Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(Shana @ 2010 08 02, 13:43)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Turbut 90 proc mergu tau plauku pavydi, o tu tokius cirkus darai tongue.gif

Jo, gyvenimas neteisingas biggrin.gif turi ilgus plaukus, nori trumpų, turi šviesius, nori tamsių, turi tiesius, nori garbanotų ir t.t.

Tigrius, ačiū labai, jau daugamž sugalvojau kaip noriu smile.gif likimo ironija, man labiausiai tiktų labai trumpi plaukai su keliom ilgesnėm sruogom,panašiai kaip Keri Hilson,bet iki tiek tikrai niekas neleis man nusikirpt doh.gif jau MB ir dabar zyzalioja kad dar su ilgais pavaikščiočiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 02, 17:27)
As toki turiu, labai geras daiktas. Nors mano plaukai pusilgiai, bet man patinka su juo dziovinti ir graziai formuoja smile.gif

drinks_cheers.gif As jau turbut 10 metu naudoju thumbup.gif Neisivaizduoju geresnio budo formuoti iskarpytus plaukus thumbup.gif . Svarbiausia - greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2010 08 02, 21:43)
Jo, gyvenimas neteisingas biggrin.gif turi ilgus plaukus, nori trumpų, turi šviesius, nori tamsių, turi tiesius, nori garbanotų ir t.t.

[

Cia tai teisybe. Pas mane plaukai tiesus tiesus, kaip su lygintuvu islyginti, tai kitos svaigsta, kaip cia grazu, tiesinasi znyplem. P man kartais taip garbanotu noretusi biggrin.gif

QUOTE(Tigris @ 2010 08 03, 07:16)
drinks_cheers.gif As jau turbut 10 metu naudoju  thumbup.gif  Neisivaizduoju geresnio budo formuoti iskarpytus plaukus  thumbup.gif . Svarbiausia - greitai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir as panasiai, dabar kai pagalvojau, dar pas tevus gyvenau, jau toki turejau. Ir prie ilgesniu plauku, ir prie trumpesniu, ir prie iskarpytu ir ne, prie bet kokiu man su juo labai smagiai ir graziai dziovinasi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 02, 16:16)
Aij dar plauku dziovinimui ir formavimui iskarpytiems plaukams siulyciau tokio tipo dalyka isigyti :

user posted image

Na man jis nepamainomas. Tik reikia ziureti kad tie dantukai butu minksti.

o kaip jis vadinasi, kokios firmos geriausi, gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 08 03, 19:22)

o kokia mazdaug sukuosena gaunasi su juo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 03 rugpjūčio 2010 - 19:19
QUOTE(mettta @ 2010 08 03, 18:22)

As turejus gal kokius 4, nuo paprasciausiu, net firmos nzn, kur 30 lt kazkada seniai kainavo. Dabar turiu Babyliss. Nepasakyciau, kad nuo firmos didelis skirtumas, svarbu, kad pats sepetys geras butu.

QUOTE(drieziuxx @ 2010 08 03, 19:18)

Na as issidziovinu arba visai tiesiai, arba galus galiu palenkti jei noriu, siaip daug galimybiu, priklauso ir nuo kirpimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 03, 21:47)
As turejus gal kokius 4, nuo paprasciausiu, net firmos nzn, kur 30 lt kazkada seniai kainavo. Dabar turiu Babyliss. Nepasakyciau, kad nuo firmos didelis skirtumas, svarbu, kad pats sepetys geras butu.
Na as issidziovinu arba visai tiesiai, arba galus galiu palenkti jei noriu, siaip daug galimybiu, priklauso ir nuo kirpimo 4u.gif

Na reiks nusipirkti, manau tikrai geras daigtas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip padaryti tokius plaukus?
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 08 03, 19:22)

As turiu visai paprasta, kazkokios neitin garsios firmos, tarnauja jis man jau ohoho....tfu tfu tfu

QUOTE(drieziuxx @ 2010 08 03, 20:18)

Cia mazdaug kaip kirpykloje kirpeja su apvaliu sepeciu isdziovina, tik su situo paprasciau (su apvaliu sepeciu plaukus dziovinti man ranku per maza tongue.gif ). As is pradziu isdziovinu plaukus su paprasdu dziovintuvu, o jau paskui su situo pabaigiu.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 04, 10:36)
As turiu visai paprasta, kazkokios neitin garsios firmos, tarnauja jis man jau ohoho....tfu tfu tfu
Cia mazdaug kaip kirpykloje kirpeja su apvaliu sepeciu isdziovina, tik su situo paprasciau (su apvaliu sepeciu plaukus dziovinti man ranku per maza  tongue.gif ). As is pradziu isdziovinu plaukus su paprasdu dziovintuvu, o jau paskui su situo pabaigiu.

O tai jis silpnai pucia, kad pradzioj su paprastu reikia dziovinti?
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 08 04, 12:11)
O tai jis silpnai pucia, kad pradzioj su paprastu reikia dziovinti?

Na maniskis silpniau pucia, tiesiog kitaip, nzn kaip paaiskinti. Normalus leidzia stipria tiesiogia srove, o sitas gi leidzia per sepeti g.gif
As juo dziovinu arba jau kazkiek pradziuvusius, arba irgi pradzioj padziovinu paprastu ir po to formuoju su situo.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 04, 14:17)
Na maniskis silpniau pucia, tiesiog kitaip, nzn kaip paaiskinti. Normalus leidzia stipria tiesiogia srove, o sitas gi leidzia per sepeti g.gif
As juo dziovinu arba jau kazkiek pradziuvusius, arba irgi pradzioj padziovinu paprastu ir po to formuoju su situo.

Supratau biggrin.gif Siandien ziurinejau, tai pasirinkimas nemazas, net su 4 antgaliais yra, neisivaizduoju kaip issirinkt g.gif
Atsakyti