Įkraunama...
Įkraunama...

Freiko pagalvėlės

Apklausa: gal teko jūsų vaikučiams dėvėti,ar pasiteisino,o gal reikėjo dėvėti bet nenešiojo.ka manote apie tai? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 06 14, 13:50)
o tai jai dabar 4? ir ji pasivercia su freiku?

4.5, jau pora savaiciu su fp.pradejo verstis, kai dar nedevejo fp. ryte kokia valanda leidziu be fp prasivartyt, paskui uzdedu.Yra apsivertus su fp, bet sunkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 14, 15:01)
4.5, jau pora savaiciu su fp.pradejo verstis, kai dar nedevejo fp. ryte kokia valanda leidziu be fp prasivartyt, paskui uzdedu.Yra apsivertus su fp, bet sunkiai g.gif

o leido palikt vartytis be FP?
nes maniskes nebuvo baisi padetis bet neleido nei jokiu oro voniu nieko nieko. net maudyt iszergta
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 06 14, 16:41)
o leido palikt vartytis be FP?
nes maniskes nebuvo baisi padetis bet neleido nei jokiu oro voniu nieko nieko. net maudyt iszergta

bent jau neispejo, kad negalima butu g.gif idomu, kaip maudyt iszergta, negi specialiai laikysi kojas issketus? g.gif pas maniske klubiukai tarsi normaliai atsilenkia, bet echo parode, kad vienas klubo sanarys maziau issivystes unsure.gif
Atsakyti
Mums tai aiškiai pasakė, 24 valandas per parą, nuimti tik maudant ir sauskelnes keičiant.. Tuo metu laikyti ranką tarp kojyčių, kad kuo rečiau suglaustų g.gif Niu tai taip ir darėm. To pasekoje, FP nešiojom 5 savaites tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 14, 17:57)
bent jau neispejo, kad negalima butu g.gif idomu, kaip maudyt iszergta, negi specialiai laikysi kojas issketus? g.gif pas maniske klubiukai tarsi normaliai atsilenkia, bet echo parode, kad vienas klubo sanarys maziau issivystes unsure.gif

maniskes irgi vienas buvo prasciau besivystantis

QUOTE(songaila @ 2011 06 14, 18:42)
Mums tai aiškiai pasakė, 24 valandas per parą, nuimti tik maudant ir sauskelnes keičiant.. Tuo metu laikyti ranką tarp kojyčių, kad kuo rečiau suglaustų  g.gif Niu tai taip ir darėm. To pasekoje, FP nešiojom 5 savaites tik  thumbup.gif

vat mum sake ta pati. maudyt greit, pampi keist greit, jokiu atrakciju..
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 06 14, 18:51)
maniskes irgi vienas buvo prasciau besivystantis
vat mum sake ta pati. maudyt greit, pampi keist greit, jokiu atrakciju..

subalamutinot mane g.gif nieko panasaus mums nesake g.gif nenustebsiu, jei teks ilgiau pagalvele panesiot ax.gif

tiesa, tuo paciu neurologe sukatzoliu voneles israse, tai ten pasiplaukiojimai po 10 minuciu, tikrai nenulaikysi, laisvai kojas gali ir suglaust, nors siaip ji pas mane kaip varliuke guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 14 birželio 2011 - 18:16
QUOTE(natina @ 2011 06 14, 19:14)
subalamutinot mane g.gif nieko panasaus mums nesake g.gif nenustebsiu, jei teks ilgiau pagalvele panesiot ax.gif

tiesa, tuo paciu neurologe sukatzoliu voneles israse, tai ten pasiplaukiojimai po 10 minuciu, tikrai nenulaikysi, laisvai kojas gali ir suglaust, nors siaip ji pas mane kaip varliuke guli.

tas ir ziauru lietuvoj kad vienas gyd nesigilina i kito diagnoze. o gyd kalbet nemoka reikia po zodi pest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 14, 13:19)
maniske vartosi visaip jau seniai, tik dazniau i viena puse, tai jos raida kaip ir neatsilieka. Kol kas reiks nesiot FP iki ~5.5 menesio.
Plius dorai ir nepasake, kas per diagnoze- sake nei isnirimas, nei displazija, nors man rodos ant israso butent diplazija buvo parasyta. sake daugiau profilaktikai ir pats israse mankstas ir masazus. matyt tikisi, kad po 1.5 men FP viskas susitvarkys. Kol kas klubiukas traska unsure.gif

Maniske irgi vartesi, kai tik uzdejom po dvieju dienu pradejo. Dabar su 26 cm FP vartosi, sunkia, bet apsivercia, o su 24cm, tai laisvai.

Atsakyti
Mes irgi nesiojome freiko pagalvele nuo 1men nes nuo tada pastebejo kad yra klubo displazija. Labai vargome, nesiojome 3men. Nueme kai buvome 4men, bet galiu pasakyti kad labai dziaugiuosi kad anksti pastebejo klubo isnirima, atkentejome, ir poto vaikas labai greitai pradejo vystytis, ir apsiversti ant pilvo, ir anksti pradejome ropoti. Kai nesiojome irgi prisigalvojau visokiu nesamoniu kad gydytojai issigalvoja, bet mums is karto pasake, jei viskas gerai tai teks dvi pagalveles pakeisti ir tada jau nebereiks, nes tiek dazniausiai uztenka vaikams. O koks cia daktaru biznis, mes man atrodo mokejo 1lita su centais uz ta pagalvele doh.gif tai cia juokas, jokie dideli pinigai.

Mano drauges vaikui pastebejo tik 6men tai teko jai lauzti suaugusi sanari ir atstatyti i vieta, poto sudejo gipsa ir teko iki metuku laiko buti sugipsuotai, tai yra daug blogiau nei freiko pagalvele. Sake labai vaikas suto, apiplauti buvo neimanoma, vaikas sake tiesiog smirdejo iki metu laiko unsure.gif Tai va tokia istorija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 06 15, 22:17)
Mes irgi nesiojome freiko pagalvele nuo 1men nes nuo tada pastebejo kad yra klubo displazija. Labai vargome, nesiojome 3men. Nueme kai buvome 4men, bet galiu pasakyti kad labai dziaugiuosi kad anksti pastebejo klubo isnirima, atkentejome, ir poto vaikas labai greitai pradejo vystytis, ir apsiversti ant pilvo, ir anksti pradejome ropoti. Kai nesiojome irgi prisigalvojau visokiu nesamoniu kad gydytojai issigalvoja, bet mums is karto pasake, jei viskas gerai tai teks dvi pagalveles pakeisti ir tada jau nebereiks, nes tiek dazniausiai uztenka vaikams. O koks cia daktaru biznis, mes man atrodo mokejo 1lita su centais uz ta pagalvele  doh.gif  tai cia juokas, jokie dideli pinigai.

Mano drauges vaikui pastebejo tik 6men tai teko jai lauzti suaugusi sanari ir atstatyti i vieta, poto sudejo gipsa ir teko iki metuku laiko buti sugipsuotai, tai yra daug blogiau nei freiko pagalvele. Sake labai vaikas suto, apiplauti buvo neimanoma, vaikas sake tiesiog smirdejo iki metu laiko unsure.gif  Tai va tokia istorija  cool.gif

Jums pasiseke, mes turim tokia situacija, kaip jusu drauges. Puses metu tik pastebejo tris men. jau atbuvo gipse, dabar gydom odele, nes iki kraujo issute ir vel po menesio gipsuos.Dabar su FP laaaabai saugom ir bijom kad tik blogiau nebutu.
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 06 15, 22:17)
mes man atrodo mokejo 1lita su centais uz ta pagalvele  doh.gif  tai cia juokas, jokie dideli pinigai.

gal 41lt su ct? nebent jum sugebejo kompensuoti kazkaip

QUOTE(xingx @ 2011 06 15, 23:32)
Jums pasiseke, mes turim tokia situacija, kaip jusu drauges. Puses metu tik pastebejo tris men. jau atbuvo gipse, dabar gydom odele, nes iki kraujo issute ir vel po menesio gipsuos.Dabar su FP laaaabai saugom ir bijom kad tik blogiau nebutu.

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamos, patarkit, kaip elgtumetes:
ortopedas apziurejes mano mergyte tada israse profilaktiskai panesiot freiko pagalvele.
liepe uzsirasyt vizitui po 6 savaiciu, o jei nebus talonu, vis tiek ateiti.
6 savaites praejo, bet tas ortopedas 3 savaitems isejo atostogu.
freiko pagalvele pagal mane ji jau isaugo,tai negi dar 3 savaites nesiot ta pacia?
Atsakyti