Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(Marge @ 2009 12 10, 12:30)
Idomu kaip ten tus galus uzsukt, o ne uzrist? g.gif O tai kodel senos kojines netinka? biggrin.gif

na imi popieriu ar laikrasti ar zurnalo lapu ir susuki i vytele ir suki plaukus kaip rodyta cia su kojine,tik gale galus neristi o susukti stipriai,zinokit laikosi tikrai smile.gif

nu nezinau,as kojiniu turiu tik sportiniu trumpu,tai ant ju nepasuksi,o ir kazkaip nesukciau plauku nesiotom kojinem biggrin.gif
Atsakyti
Ale cia kas do ciudo-judo bigudukai blink.gif g.gif , reiks ybejun ilyst, paieskot, visai patiko
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 12:47)
Ale cia kas do ciudo-judo bigudukai  blink.gif  g.gif , reiks ybejun ilyst, paieskot, visai patiko

Man tai nelabai graziai subanguoja schmoll.gif Ir tai merginai is video medziagos labiau tinka tiesus plaukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 10, 11:34)
nu nezinau,as kojiniu turiu tik sportiniu trumpu,tai ant ju nepasuksi,o ir kazkaip nesukciau plauku nesiotom kojinem  biggrin.gif

Tai nieks nesako panesiot visa diena kojnes, o vakare su tom paciom plaukus suktis lotuliukas.gif O su isskalbtom nematau nieko blogo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 12 10, 14:46)
Man tai nelabai graziai subanguoja schmoll.gif Ir tai merginai is video medziagos labiau tinka tiesus plaukai biggrin.gif
Papildyta:

Nu ale kaina ju irgi blink.gif , virs 100 litu gaunasi su siuntimu doh.gif , tai kol kas siandien bandysiu su kojinem, kadangi mano peda labai maza ir tokios kojines tiesiog man per trumpos, tai paemiau ir senas isskalbtas ilgas akrilines pedkelnes sukarpiau atitinkamais gabalais, 8 gavosi, ziuresiu kas cia per sukuosena ryt bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 14:53)
Nu ale kaina ju irgi  blink.gif , virs 100 litu gaunasi su siuntimu  doh.gif , tai kol kas siandien bandysiu su kojinem, kadangi mano peda labai maza ir tokios kojines tiesiog man per trumpos, tai paemiau ir senas isskalbtas ilgas akrilines pedkelnes sukarpiau atitinkamais gabalais, 8 gavosi, ziuresiu kas cia per sukuosena ryt bus  g.gif

Parasykit atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 10, 10:40)
kazkada teko suktis su popieriumi,panasus principas,tik neuzristi galus,o uzsukti..rezultatas nuostabus,kuo siauresnes popieriaus "vyteles" tuo smulkesnes garbanos..
o su kojinem,nu reiktu prisipirkti nauju dabar kad ismegint  lotuliukas.gif

Su popieriukais ir man teko suktis, tokios fantastines garbanos buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 13:47)
Ale cia kas do ciudo-judo bigudukai  blink.gif  g.gif , reiks ybejun ilyst, paieskot, visai patiko

Jau kaip užsinorėjau tokiu tai viskas mirštu kaip noriu thumbup.gif Tik Lietuvoj ko gero nėra... liūdesys verysad.gif kaži jie l.ilgiem plaukam irgi tinka, tokie trumpučiai atrodo, nors išsitempia tai neblogai, tai gal ir ilga sruoga sutelpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 12 10, 17:07)
Jau kaip užsinorėjau tokiu tai viskas mirštu kaip noriu thumbup.gif  Tik Lietuvoj ko gero nėra... liūdesys verysad.gif kaži jie l.ilgiem plaukam irgi tinka, tokie trumpučiai atrodo, nors išsitempia tai neblogai, tai gal ir ilga sruoga sutelpa g.gif

tai as buvau kur tai inlindus, i kazkoki amerikotu saita, tai ju visokiu yra - siauru trumou, siauru ilgu, placiu trumpu/ilgu/labai ilgu ir t.t.t.t.t va cia, tipo ekstra ilgi ir platus, tik gyvates i LT nesiuncia
http://www.sallybeau...default,pd.html
Atsakyti
Nu jau ir kaina ne kosmosas, bet tai kaip dabar jų parsisiųsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 12 10, 19:02)
Nu jau ir kaina ne kosmosas, bet tai kaip dabar jų parsisiųsti doh.gif

Nu mat vienos pakuotes kaip ir neuztenka, nes ten tik rods 6 ar 8 bigudziai, tai man bent jau 3-4 pakuociu reiktu blush2.gif Ziurejau daug mokomu filmu per yotube, tai ten panai su kare sukuosena kirpejas 50 privyniojo blink.gif , aisku rezultatas buvo grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 10 gruodžio 2009 - 20:06
oho aš paprastų "papiločių" ant savo plaukų kokias 12 suvynioju, o mano plaukai tai ogogo (nu ne iki liemens, bet jau ne daug trūksta ir palyginus stori). Nors aišku gal ir gražiau gautusi jei daugiau privyniotum ax.gif Reiks savo MB paprašyt kad paieškotų, dabar Norvegijoj sėdi, tai jei ras prašysiu dovanų Kalėdoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 12 10, 20:15)
oho aš paprastų "papiločių" ant savo plaukų kokias 12 suvynioju, o mano plaukai tai ogogo (nu ne iki liemens, bet jau ne daug trūksta ir palyginus stori).

Nu mat per tuos filmukus, sake, kad imti plauku sruoga, ne platesne nei 2.5 cm, ir gan nestora, nes sunkiai isitraukia i tuos bigudukus, o vienam filmuke maciau, kad panele gal kokiu 12-16 buvo susisukus, tai visai graziai gavosi jai, tai kadangi mano plaukai ilgi, bet jau poploniai, tai mastau, kad man 3 oakuociu but per akis, tik reikia sumastyt, kaip atsisiust blush2.gif
Atsakyti