Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

Čia dar radau rinkinukų bet kaip supratau tik UK siunčia sad.gif curlformers
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 06, 17:51)
ratau toki video apie plauku garbanojima su kojinem  biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=kpudI7Kmtbg
bet rezultatas  bigsmile.gif

Wow bigsmile.gif Įdomu būtų pamėginti, bet reik palaukt, kol MB į komandiruotę išvažiuos ir neturės progos pasijuokti iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
Pazadejau papasakot apie nuotyki su kojinem, tai vietoj to, kad ausinciau burna, vaizdine medziaga
user posted image
8 kojines ant dregnu plauku per nakti, ne velnio nesusuko, tik susibangavo, dejau specialia zele dar garbanojimui lotuliukas.gif , nu bet paskutiniu metu mano plaukai kazko keiciasi ir nebelinke suktis verysad.gif , bet man eksperimentas nepasiteisino verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 11 gruodžio 2009 - 11:05
QUOTE(Stichija @ 2009 12 11, 12:04)
bet man eksperimentas nepasiteisino  verysad.gif

aha is tiesu neisejo smile.gif ..o kaip anksciau susisukdavo???
man kad isgaut toki efekta tereikia susisukti kuoda ir kol makiaza pasidarau prasom smile.gif nesigarbanuoja tik per mmm ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 11, 11:12)
aha is tiesu neisejo  smile.gif ..o kaip anksciau susisukdavo???
man kad isgaut toki efekta tereikia susisukti kuoda ir kol makiaza pasidarau prasom  smile.gif nesigarbanuoja tik per mmm  ax.gif ...

o man nieko nereikia daryt išvis biggrin.gif pričioskas galiu keis kas valanda nededant jokiu pastangų hihihi.gif

Stichija negali sakyt kad visai visai nieko nesigavo , juk biški susigarbanino vistiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 12:15)
o man nieko nereikia daryt išvis

biggrin.gif ir kazin kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 11, 11:19)
biggrin.gif ir kazin kodel  biggrin.gif

radilas krasovoj prosto flirt.gif na lietuviškai tariant pasisiekę man hihihi.gif

kaip ir tau ir krasivaja i umnaja i ne moja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 gruodžio 2009 - 11:21
kiekvienam savo biggrin.gif

as net nesuku biggrin.gif bo mano tokie tiesus, kad net su znyplem lyginimo taip neislygintum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 12 11, 12:18)
kiekvienam savo biggrin.gif

as net nesuku biggrin.gif bo mano tokie tiesus, kad net su znyplem lyginimo taip neislygintum biggrin.gif

O kaip pavyyydžiu! Aš noriu arba labai labai tiesių, arba kad banguoti būtų... O dabar nei šiokie, nei tokie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūtarė: 11 gruodžio 2009 - 15:11
Norėčiau paklaust dėl vienos šukuosenos g.gif Visai norėčiau tokių plaukų. Tik pas mane plonoki ir aišku tiesūs šviesūs naturalios spalvos. Ar visiems veido tipams tinka ši plaukuosena? Tokiam apvaliam ovaliaim netgi nežinau neišeina nustatyt koks mano veido tipas tiktų? g.gif
Tik norėtusi, kad labiau ausis gal uždengtų, nors nesvarbu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ziauriai graziai atrodo bigsmile.gif tik nlb suprantu-gale trumpi ar suimta i uodegyte ten? blush2.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu tai trumpi
Atsakyti