QUOTE(RSTT @ 2011 06 11, 16:07)
tai va tai ir problema kad net nepaaiškino kaip ten jas dėt, aš bijau kad dėl mano nemokšiškumo galiu pakenkt, o dar tokie karščiai - šunta mažė.Pasiuvau kažkokią nesąmonę su lipuškėm kad nekristų tos palos, kaip išmaniau
tikrai eisiu dar kitur nes net nesupratau kas negerai mažei 

Blogiau nepadarysi.Del sutimo, tai teks pakenteti, viskas del mazyles ateities.
QUOTE(RSTT @ 2011 06 11, 17:49)
tai va taip ir bandau tik nežinau ar to pakaks, nes jei nieko nepadės tai vis tiek reikės kažko rimčiau tik jau bus sudėtingiau nes laikas ne mūsų naudai. Aš tikrai ne prieš visokias fp tik susidarė įspūdis kad be FP ir rentgeno Kaune nieko nežinoma daugiau, ir dar yra toks dalykas kaip padidintas tonusas - atvedimo gali ir dėl jo nebūt bet čia masažiukų reikia. be to yra tokie įtvariukai lengvi kur būtų vaikui nekaršta, ir langetytės, žodžiu visokie būdai, tai pikta kad eidama privačiai dar turiu po to ieškot info 

Puikiai tave suprantam, zinom koki stesa isgyveni ir kaip pergyveni del savo dukrytes. Visai normalau, kad norisi tiketi, kad jai cia viskas del tonuso, o ne del klubeliu. Bet pasiziurek statistika, megaites yra rizikos faktorius,tik kas trecia mergyte gimsta su sveikais klubeliais. FP vienas paprasciausiu gydymo priemoniu, o rentgenas tiksliausias diagnostikai. Visi itvarai turi savu pliusu,savu minusu.
Ads visa laika keikiau gipsa, bet kai uzdejo FP, dar labiau keikiuosi