As isskyriau pora.. nes tada kai kvietem, dar jie nedraugavo, ir jau buvo nuspresta su kuo jis eis
nu ir nieko, dabar puikiai bendrauju su ta mergaite ir viskas ok..

Sveikos, man irgi keblumai kyla, bet kazkaiptai nesinori nieko skirti... Pvz vyr pabroliu noreciau kad eitu mano brolis, o vat pas MB yra sese, kuri manau noretu but vyr pamerge, bet as juk negaliu ju sustatyti kartu (juuk cia ne liudininkai) o pabroliai, kadangi abudu turi antras poras, tai nusprendem su saviskiu kadangi pas man vienintelis brolis o pas ji is sesiu jos dvi, tai sakau statom mano broli su panele i pirmas poras, o sese su jos antraja puse i antras poras, vat ir radom kompromisa, tik labai pergyvenu del seses MB kadangi pastaruoju metu labai pykstasi su savo pora, o jei likus lb mazai issiskirtu ir ka tada daryt? ka keisti?
jetau ... bet tikiuos viskas bus ok
o kitoms porom tai irgi kviestumem pusseseres su antrom pusem, tik viena yra be poros bet lb noreciau kad dalyvautu pulke, o MB nori drauga kviest vaikystes, statytumem juos kartu, bet vel problema draugas turi panele, bet mes su ja tik karta matemes ir kaip svetima visai mum, bet nesinoretu ju skirti. Siaubas kokia makalyne gaunasi pas mumis
Bus taip kad merginu uzteks o truks pulke vaikinu

QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2010 05 22, 09:41)
Sveikos, man irgi keblumai kyla, bet kazkaiptai nesinori nieko skirti... Pvz vyr pabroliu noreciau kad eitu mano brolis, o vat pas MB yra sese, kuri manau noretu but vyr pamerge, bet as juk negaliu ju sustatyti kartu (juuk cia ne liudininkai) o pabroliai, kadangi abudu turi antras poras, tai nusprendem su saviskiu kadangi pas man vienintelis brolis o pas ji is sesiu jos dvi, tai sakau statom mano broli su panele i pirmas poras, o sese su jos antraja puse i antras poras, vat ir radom kompromisa, tik labai pergyvenu del seses MB kadangi pastaruoju metu labai pykstasi su savo pora, o jei likus lb mazai issiskirtu ir ka tada daryt? ka keisti?
jetau ... bet tikiuos viskas bus ok
o kitoms porom tai irgi kviestumem pusseseres su antrom pusem, tik viena yra be poros bet lb noreciau kad dalyvautu pulke, o MB nori drauga kviest vaikystes, statytumem juos kartu, bet vel problema draugas turi panele, bet mes su ja tik karta matemes ir kaip svetima visai mum, bet nesinoretu ju skirti. Siaubas kokia makalyne gaunasi pas mumis
Bus taip kad merginu uzteks o truks pulke vaikinu 

Dėl to pas mus ir nebus pamergių nei pabrolių

Mes i pirma pora emem MB geriausia drauga su panele. Ta panele irgi mano geriausia drauge.Bet...Jie tai pykstasi, tai taikosi...O dabar dar sake turi pagalvoti pora savaiciu ar dalyvaus isvis vestuvese, nes i uzsieni yra planu...Tai vat ir nezinau ka cia reikes daryti su ta pirma pora...I antra pora emem mano broli su panele. Ta panele esu maciusi kelis kartus, visai nieko mergaiciuke, tai ir paemem, nenorejau skirti beto.O trecia pora dar vieni draugai, taip pat gyvenime pora.Tai vat, dabar del antros -trecios poros aisku viskas, o ka su pirma reikes, tai nezinau

Na ar galima atskirti porą tai manau labai nuo pačios situacijos priklauso. Va man pačiai šiuo metu dilema: vyr. pamergė yra mano sesuo, ir taip jau gavosi, kad liko viena (vestuvės planuojamos senokai jau) - tai mes kaip ir be vyr pabrolio likom. Tai išeitį radom tokią: imam vieną iš jos draugų (pažystamas žinoma ir mums) - jis turi panelę, bet jokios problemos nėra, kad vat jis kviečiamas tik vienas. Juk tai tik vienam vakarui/dienai, o ne visam gyvenimui

QUOTE(Mildainis @ 2010 05 18, 16:37)
I tokia situacija papuoliau ir as. I liudininkes pakvieciau savo geriausia drauge (kai kvieciau, buvo laisva), o i liudininkus - busimaji svogeri. Abu sutiko, viskas buvo ok, kol mano drauge nesusirado vaikino. Dabar klausia - ar jis gali irgi dalyvaut. Liko viso labo maziau nei 2men, daugiau sveciu nekviesim, o i liudininkus daugiau neturiu ka imt. Tai pasakiau taip - oficialiojoj daly teks pabuti suporuotai su svogeriu, o jos B gali eit i svecius vakarinej daly (juolab, kad as jo beveik nepazistu, uzsieny dirba, karta temaciau), bandysim susodint salia, kad kazkokiu piktumu nebutu. Kitos iseities nerandu. Aisku, visiems trims del to atsiras nepatogumu - man jau dbr nesmagu, bet ka daryt?.. 

as esu buvusi liudininke ne su savo vyru, nieko baisaus tame nematau

kas del kvietimo mazai matytu zmoniu , nauju kavalieriu ir pan, tai as manau kad ner tragedijos jei nepakvieti, visgi kiekvienas svecias kainuoja nemazai, o kviesti svetimus tai nezinau ar reikia

Man apskritai nesąmonė, kai į tas poras stato svetimus žmones.. Per tuos žaidimukus ir t.t. Yra tekę taip dalyvauti vestuvėse būnant pamerge, su pirma kartą matomu vaikinu.. Jei dar kokia simpatija būtų tai dar, dar... O kai netgi atgrasus žmogus.. Galiausiai ir bučiuotis liepė, fuuuuj... Nekokie atsiminimai iki šiol 
Nu čia kiek jau nukrypau nuo temos, bet jei galima, tai geriau nestatyti į poras svetimų žmonių.. Net jei jie laisvi ar pan. Jei norės, patys per balių susibendraus...

Nu čia kiek jau nukrypau nuo temos, bet jei galima, tai geriau nestatyti į poras svetimų žmonių.. Net jei jie laisvi ar pan. Jei norės, patys per balių susibendraus...
QUOTE(Liusii @ 2011 05 25, 00:18)
as esu buvusi liudininke ne su savo vyru, nieko baisaus tame nematau
aisku su savo smagiau, bet as jos geriausia drauge o mano pora buvo jaunikio geriausias draugas, nu visur su pulku vazinejo ir mano vyras bei jo panele, nieko tragisko nematau tame, buvo linksma
kas del kvietimo mazai matytu zmoniu , nauju kavalieriu ir pan, tai as manau kad ner tragedijos jei nepakvieti, visgi kiekvienas svecias kainuoja nemazai, o kviesti svetimus tai nezinau ar reikia

manau, pirmiausia reikia klausti su kuo norės eiti pats kviečiamasis. priverstinis sustatymas

Kažkaip nematau bėdos tame
mano pabrolys bus pusbrolis, o pamergė sesuo
poroj jie bus tik oficialioje dalyje
pusbrolis į vestuves vedasi savo panelę ir visą likusią dieną galės praleisti su ja ir žaidimuose su ja dalyvauti
tiesiog norėjau, kad pamergė būtų mano vienintelė sesuo (ji antros pusės neturi), o MB draugas vedęs, tad kvietėm mano pusbroli
juk poros neardom, kviečiam abu
tik metrikacijoje atskirai pastovės

QUOTE(Vitalytia @ 2012 03 07, 15:06)
Kažkaip nematau bėdos tame
mano pabrolys bus pusbrolis, o pamergė sesuo
poroj jie bus tik oficialioje dalyje
pusbrolis į vestuves vedasi savo panelę ir visą likusią dieną galės praleisti su ja ir žaidimuose su ja dalyvauti
tiesiog norėjau, kad pamergė būtų mano vienintelė sesuo (ji antros pusės neturi), o MB draugas vedęs, tad kvietėm mano pusbroli
juk poros neardom, kviečiam abu
tik metrikacijoje atskirai pastovės 

jums pasiseke kad sutiko

o mus tai nuvyle draugas

pas mus panasi situacija (sesuo neturi antros puse, o noriu kad ji butu liudininke), praseme MB geriausio draugo , o jis vedes tai kaip supratau jo zmona iskele skandala kad jo neleis

nezinau ka dabar darysime, is kur reikes surasti liudininka

QUOTE(Renalta @ 2012 03 08, 09:48)
jums pasiseke kad sutiko
o mus tai nuvyle draugas
pas mus panasi situacija (sesuo neturi antros puse, o noriu kad ji butu liudininke), praseme MB geriausio draugo , o jis vedes tai kaip supratau jo zmona iskele skandala kad jo neleis
man tai keista nesuprantamas ju sprendimas

o mus tai nuvyle draugas

Mes ir norėjom MB geriausią draugą (jis vedęs) kviesti, bet pabijojom, kad žmona neleis, todėl pusbrolį ir kvietėm