Sveikos.
QUOTE(Danielle @ 2008 09 22, 11:45)
Sveikos

.Dėl saldumynų tiesa,jų reikia kuo mažiau.
Aš jau susidūriau su "gražių" žodelių problema

. Maniškė,kaip sakiau ,grupei jauniausia, tai dar nelabai supranta visų žodelių reikšmės. Kokią savaitę vis kartoja š....

. O šiandien viena panelytė (jos tik dvi grupei) sako maniškei : Emile p....tavo mamą. Aš vos nenukritau. Gerai,kad dukra dar nesupranta. Šeimininkutė girdėjo ir pasiguodė,kad nežino ką su šia mergina daryt. Jos mama atrodo labai padori. Taigi galvoju ar pasakyt mamai ar ne
Nemanau,kad mama to nežino,aš tikrai nieko nesakyčiau,nes yra kaip yra.Turėjom ir mes lopšelyj mergaitę,kuri atsitiktinai eidama į namus nugirdo žodį p****,ir ką jūs manot jei taip jis patiko,kad gatvėj eidama šaukdavo(tėvai iš gėdos vos nemirdavo,bet jei tik pamėgindavo sudraust ji dar garsiau,ir dar dažniau kartodavo),mama mėgino ir gražiuoju ir piktuoju aiškint- nepavyko,ir pradėjo nebekreipt dėmesio tik po gerų 2mėn užsimiršo

Kantrybės,nes tikrai negali žinoti kur ir kada,ir kokį žodelį nugirs Jūsų vaikas ir gal būt pakartos jį visiems girdint
QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 23, 13:02)
Sveikos

na su zodeliais ir as susiduriau, bet kolkas negraziu naujoviu dar neisgirdom, bet biski kas nepatinka pradejo ant grindu kristi

tai net nezinau kaip elgtis tokiu atveju

.O jau siandien prisizvengem su vyru ryte, mergaite pakeliau anksti, nes mes ilgokai susiruosiam i darziuka, o vyras dar snaude, tai mazoji atsikelus prie jo pribego, suka jo veida ir grieztai sako"Na kelkis einam gert kavos kol ramu"

Tai manau cia is aukletoju zodyno
Kritimą ant grindų reik ignoruoti,ir su vyrenėliu,ir su mažėliu tas pats,tiesiog palieku ir išeinu iš kambario,kai nusiramina ateina-bendraujam toliau