Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

man grazios tokios sukuosenos kaip si sviesiu plaukuuser posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
kaip atsisiust tuos bigudukus? maciau viena panele siuncia daiktus ar is uk ar irl uzsisakai ir issiuncia tau siuntini kur nori.. tik va niko jos neatsimenu bet plauku temoj ji tikrai sukiojos smile.gif
Atsakyti
o kodėl berniukams šukuosenų neįdedat?: (( man reiktų kokios... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 15:19)
o kodėl berniukams šukuosenų neįdedat?: (( man reiktų kokios... schmoll.gif

Atskirai tau, Lukasz, vienoj temoj merginos patarinėjo kokios tiktų šukuosenos, tik neaišku ar tu atkreipei į tai dėmėsį. Buvo labai gerų pavyzdžių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 15, 14:32)

Atskirai tau, Lukasz, vienoj temoj merginos patarinėjo kokios tiktų šukuosenos, tik neaišku ar tu atkreipei į tai dėmėsį. Buvo labai gerų pavyzdžių tongue.gif

nuu paklausiau paklausiau, tik pamiršau paruodyti thumbup.gif

user posted image

user posted image

už ilgus plaukus geriau jau turbūt 4u.gif baisei pučias mano plaukai. tongue.gif

ačių už skatinimus...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 18:02)
nuu paklausiau paklausiau, tik pamiršau paruodyti thumbup.gif

už ilgus plaukus geriau jau turbūt 4u.gif baisei pučias mano plaukai. tongue.gif

ačių už skatinimus...

drinks_cheers.gif

Nu jeigu būčiau kirpėja, kaip aš "praeičiau" per tavo ševeliūrą... savęs nepažintum. Jeigu domina, galiu duoti labai profesionalios su geru skoniu kirpėjos tel. nr. Ji tau sukurs gerą įvaidį, tik turėtum nebijoti keistis smile.gif Į a.ž prašom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 15 gruodžio 2009 - 17:27
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 15, 17:27)
[size=1][/size]
Nu jeigu būčiau kirpėja, kaip aš "praeičiau" per tavo ševeliūrą... savęs nepažintum. Jeigu domina, galiu duoti labai profesionalios su geru skoniu kirpėjos tel. nr. Ji tau sukurs gerą įvaidį, tik turėtum nebijoti keistis smile.gif Į a.ž prašom

eikit saaau! biggrin.gif juk ir taip metrą plaukų nukirpo... ką jūs ten dar pereidinėtumėt... doh.gif biggrin.gif

o tai blogai daba: (( ?
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 18:36)
eikit saaau! biggrin.gif juk ir taip metrą plaukų nukirpo... ką jūs ten dar pereidinėtumėt... doh.gif biggrin.gif

o tai blogai daba: (( ?

Norisi pasakyti labai gražiai ir nuoširdžiai, bet aš taip nemoku, tai leisk būti tiesmukiška. Esama šukuosena tau suteikia moteriškumo. Yra labai plona linija tarp to, kas tu esi ir tarp to, kas tu atrodai. Ar man vaidenasi, ar antakių galus esi nuploninęs? Čia prigimtis ar tavo rankų darbas? Tai va, tokie antakiai veidui automatiškai primeta moteriškus bruožus+dar esamas plaukų ilgis. Būna tokių vyriokų, kurie turi labai griežtų bruožų veidą, su gana storais antakiais, dideliu žandikauliu ir jie, kad ir su ilgais plaukais, atrodo tikri mačo. Tavo atveju, kai veidas yra toks švelnus, subtilus, vertėtų jį "įrėminti" į vyriškumo rėmus-trumpesnių plaukų šukuoseną, gali būti su iškarpymais (vienoj temoj tau buvo įdėję labai gerų pavyzdžių).
Na, čia tik mano nuomonė, gal kas sukritikuos ar pritars, rinktis reikia Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 15, 17:48)

Norisi pasakyti labai gražiai ir nuoširdžiai, bet aš taip nemoku, tai leisk būti tiesmukiška. Esama šukuosena tau suteikia moteriškumo. Yra labai plona linija tarp to, kas tu esi ir tarp to, kas tu atrodai. Ar man vaidenasi, ar antakių galus esi nuploninęs? Čia prigimtis ar tavo rankų darbas? Tai va, tokie antakiai veidui automatiškai primeta moteriškus bruožus+dar esamas plaukų ilgis. Būna tokių vyriokų, kurie turi labai griežtų bruožų veidą, su gana storais antakiais, dideliu žandikauliu ir jie, kad ir su ilgais plaukais, atrodo tikri mačo. Tavo atveju, kai veidas yra toks švelnus, subtilus, vertėtų jį "įrėminti" į vyriškumo rėmus-trumpesnių plaukų šukuoseną, gali būti su iškarpymais (vienoj temoj tau buvo įdėję labai gerų pavyzdžių).
Na, čia tik mano nuomonė, gal kas sukritikuos ar pritars, rinktis reikia Tau 4u.gif

ačių už nuomonę. thumbup.gif bet mane tai gazdina.. doh.gif apseisiu ir su tokiais. mirksiukas.gif

ok nebespaminam temelės. tongue.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal ir neturėčiau kištis, bet lukasz, kaip ir interdiz ir aš siulyčiau nusikirpti plaukus 4u.gif mano manynu netinka tau visiškai tokia šukuosena, beto vaikinams greit atauga tie plaukai, nepatiks, vėl atsiauginsi.. kirpk drąsiai
Atsakyti
laba ,buvo senoje temoje , bet pasikartosiu, gal geletu kas paaijskinti, jeijgu zinote, kaip sita pasidaryti , kaip ce taijp susukti..? ax.gif kazkaip niekaip nepagaunu sikarta kaip pasidaryti..

user posted image
Atsakyti
lb gazi sukuosena tos blondes 4u.gif 4u.gif manau kaskaip susukta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute88: 16 gruodžio 2009 - 03:29