Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

Sveikutes,

man taip sita antroji nerealu wub.gif
user posted image

kazi kaip ziuresis su plonais plaukais? mano tokie tiesus ploni ir ilgi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolilna: 11 rugpjūčio 2010 - 17:25
QUOTE(Karolilna @ 2010 08 11, 11:25)
kazi kaip ziuresis su plonais plaukais? mano tokie tiesus ploni ir ilgi  doh.gif

Jei labai ploni ir jų nedaug, tai manau, kad nesižiūrės, nes realiai tokiam kirpčių storiui reikia nemažai plaukų iš pakaušio paimti, kad gerai atrodytų. Nelabai daug liks šonams.
Mano šukuosena panaši (tik plaukai nėra visiškai lygūs ir į plonumą, tačiau jų gana daug).
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 17:52)
Jei labai ploni ir jų nedaug, tai manau, kad nesižiūrės, nes realiai tokiam kirpčių storiui reikia nemažai plaukų iš pakaušio paimti,

drinks_cheers.gif
As turejau tokius kirpcius, tiek kad like plaukai buvo neilgi, na toks Kleopatros kirpimas, iki peciu. Jei butu palikti ilgesni, neuztektu jiems apimties, butu "per mazai" plauku. Plaukai mano nei superploni nei superstori, vidutiniski, tiesus.
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2010 08 11, 19:25)
Sveikutes,

man taip sita antroji nerealu  wub.gif
user posted image

kazi kaip ziuresis su plonais plaukais? mano tokie tiesus ploni ir ilgi  doh.gif

Nepatarciau, atrodys skurdziai.
Atsakyti
merginos gal kuri galetu pagelbeti, noreciau youtubeje pasiziuret susuktu kuoduku, pintu kasu, kokios gaunasi garbanos. bet man nesiseka surast.
?
buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 21, 10:46)
merginos gal kuri galetu pagelbeti, noreciau youtubeje pasiziuret susuktu kuoduku, pintu kasu, kokios gaunasi garbanos. bet man nesiseka surast.
?
buciau dekinga 4u.gif

Paieskos laukelyje ivesk raktinius zodzius : curling hair without heat, braid hairstyles, bun hairstyles. Turetum rasti.
Atsakyti
Gal kas žinot kokius puslapius kur galėčiau pasieškoti įvairių plaukų kirpimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 09 21, 15:26)
Paieskos laukelyje ivesk raktinius zodzius : curling hair without heat, braid hairstyles, bun hairstyles. Turetum rasti.

aciu
Atsakyti
Mergaitės, gal galite man paaiškinti, kaip būtent reikia susukti taip kuoduką:
user posted image
Elementariai sukant plaukus aplink, man taip neišteina, gal čia kokia speciali sukimo technika? biggrin.gif
Man taip gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 rugsėjo 2010 - 09:49
Va kazkas panasaus: Kuodas
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 09 22, 12:28)
Va kazkas panasaus: Kuodas

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
O vat koki banguotuva radau musuose g

http://www.manodrabu...uku-banguotuvas

P.S. beja, mano bendranikas g.gif , bet cia ne as parduodu

Gal kas turit, idomu patirtimi butu pasidalinti, nes visai idomu... Gal net bandyt isigyti g.gif
Va pasiknisau jutubej , tai radau http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti