Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima atskirti porą?

Aš ketinu atskirti... Liudininkai bus mano sesuo ir manojo brolis. Brolio mergina bus, nes ilgai jau jie kartu ir mes bendraujam su ja. O sesers antros pusės nebus (dėl kelių priežasčių). smile.gif
Ir ką? Ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 01 gruodžio 2012 - 14:18
O as nematau cia nieko blogo - aisku drauges vaikina taip pogi pakviesti i vestuves manau reiktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 27 gruodžio 2012 - 23:01
Musu vestuves jau praejo, kadangi MB geriausio draugo buti liudininku "neleido " zmona lotuliukas.gif tai liudininkais pakvieteme mano pusbroli su zmona ir viskas praejo puikiai thumbup.gif DIDELIS ACIU JIEMS smile.gif
Atsakyti
O ką daryt, kai net trijų pamergių antrų pusių jaunieji nėra akyse matę? Kažkaip nei šis nei tas kviesti į pabrolius nepažįstamus žmones, bet atskirti porų irgi nesinori doh.gif o visus kviesti su antrosiom pusėm irgi negalim, labai jau didelis skaičius tų porų gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londe @ 2013 01 02, 23:46)
O ką daryt, kai net trijų pamergių antrų pusių jaunieji nėra akyse matę? Kažkaip nei šis nei tas kviesti į pabrolius nepažįstamus žmones, bet atskirti porų irgi nesinori  doh.gif o visus kviesti su antrosiom pusėm irgi negalim, labai jau didelis skaičius tų porų gaunasi  unsure.gif

Mazinkit tuomet poru skaiciu. Juk ne visi jauni zmones privalo ir tuo labiau nori buti porose. Esu pati buvusi vestuvese, kur poru buvo 13 ar 14 ir tik todel kad bijojo, jog kas isizeis, jei i poras nebus pakviesti. O man butu buve daug geriau tik sveciu pabuti.. Mes patys poru neskirsim, kviesim net nepazinodami kelis zmones, bet tame problemos nematom
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 12 28, 12:35)
Musu vestuves jau praejo, kadangi MB geriausio draugo buti liudininku "neleido " zmona  lotuliukas.gif tai liudininkais pakvieteme mano pusbroli su zmona ir viskas praejo puikiai   thumbup.gif DIDELIS ACIU JIEMS  smile.gif

jei geriausią draugą būtumėte kvietę su žmona manyčiau nebūtų atsisakęs biggrin.gif . O gal ne žmona "neleido", o pats nenorėjo eiti vienas...

šiaip niekuomet net nesu svarsčiusi porų skaidymo g.gif . Jei mane kas kviestų be vyro, tai neičiau. Bet iš tiesų dabar galvoju jei gaunu kokį pakvietimą į renginį(būna, kad kviečia mane todėl, kad tik mane pažįsta) visuomet einu tik su vyru. Taigi jei kviečia mane, automatiškai kviečia ir mano antrą pusę. Tikrai ne kaip pasijausčiau jei mano vyrą kas kviestų į liudininkus , o aš likčiau namie biggrin.gif. Manau namie liktume abu biggrin.gif , ir tikrai ne dėl mano skandalo, bet dėl jo tokio paties požiūrio kaip mano. Kol esam kartu , tai esam kartu visur... Iš tiesų nelabai kieno reiakalas nuspręst kiek jie bus kartu ar nebus. Iš tiesų reiktų kuo mažiau sureikšminti tokius dalykus ir apskritai žmones statydami į tokias situacijas patys sukeliate įtampą šventėje. Nesuprantu koks skirtumas pirma antra pamergė...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 01 03, 01:29)
jei geriausią draugą būtumėte kvietę su žmona manyčiau nebūtų atsisakęs  biggrin.gif . O gal ne žmona "neleido", o pats nenorėjo eiti vienas...

šiaip niekuomet net nesu svarsčiusi porų skaidymo  g.gif . Jei mane kas kviestų be vyro, tai neičiau. Bet iš tiesų dabar galvoju jei gaunu kokį pakvietimą į renginį(būna, kad kviečia mane  todėl, kad tik mane pažįsta) visuomet einu tik su vyru. Taigi jei kviečia mane, automatiškai kviečia ir mano antrą pusę. Tikrai ne kaip pasijausčiau jei mano vyrą kas kviestų į liudininkus , o aš likčiau namie  biggrin.gif. Manau namie liktume abu  biggrin.gif , ir tikrai ne dėl mano skandalo, bet dėl jo tokio paties požiūrio kaip mano. Kol esam kartu , tai esam kartu visur... Iš tiesų nelabai kieno reiakalas nuspręst kiek jie bus kartu ar nebus. Iš tiesų reiktų kuo mažiau sureikšminti tokius dalykus ir apskritai žmones statydami į tokias situacijas patys sukeliate įtampą šventėje. Nesuprantu koks skirtumas pirma antra pamergė...

gal as nelabai aiskiai isdesciau mintis , bet jo zmona buvo kvieciama i vestuves ir butu sedejusi kartu su savo vyru, tik mes jo praseme kad per ceremonija pabutu liudininku su mano seserimi ir pasirasytu tik tiek o visur kitus jau su zmona ir galtoje ir prie stalo :)jeigu mane ar mano vyra kas kviestu buti su kuo liudininku tikrai sutikciau, bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
p.s. o kad zmona neleido tai jis pas mano vyrui jau po vestuviu prasitare lotuliukas.gif
Atsakyti
O mūsų liudininkai bus mano brolis ir būsimojo sesuo, nors ji turi vyrą smile.gif tiesiog jie liudininkais pabus civilinėj, daugiau jokio vaidmens neturės, o kviečiame žinoma seserį kartu su vyru ir sodinsime žinoma kartu smile.gif
Atsakyti
Mūsų situacija ir labai dėkinga, ir labai nedėkinga vienu metu. Esam viena chebrytė: iš viso mūsų 5 poros. 3 iš jų tikrai imtume į poras, į pamerges ir pabrolius, bet mano būsimas vyras turi 2 seses ir pusesserę, ir nori, kad jos būtų mano pamergės. Pabroliai kas būtų neaišku: viena turi vaikiną, su kuriuo jau labai ilgai draugauja per atstumą ir neaišku, kaip ten bus, kai tuoksimės (be to, jis užsienietis), o kitoms dviems rastume 2 draugus, bet jie visi labai skirtingi, ir nė vieniems nebus smagu. Tačiau brangusis labai nori, kad mano pamergės būtų jo sesės ir pusesserė. O aš nenoriu, ne vien dėl to balagano dėl porų, bet ir dėl to, kad bendraujam ne kaip draugės, o kaip ne itin artimos giminaitės. Gal turit pasiūlymų? Matyt tiesiog reikia įkalbinėti, kad jo sesės nebūtų pamergėm? Pažadėčiau, kad tada jo sesės būtų krikštamotės mūsų vaikams, nes ir dėl to nuolat zyzia, nors vaikų dar net neplanuojam lotuliukas.gif
Galvos skausmas ir dėl piršlių: turim tikrų tikriausią piršlienę, kuri mus supažindino, labai smagi mergina ir būtų puiki pora smagiam mūsų draugui, BET piršlienė turi vaikiną, su kuriuo kartu jau gyvena. Tik mums jis labai nepatinka, nes yra smarkiai ją įskaudinęs ir aš tokio žmogaus nenorėčiau matyti savo vestuvėse išvis, bet tikriausiai teks iškeisti savo piršlį į jį sad.gif Ar būtų labai blogai, jei atskirtume? Nes toks ir atskyrimas, būtų kartu, bet pareigų piršlio jos pora neatliktų smile.gif Na, tai kas, kad ji piršlienė, taip vadinama svočia... smile.gif Ką manote ?
Atsakyti
As irgi atskyriau. mano geriausia drauge ir MB geriausias draugas turejo buti liudininkais, bet likus SAVAITEI iki vestuviu paskambino mano drauge ir pasake kad jos draugas ja paliks jeigu ji bus poroje su kitu. tipo jau krovesi daiktus blink.gif likau be liudininkes. nieko, suradau kita... bet likau kalta, kaip cia as tokia durna ir nesuprantu, kad negalima poru skirti.. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kašmyras,2013 08 09, 20:22]
Mūsų situacija ir labai dėkinga, ir labai nedėkinga vienu metu. Esam viena chebrytė: iš viso mūsų 5 poros. 3 iš jų tikrai imtume į poras, į pamerges ir pabrolius, bet mano būsimas vyras turi 2 seses ir pusesserę, ir nori, kad jos būtų mano pamergės. Pabroliai kas būtų neaišku: viena turi vaikiną, su kuriuo jau labai ilgai draugauja per atstumą ir neaišku, kaip ten bus, kai tuoksimės (be to, jis užsienietis), o kitoms dviems rastume 2 draugus, bet jie visi labai skirtingi, ir nė vieniems nebus smagu. Tačiau brangusis labai nori, kad mano pamergės būtų jo sesės ir pusesserė. O aš nenoriu, ne vien dėl to balagano dėl porų, bet ir dėl to, kad bendraujam ne kaip draugės, o kaip ne itin artimos giminaitės. Gal turit pasiūlymų? Matyt tiesiog reikia įkalbinėti, kad jo sesės nebūtų pamergėm? Pažadėčiau, kad tada jo sesės būtų krikštamotės mūsų vaikams, nes ir dėl to nuolat zyzia, nors vaikų dar net neplanuojam lotuliukas.gif
esant tokei situacijai as visai pamergiu ir pabroliu nedaryciau, tik taip jaunimo poras kviesciau i gamta, fotosesija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintar!aa @ 2013 08 12, 11:58)
As irgi atskyriau. mano geriausia drauge ir MB geriausias draugas turejo buti liudininkais, bet likus SAVAITEI iki vestuviu paskambino mano drauge ir pasake kad jos draugas ja paliks jeigu ji bus poroje su kitu. tipo jau krovesi daiktus  blink.gif  likau be liudininkes. nieko, suradau kita... bet likau kalta, kaip cia as tokia durna ir nesuprantu, kad negalima poru skirti..  doh.gif  thumbup.gif

cia jau neisprusimas draugo pasirode blink.gif
Atsakyti
Taigi kad, aš ir mes jau svarstom nedaryti porų, bet jaučiam visuomenės spaudimą biggrin.gif
Atsakyti