Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

O maniškei kai užeidavo ožiukai ir aš išeidavau į kitą kambarį,tai ji ateidavo parėkt ten kur aš būdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 09 23, 14:42)
O maniškei kai užeidavo ožiukai ir aš išeidavau į kitą kambarį,tai ji ateidavo parėkt ten kur aš būdavau smile.gif

Papasakosiu ir aš apie ožius. Mūsų panelė pasibeldus tiems ožiukams taip pat išsiunčiama į kitą kambarį, kol nusiramins. Tai iki darželio paverkdavo ir pareidavo apsiraminus. O dabar rėkia isterišku balsu, ir jei neateini tartis, tai išsirengia plika ir būna. Nekreipčiau ir nekreipsiu dėmesio, kai atšils, bet po šio savaitgalio fejerverkų, snarglys ligi kelių, ir abi sėdim namie. O aš su ja nesusikalbu, nes viskas ko prašau, daroma atvirkščiai frusty.gif laugh.gif Aš tai irgi manau, kad čia dėmesio stoka, ale taip sunku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 23 rugsėjo 2008 - 16:59
QUOTE(Egloshke @ 2008 09 23, 17:57)
Papasakosiu ir aš apie ožius. Mūsų panelė pasibeldus tiems ožiukams taip pat išsiunčiama į kitą kambarį, kol nusiramins. Tai iki darželio paverkdavo ir pareidavo apsiraminus. O dabar rėkia isterišku balsu, ir jei neateini tartis, tai išsirengia plika ir būna. Nekreipčiau ir nekreipsiu dėmesio, kai atšils, bet po šio savaitgalio fejerverkų, snarglys ligi kelių, ir abi sėdim namie. O aš su ja nesusikalbu, nes viskas ko prašau, daroma atvirkščiai frusty.gif  laugh.gif Aš tai irgi manau, kad čia dėmesio stoka, ale taip sunku sad.gif

Sveikos smile.gif Labai pažystama situacija,tik mano neišsirengdavo. O dėl sunkumo,tai man kartais irgi rankos svyra,net pasimetu ir nežinau ko griebtis doh.gif
Atsakyti
Na mamules duoda tie ziogai biggrin.gif del nusirenginejimo, tai sedejau darbe ir garsiai juokiausi lotuliukas.gif bet suprantama kad cia juokas pro asaras kai pradeda sirgti ax.gif
As vakar kalbejausi su aukletoja del kritimo, tai ji net nustebo , nes karina tai grupei niekada nebuvo pasielgus, jei kas nepatinka tai ateina pasiguodzia, ant ranku pasipraso, ir tiek g.gif Nutarem kad taip isreiskiama demesio stoka is tevu puses vaikam doh.gif

O pas mus siandien bus susirinkimas grupei, tai begsiu pasiklausyt ka gi man papasakos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kkatrinka,2008 09 24, 15:42]
Na mamules duoda tie ziogai biggrin.gif del nusirenginejimo, tai sedejau darbe ir garsiai juokiausi lotuliukas.gif bet suprantama kad cia juokas pro asaras kai pradeda sirgti ax.gif
As vakar kalbejausi su aukletoja del kritimo, tai ji net nustebo , nes karina tai grupei niekada nebuvo pasielgus, jei kas nepatinka tai ateina pasiguodzia, ant ranku pasipraso, ir tiek g.gif Nutarem kad taip isreiskiama demesio stoka is tevu puses vaikam doh.gif

O pas mus siandien bus susirinkimas grupei, tai begsiu pasiklausyt ka gi man papasakos mirksiukas.gif
[/quote
Mūsų auklėtojos irgi buvo nustebę,kai pamatė ožiukus,kurie išlindo prie mamos smile.gif .Sakė prie jų Emilė gera,tvarkinga,paslaugi wub.gif Ko gero tai ir yra dėmesio stoka.
O per susirinkimą vėl bus kalba ko trūksta ar reikia grupėj rolleyes.gif . Ir aišku apie vaikiukus pakalbės.
Atsakyti
Niu kaip suprantu bus ir pinigeliu rinkimai? 4u.gif
Papildyta:
Dar siandien vyks koncertas ar jus dalyvausite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 24, 15:03)
Niu kaip suprantu bus ir pinigeliu rinkimai? 4u.gif
Papildyta:
Dar siandien vyks koncertas ar jus dalyvausite drinks_cheers.gif

Labas rytas.
Tai va, įdomu, kokio storio piniginę neštis rolleyes.gif Mūsų susirinkimas vyks muzikos salėje. Tai čia kur vyko atvirų durų diena turbūt g.gif
Atsakyti
Na va papasakosiu ispudzius po susirinkimo vakarikscio bigsmile.gif Pradesiu nuo to kad seimininkute specialiai isvede vaikiukus i kiema, kad netrukdytu susirinkime teveliam, bet ka jus galvojat,(man taip visa laika sekasi) manes nieks neperspejo kad reik eit is kiemo puses, kad nepastebetu vaikas, ax.gif nes nores kartu eiti, o as neradusi kur pasistatyt masinos palikau ja prie parduotuves ir einu patenkinta per parka, tiesiai vaikui i glebi doh.gif na aisku ji uzsimane su manimi doh.gif Ir prazize visa susirinkima, viena mamyte net meduoli jai dave, sako gal alkana doh.gif jau gedos pridare blush2.gif
Niu dabar apie svarbiausia biggrin.gif Aptarinejom ko vaikam truksta ir kas butu naudingiausia, aukletojos pasisake apie vaiku aprengima, maitinima, charakterius ir pan.kokiu tevai klaideliu daro pvz.rengdami.Isrinkom glavniausias biggrin.gif mamas kurios bus atsakingos uz pinigu rinkima ir daiktu pirkima ir nutarem pirkti ciuozikla, radijatoriu, kad vaikai nesusaltu mirksiukas.gif nauja patalyne kiekvienam vaikui siusim ir ant kitokiu niekuciu pvz kaip ant serveteliu, muilo ir pan.Bet nesupratau uz ka papildomai kvituke mokejom uz ugdymo priemones, jei ant ju dabar teko mestis? g.gif blush2.gif
Na ir sumoj gavosi nuo mamos 100lt mirksiukas.gif is pirmo zvilgsnio gal daugoka, bet pagalvoji, kad daug geru daiktu pirksim ir pirkdamos pacios parduotuvei sumokesit vos ne dvigubai mirksiukas.gif O be to kiek kainuotu patalynes pasiuvimas + medziaga tai nekalbu, o cia kazkieno pazystama siuveja pasius uz 25lt thumbup.gif
Na man patiko, beje aukletojos nuramino mamas kad kitas rinkimas bus apie naujus metus thumbup.gif lotuliukas.gif
Tai va tokie ispudziai wub.gif mamytes pasipasakokite kaip susirinkimai praeina kitose grupese, ir po kiek renka ir ka isigys 4u.gif
Atsakyti

Sveika smile.gif . Kaip per metus grupėj viskas pasikeitė. Mes patalynę nešėm iš namų,beja, maniškė ir liko grupėj . Kažkodėl neatidavė,nors prašiau, kai perėjom į kitą grupę g.gif . Pinigėlių jūs rinkot normaliai,jei tiek daiktų reikia.
Kodėl dar kvitute yra mokestis už ugdymo prekes ir man mįslė smile.gif . o antro pinigų rinkimo pas mus nebuvo. Tiesa,tik Kalėdom dovanėlėm.
Pas mus susirinkimas tik antradienį. O apie koncertą aš nežinojau schmoll.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif uz koncerta vyras dave 3lt bet net nezinau ar vede vaikiukus i ji ax.gif
Del kvituko paklausiu pas aukletoja blush2.gif
Papildyta:
O del daiktu, tai manau kad ir patalyne ir ciuozykla ir radiatoriai pasiliks lopselyje, nes juk kitais metais papulsim i darzelio grupe. rolleyes.gif
O naujiesiems metams dovaneles perka teveliai ar susimetama ir perkamos vienodos dovanos? kokia sistema? g.gif Nes drauge skundesi kad silainiuose "rasytes"darzelyje tevai pagal savo nuoziura perka dovanas ir vaikam daug nuoskaudos buna, kad pas viena mazesne dovana o pas kita didesnis ir geidziamesnis zaislas schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 26, 10:16)
Sveika smile.gif uz koncerta vyras dave 3lt bet net nezinau ar vede vaikiukus i ji ax.gif
Del kvituko paklausiu pas aukletoja blush2.gif
Papildyta:
O del daiktu, tai manau kad ir patalyne ir ciuozykla ir radiatoriai pasiliks lopselyje, nes juk kitais metais papulsim i darzelio grupe. rolleyes.gif
O naujiesiems metams dovaneles perka teveliai ar susimetama ir perkamos vienodos dovanos? kokia sistema? g.gif Nes drauge skundesi kad silainiuose "rasytes"darzelyje tevai pagal savo nuoziura perka dovanas ir vaikam daug nuoskaudos buna, kad pas viena mazesne dovana o pas kita didesnis ir geidziamesnis zaislas schmoll.gif  g.gif

Mes pirkome vienodus žaislus - mergaitėms rožinius , berniukams mėlynus didelius drambliukus ir po saldainių krepšelį, ir aišku, auklėtojoms bei šeimininkutei smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų susirinkimas taip pat jau praėjo. Aptarimas labai panašus kaip ir pas saulutes. Papasakojo truputį į ką akcentuota ugdymo programa, kad daugiau į sveikatos įgūdžių stiprinimą ir šiaip mokys gražiai elgtis kolektyve biggrin.gif Ir kadangi grupė labai jauna, tai piešinukai eilėraštukai ir t.t. eina į antrą planą ax.gif
Rinko po 50 Lt (patalynei, rankšluostukams ir žaislams jei liks) Tai sakyčiau labai nedaug. Auklėtoja aprodė erdves, tai man miegojimui skirta vieta labai vėsi pasirodė ir dar maniškei atiteko vieta prie lango doh.gif Tai prašysiu, kad labai neišrengtų.
Nu ir viskas.
Ai dar, mamos, man rodos, jog 50 ct kas dieną priklauso už vaiko ugdymą, neįskaitant priemones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 26 rugsėjo 2008 - 14:41