Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(mettta @ 2010 08 04, 12:52)
Supratau  biggrin.gif  Siandien ziurinejau, tai pasirinkimas nemazas, net su 4 antgaliais yra, neisivaizduoju kaip issirinkt  g.gif

As dabar turiu su 4 angaliais lyg, realiai naudoju 2.
As rinkciausi kur butu geras seriu sepetys ir kur butu plasmasinis, jei toks yra. Su jais skirtingus efektus galima isgauti. ax.gif Siaip nuo pacio sepecio labai priklauso, as dabar jau paciupinejus pasakyciau, ar geras, bet jus nebandzius, tai nelabai turit su kuo palyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 03, 21:47)
Dabar turiu Babyliss. Nepasakyciau, kad nuo firmos didelis skirtumas, svarbu, kad pats sepetys geras butu.

maciau sios firmos, bet ar tik vienos rusies ju buna? ten buvo kaina 59 is 75Lt. nukainuota, juodas!
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 08 04, 14:18)
maciau sios firmos, bet ar tik vienos rusies ju buna? ten buvo kaina 59 is 75Lt. nukainuota,  juodas!

Zinokit as savaji pirkau pries 2 metus kazkur, ir dar ne Lt. Manau, kad modeliai tikrai pasikeite, bent dizainas, bet esme turbut ta pati. Man siaip jis geras. Neisivaizduoju, ar ju gali but daugiau rusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 30, 16:02)
Jeigu tik galus ir turi laiko bent per nakti, tai siulau vidutinio stambumo poroloninius bigudukus, bent man jie smagiausi. Sukti reikia stambiomis sruogomis.

Na va - nusipirkau tokius suktukus, jau susisukau - laukiu ryto kada galėsiu išleisti. Žiūrėsim kas gausis, tikiuosi, kad tai ko ir noriu bigsmile.gif Tik va klausimas ar prieš sukant reikia kažkokių formavimo priemonių? Ir poto ar purkšti laku?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 05, 16:13)
Na va - nusipirkau tokius suktukus, jau susisukau - laukiu ryto kada galėsiu išleisti. Žiūrėsim kas gausis, tikiuosi, kad tai ko ir noriu  bigsmile.gif Tik va klausimas ar prieš sukant reikia kažkokių formavimo priemonių? Ir poto ar purkšti laku?

Na ir kas gavosi? bigsmile.gif
Del formavimo priemoniu - jei jas naudosi, efektas bus ilgesnis. Priklauso nuo plauku, gal tau ju ir nereiks.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 05, 17:13)
Na va - nusipirkau tokius suktukus, jau susisukau - laukiu ryto kada galėsiu išleisti. Žiūrėsim kas gausis, tikiuosi, kad tai ko ir noriu  bigsmile.gif Tik va klausimas ar prieš sukant reikia kažkokių formavimo priemonių? Ir poto ar purkšti laku?

Gali naudoti kokias putas pries sukima, gali isemusi suktukus ir paformavusi garbanas, taip kaip tau patinka, papurksti plauku laku. Tada garbanos ilgiau laikysis.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 06, 10:26)
Na ir kas gavosi? bigsmile.gif
Del formavimo priemoniu - jei jas naudosi, efektas bus ilgesnis. Priklauso nuo plauku, gal tau ju ir nereiks.

QUOTE(Tigris @ 2010 08 06, 11:32)
Gali naudoti kokias putas pries sukima, gali isemusi suktukus ir paformavusi garbanas, taip kaip tau patinka, papurksti plauku laku. Tada garbanos ilgiau laikysis.

Garbanos gavosi labai fainiai, patinka man thumbup.gif
Prieš sukdama dėjau putas ir išleidus supurškiau laku, bet man jos vistiek jau beveik išsileido. Na nors puse dienos graži buvau bigsmile.gif Kiek atsimenu niekada man jos nelaikė, kirpykloj kelis kartus darė doh.gif Manau dar eksperimentuosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 06, 12:46)
Garbanos gavosi labai fainiai, patinka man  thumbup.gif
Prieš sukdama dėjau putas ir išleidus supurškiau laku, bet man jos vistiek jau beveik išsileido. Na nors puse dienos graži buvau  bigsmile.gif  Kiek atsimenu niekada man jos nelaikė, kirpykloj kelis kartus darė  doh.gif Manau dar eksperimentuosiu  thumbup.gif

Tada pas tave plaukai, kaip pas mane, man irgi niekad nelaike biggrin.gif
Kazkada sukdavau, mokykloje ir studiju laikais. Siaip buvau atradus tokiu fiksatoriu spray“juje, tai pasipurksdavau pries sukant, gerai laikydavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 06, 13:46)
Garbanos gavosi labai fainiai, patinka man  thumbup.gif
Prieš sukdama dėjau putas ir išleidus supurškiau laku, bet man jos vistiek jau beveik išsileido. Na nors puse dienos graži buvau  bigsmile.gif  Kiek atsimenu niekada man jos nelaikė, kirpykloj kelis kartus darė  doh.gif Manau dar eksperimentuosiu  thumbup.gif

Gal pabandyk stipresnes fiksacijos priemones g.gif ? Bet siaip tai cia visu garbanu beda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 06, 13:58)
Tada pas tave plaukai, kaip pas mane, man irgi niekad nelaike biggrin.gif
Kazkada sukdavau, mokykloje ir studiju laikais. Siaip buvau atradus tokiu fiksatoriu spray“juje, tai pasipurksdavau pries sukant, gerai laikydavo.  mirksiukas.gif

O gal foto gali įmesti? Mano plaukai tiesus visiškai - dauguma klausia ar tiesinti, ir nenori jie suktis lotuliukas.gif

QUOTE(Tigris @ 2010 08 06, 14:03)
Gal pabandyk stipresnes fiksacijos priemones  g.gif ? Bet siaip tai cia visu garbanu beda  irnesakyk.gif

Naudojau vidutinės fiksacijos putas ir stiprios fiksacijos laką, bet... rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad ir puse dienos laikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 06, 19:27)
O gal foto gali įmesti? Mano plaukai tiesus visiškai - dauguma klausia ar tiesinti, ir nenori jie suktis  lotuliukas.gif
Naudojau vidutinės fiksacijos putas ir stiprios fiksacijos laką, bet... rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad ir puse dienos laikė  thumbup.gif

Zinok ka tik imeciau foto temoje apie Naturalius plauku tamsinimo/sviesinimo budus, paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 06, 20:43)
Zinok ka tik imeciau foto temoje apie Naturalius plauku tamsinimo/sviesinimo budus, paziurek mirksiukas.gif

Kažkuo tikrai panašus - tik mano jau gerokai ilgesni mirksiukas.gif O gal dar galite to purškiklio, kuris gerai sakėt fiksuoja foto arba nuorodą ir kur rasti jo?
Mano garbanos išsileido, bet plaukų galai liko susisukę dar šiandien ryte thumbup.gif Nereiktų plauti galvos tai atrodytų liuks - taip kaip ir norėjau thumbup.gif Patiko man šis būdas wub.gif
Atsakyti