz...bet tai antibu engavot..toks reultatas jau sakyciau didokas uzdegimas... unsure.gif nu bet gal savaime praeis jei tempa nebekyla..
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 11 14, 21:24)
hmz...bet tai antibu engavot..toks reultatas jau sakyciau didokas uzdegimas... unsure.gif nu bet gal savaime praeis jei tempa nebekyla..

Gavom antibiotikus, jau vartojam, atrodo sveiksta 4u.gif Aš tik galvojau, ar tiksliai nustatė ligą, nes va man irgi pasirodė,kad kaip vos paraudusiai ausytei didokas crb. Bet kita bertus tie patys antibiotikai ir daugiau uždegimų gydo (jei kartais būtų kas su plaučiais, nes tik paklausė, o nešvietė).
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 15, 11:42)
Gavom antibiotikus, jau vartojam, atrodo sveiksta  4u.gif  Aš tik galvojau, ar tiksliai nustatė ligą, nes va man irgi pasirodė,kad kaip vos paraudusiai ausytei didokas crb. Bet kita bertus tie patys antibiotikai ir daugiau uždegimų gydo (jei kartais būtų kas su plaučiais, nes tik paklausė, o nešvietė).

aisku...svarbu pasveiktumet..siaip man rodos utenka paklausyt plaucius.sveikatos.. 4u.gif
Atsakyti