Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(Egloshke @ 2008 09 19, 11:27)
Na nemanau, kad 5Lt su centais per dieną čia daug už maitinimą ax.gif O moksleiviams kompensuojami tik pietūs.
Šiaip valgiaraštis šiame darželyje tikrai įvairus. Pirmą savaitę truputį buvau nustebusi, jog lopšelinukai, kurie ir 2 metukų kai kurie neturi gauna medžiotojų dešreles pietums g.gif Nors direktorė akcentavo sveiką mitybą. Bet čia tik vienas atvejis, kai man nelabai patiko blush2.gif

nenustebkit ,kad sveikam maistui priklauso pica vakarienei cool.gif
Atsakyti
Ir keptos dešrelės vakarienei smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o man patinka kad darzeli labai saldumynais nesimeto mirksiukas.gif .Desertui vaikiukai gauna arba varske su zele gabaliukais, arba vaisiu kokiu, arba sviezia bandele, manau tai tikrai sveikiau negu sokoladas koks g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif .Dėl saldumynų tiesa,jų reikia kuo mažiau.
Aš jau susidūriau su "gražių" žodelių problema doh.gif . Maniškė,kaip sakiau ,grupei jauniausia, tai dar nelabai supranta visų žodelių reikšmės. Kokią savaitę vis kartoja š.... doh.gif . O šiandien viena panelytė (jos tik dvi grupei) sako maniškei : Emile p....tavo mamą. Aš vos nenukritau. Gerai,kad dukra dar nesupranta. Šeimininkutė girdėjo ir pasiguodė,kad nežino ką su šia mergina daryt. Jos mama atrodo labai padori. Taigi galvoju ar pasakyt mamai ar ne g.gif
Atsakyti
kai vaikucius ortopedas tikrino, mes sirgom. idomu, ar tikrins dar kuria dienele? klausiau aukletoju, tai jos nezino blink.gif dabar jau ir korekcine manksta vyksta, o as taip ir nezinau, gal ir maniskei ta mankstele reikalinga ....
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte @ 2008 09 22, 12:42)
kai vaikucius ortopedas tikrino, mes sirgom. idomu, ar tikrins dar kuria dienele? klausiau aukletoju, tai jos nezino  blink.gif  dabar jau ir korekcine manksta vyksta, o as taip ir nezinau, gal ir maniskei ta mankstele reikalinga ....

Kad kažin ar dabar tikrins. O dėl mankštos tai gal reikėtų pas ortopedus eiti,tegu pasako ar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 22, 10:45)
Aš jau susidūriau su "gražių" žodelių problema doh.gif . Maniškė,kaip sakiau ,grupei jauniausia, tai dar nelabai supranta visų žodelių reikšmės. Kokią savaitę vis kartoja š.... doh.gif . O šiandien viena panelytė (jos tik dvi grupei) sako maniškei : Emile p....tavo mamą. Aš vos nenukritau. Gerai,kad dukra dar nesupranta. Šeimininkutė girdėjo ir pasiguodė,kad nežino ką su šia mergina daryt. Jos mama atrodo labai padori. Taigi galvoju ar pasakyt mamai ar ne g.gif

Jo, žodelius šiti maži varliukai greitai užfiksuoja. Ir nebūtinai iš mamų. Gal turi mokyklinių brolių ar sesių. Maniškė lyg bando spjaudytis, kai kas nepatinka. Tik nelabai dar gaunasi.
O mane domina toks dalykas, kaip vyksta bendravimas tarp auklėtojų ir vaikučių mamų. Pas mus kažkaip reikia vos ne žodį po žodžio tempti iš auklėtojų, kad kažką sužinotum, ką tas vaikas veikė ir kaip jam sekėsi. Ar visur taip? Gal aš per daug noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 22 rugsėjo 2008 - 15:32
QUOTE(Egloshke @ 2008 09 22, 16:30)
Jo, žodelius šiti maži varliukai greitai užfiksuoja. Ir nebūtinai iš mamų. Gal turi mokyklinių brolių ar sesių. Maniškė lyg bando spjaudytis, kai kas nepatinka. Tik nelabai dar gaunasi.
O mane domina toks dalykas, kaip vyksta bendravimas tarp auklėtojų ir vaikučių mamų. Pas mus kažkaip reikia vos ne žodį po žodžio tempti iš auklėtojų, kad kažką sužinotum, ką tas vaikas veikė ir kaip jam sekėsi. Ar visur taip? Gal aš per daug noriu smile.gif

Sveika. Nors ir vienoj,ir kitoj grupėj mums pasisekė su auklėtojomis,bet pačios nelabai ką pasakoja. Jei ko nors paklausi, mielai paaiškina, atsako į visus klausimus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 23, 09:33)
Sveika. Nors ir vienoj,ir kitoj grupėj mums pasisekė su auklėtojomis,bet pačios nelabai ką pasakoja. Jei ko nors paklausi, mielai paaiškina, atsako į visus klausimus smile.gif .

Reiškiasi visur taip pat.
Šį ketvirtadienį pas mus susirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na su zodeliais ir as susiduriau, bet kolkas negraziu naujoviu dar neisgirdom, bet biski kas nepatinka pradejo ant grindu kristi verysad.gif tai net nezinau kaip elgtis tokiu atveju doh.gif .O jau siandien prisizvengem su vyru ryte, mergaite pakeliau anksti, nes mes ilgokai susiruosiam i darziuka, o vyras dar snaude, tai mazoji atsikelus prie jo pribego, suka jo veida ir grieztai sako"Na kelkis einam gert kavos kol ramu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai manau cia is aukletoju zodyno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 23, 13:02)
Sveikos 4u.gif  na su zodeliais ir as susiduriau, bet kolkas negraziu naujoviu dar neisgirdom, bet biski kas nepatinka pradejo ant grindu kristi verysad.gif tai net nezinau kaip elgtis tokiu atveju doh.gif .O jau siandien prisizvengem su vyru ryte, mergaite pakeliau anksti, nes mes ilgokai susiruosiam i darziuka, o vyras dar snaude, tai mazoji atsikelus prie jo pribego, suka jo veida ir grieztai sako"Na kelkis einam gert kavos kol ramu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai manau cia is aukletoju zodyno lotuliukas.gif

Kritimo ant žemės ir pas mus buvo smile.gif . ir gana ilgai, vakare po darželio ir prasidėdavo šitie spektakliukai doh.gif . Bet man psichologė paaiškino, kad taip vaikutis visą dieną išbuvęs be mamos,tikisi jos dėmesio. Gal ir taip g.gif, tik nereikia į tai kreipti dėmesio,geriau palaukt kol nurims ir tada bendraut taip,kad atrodytų jog to ožiuko nebuvo. Čia aš tik savo praktiką išsakiau ax.gif . Gal kitos mamos kitaip daro.
Atsakyti
Sveikos.
QUOTE(Danielle @ 2008 09 22, 11:45)

Nemanau,kad mama to nežino,aš tikrai nieko nesakyčiau,nes yra kaip yra.Turėjom ir mes lopšelyj mergaitę,kuri atsitiktinai eidama į namus nugirdo žodį p****,ir ką jūs manot jei taip jis patiko,kad gatvėj eidama šaukdavo(tėvai iš gėdos vos nemirdavo,bet jei tik pamėgindavo sudraust ji dar garsiau,ir dar dažniau kartodavo),mama mėgino ir gražiuoju ir piktuoju aiškint- nepavyko,ir pradėjo nebekreipt dėmesio tik po gerų 2mėn užsimiršo mirksiukas.gif Kantrybės,nes tikrai negali žinoti kur ir kada,ir kokį žodelį nugirs Jūsų vaikas ir gal būt pakartos jį visiems girdint ax.gif
QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 23, 13:02)
Sveikos 4u.gif  na su zodeliais ir as susiduriau, bet kolkas negraziu naujoviu dar neisgirdom, bet biski kas nepatinka pradejo ant grindu kristi verysad.gif tai net nezinau kaip elgtis tokiu atveju doh.gif .O jau siandien prisizvengem su vyru ryte, mergaite pakeliau anksti, nes mes ilgokai susiruosiam i darziuka, o vyras dar snaude, tai mazoji atsikelus prie jo pribego, suka jo veida ir grieztai sako"Na kelkis einam gert kavos kol ramu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai manau cia is aukletoju zodyno lotuliukas.gif

Kritimą ant grindų reik ignoruoti,ir su vyrenėliu,ir su mažėliu tas pats,tiesiog palieku ir išeinu iš kambario,kai nusiramina ateina-bendraujam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti