Mūsų situacija ir labai dėkinga, ir labai nedėkinga vienu metu. Esam viena chebrytė: iš viso mūsų 5 poros. 3 iš jų tikrai imtume į poras, į pamerges ir pabrolius, bet mano būsimas vyras turi 2 seses ir pusesserę, ir nori, kad jos būtų mano pamergės. Pabroliai kas būtų neaišku: viena turi vaikiną, su kuriuo jau labai ilgai draugauja per atstumą ir neaišku, kaip ten bus, kai tuoksimės (be to, jis užsienietis), o kitoms dviems rastume 2 draugus, bet jie visi labai skirtingi, ir nė vieniems nebus smagu. Tačiau brangusis labai nori, kad mano pamergės būtų jo sesės ir pusesserė. O aš nenoriu, ne vien dėl to balagano dėl porų, bet ir dėl to, kad bendraujam ne kaip draugės, o kaip ne itin artimos giminaitės. Gal turit pasiūlymų? Matyt tiesiog reikia įkalbinėti, kad jo sesės nebūtų pamergėm? Pažadėčiau, kad tada jo sesės būtų krikštamotės mūsų vaikams, nes ir dėl to nuolat zyzia, nors vaikų dar net neplanuojam
Galvos skausmas ir dėl piršlių: turim tikrų tikriausią piršlienę, kuri mus supažindino, labai smagi mergina ir būtų puiki pora smagiam mūsų draugui, BET piršlienė turi vaikiną, su kuriuo kartu jau gyvena. Tik mums jis labai nepatinka, nes yra smarkiai ją įskaudinęs ir aš tokio žmogaus nenorėčiau matyti savo vestuvėse išvis, bet tikriausiai teks iškeisti savo piršlį į jį

Ar būtų labai blogai, jei atskirtume? Nes toks ir atskyrimas, būtų kartu, bet pareigų piršlio jos pora neatliktų

Na, tai kas, kad ji piršlienė, taip vadinama svočia...

Ką manote ?