QUOTE(pikute84 @ 2011 10 15, 18:46)
Sveikos, mamytės. Vėl aš pas jus
Turėjom jau kelis ausyčių raudonumus, kurie nežinia dėl ko atsirasdavo ir pagydavom palašinę Otipax lašiukų. Bet va užpuolė mus sloga, kuri akimirksniu perėjo į vienos ausytės skausmą
Tai su sloga kovojam jau 8 dienas, o ausytę skauda jau matyt kokias 4 dienas. Gydytoja (pediatrė) liepė slogą gydyti lašinant jūros vandenuko ir valant su vata
Aj dar vibrocil lašinti tris kartus po lašiuką. Nelabai aš lašinau, labiau valiau nosytę, gal tai ir buvo klaida, kad slogytė užsitęsė... Skaičiau, kad nelabai geras tas vibrocil... Bet esmė ta, kad gydytoja pažiūrėjusi ausytes pamatė, kad viena raudona. Padarė kraujo tyrimą ir sako antibijotikų nereikia. Vėl lašinti Otipax ir viburcol žvakutes dėti, nosį tik jūros vandenuku plauti įlašinant po lašiuką. Tai dvi dienas, kai lašint į ausytes pradėjau, mergytė nuolat verkė, net žviegė. Naktim rėkdavo, keldavosi kas valada kas dvi. Aš vis laukiau pagerėjimo...Nuėjom po kelių dienų pas gydytoja, apžiūrėjo...Oj, sako, ausytė dar raudonesnė ir lyg išbėgę kažkas. Paskyrė Ospamox 5 dienas ir į nosį vėl vibrocil. Norėjau paklausti kaip gydyti slogą patartumėt? Ir ar užtenka to ospamox ausytei? Ir išvis ar gydytoja neturėjo mūsų siųsti pas LOrą? Labai bijau neišgydyti ausytės, nors mažiukė nuo antibijotikų iškart aprimo. Mums dar tik 5 mėn. rytoj 

Mums labai panasiai buvo, penkta menesi turejome ausu uzdegima, tai nuo to ir prasidejo...kaip tik sloga tuoj ausyte skauda...mum 11men, o jau penkis kartus sirgome su ausytemis, du kartus issigydem be antibu...bet karta kursa net reikejo kartoti, nes po 5 dienu kurso atsinaujino uzdegimas...del slogytes man nelabai patinka tas vibrocilis taip jis atkemsa kuriam laikui bet labai sutirstina sloga, kuria po to ir istraukti neimanoma darosi, ir kvepuoti sunku, manau beganti slogyte maziau pavojinga...mum labai padejo gaminami vaistineje lasiukai furacilinas su adrenalinu...labai padeda....Stiprybes Jum