Įkraunama...
Įkraunama...

Freiko pagalvėlės

Apklausa: gal teko jūsų vaikučiams dėvėti,ar pasiteisino,o gal reikėjo dėvėti bet nenešiojo.ka manote apie tai? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(natina @ 2011 07 14, 15:53)
Mamos, patarkit, kaip elgtumetes:
ortopedas apziurejes mano mergyte tada israse profilaktiskai panesiot freiko pagalvele.
liepe uzsirasyt vizitui po 6 savaiciu, o jei nebus talonu, vis tiek ateiti.
6 savaites praejo, bet tas ortopedas 3 savaitems isejo atostogu.
freiko pagalvele pagal mane ji jau isaugo,tai negi dar 3 savaites nesiot ta pacia?

neduos efektyvumo jei per maza pagalve..be reikalo nesiosite..eiciau pas kita tada ortopeda,jo kolega ar pan.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 07 14, 17:24)
neduos efektyvumo jei per maza pagalve..be reikalo nesiosite..eiciau pas kita tada ortopeda,jo kolega ar pan.

as ir taip manau, kad nebus efektyvumo. Na ji ja nesioja galima sakyt nuo 05.31, kai jai buvo 4men. ir 1 savaitele, o dabar beveik 5 men. ir 3 savaiteles. Per ta laika ji ugtelejo gan stipriai i ugi. Na, kas menesi ji po kokius 4 cm auga. O dabar budama su pagalvele lengviausiai vartos, sliauzia, net ropot bando, nors dar mazyte.
Ryt einam pas neurologa, tai registraturoj uzklausiu, ka cia mums daryt g.gif Aisku, duok D, kad jos visai nebereiktu. Bet nepatikesit- as kas vakara dziaugiuos, kad ji su pagalvele, nes tada ne taip greit nuo manes lovoj pabega lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieme santariskese Bernotavicius thumbup.gif

Ir mums freiko pagalveles nebereikia assa.gif Padare klubiuku echo, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Nu neprisiruošiu parašyt, bet buvom pas Žitkauską ir tikrai supratau už ką jį taip myli ir gerbia. Papasakojau mūsų istoriją, padarė jis echo, tiesa labai kruopščiai ir mažę į tokį lovį paguldė, kad kojytės būtų tam tikroj padėty, viską parodė ir paaiškino, kas tas sąnarys, kaip jis dirba, kas tas ribotas atvedimas, kodėl jie, ortopedai, prie jo 'kabinėjasi', į ką reikia atkreipt dėmesį. Tai va, viskas gerai pas mažę, jis man parodė nuotraukoj kur ten klubiuko sąnarys, ir tikrai akivaizdu kad apvalu ir savo vietoj viskas, sąnariukai gražūs ir simetriški. O platus vystymas, nieko nereiškia jei TIKRAI YRA PROBLEMA - tada būtinos rimtos priemonės, ir nedelsiant, kaip man siūlė. Man lygiai tokia nuojauta ir buvo, pasirodo mamos širdis nesąmoningai jaučia kada ir kas ne taip jos vaikui. Tai dabar 2 gydytojai iš 3 pasakė, kad viskas gerai, ir pagaliau žinau kas vyksta, nusiraminau pagaliau, o Kaune tai tikra teisybė - tik rentgenas ir freikas doh.gif tegu patys uodegas švitinasi schmoll.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios jaudinates del FP nesiojimo, tai pasakysiu- mano maziuke su pagalvele pradejo viska daryti zymiai anksciau, nei bendraamziai- tiesiog issitreniravo visi raumenukai. Jau dabar ji daro viska, apart vaiksciojimo ir kalbejimo lotuliukas.gif
Atnesiojom saziningai 6 sav. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Esam šiektiek sunerime... prieš mėnesį laiko buvome darytis klubų echoskopijos ir tuo pačiu apsilankėme pas ortopedą, sakė viskas tvarkoje, bet dabar pakliuvome vėl pas artopedą (kitą ir dėl kitų priežaščių) ir jis užsimanė pažiūrėti ir kojytes, tuoj pat paskyrė vėl echoskopiją, kažin ar per mėnesį galėjo viskas taip pasikeisti?
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2011 08 18, 08:50)
Sveikos mamytes  4u.gif  Esam šiektiek sunerime... prieš mėnesį laiko buvome darytis klubų echoskopijos ir tuo pačiu apsilankėme pas ortopedą, sakė viskas tvarkoje, bet dabar pakliuvome vėl pas artopedą (kitą ir dėl kitų priežaščių) ir jis užsimanė pažiūrėti ir kojytes, tuoj pat paskyrė vėl echoskopiją, kažin ar per mėnesį galėjo viskas taip pasikeisti?

kiek vaikuciui laiko?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 18, 09:45)
kiek vaikuciui laiko?

3,5 men.
Atsakyti
tada turbut gali
maniske ziurejo keliu dienu- liuuuuks, menesio- liuuuuuks, 3 men uzdejo freika. klubiukas nebuvo isnires, bet viena guzduobe nesivyste pakankamai ir viskas
bet viskas bus ok, geriau dabar nei po metu, kai jau gipsa tektu det 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 18, 12:51)
tada turbut gali
maniske ziurejo keliu dienu- liuuuuks, menesio- liuuuuuks, 3 men uzdejo freika. klubiukas nebuvo isnires, bet viena guzduobe nesivyste pakankamai ir viskas
bet viskas bus ok, geriau dabar nei po metu, kai jau gipsa tektu det  4u.gif

o Jums visus kartus dare echoskopija?
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2011 08 18, 12:56)
o Jums visus kartus dare echoskopija?

taip
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 18, 13:00)

ar ilgai teko nesioti pagalveles?
Atsakyti