O maniškei kai užeidavo ožiukai ir aš išeidavau į kitą kambarį,tai ji ateidavo parėkt ten kur aš būdavau

QUOTE(Danielle @ 2008 09 23, 14:42)
O maniškei kai užeidavo ožiukai ir aš išeidavau į kitą kambarį,tai ji ateidavo parėkt ten kur aš būdavau 

Papasakosiu ir aš apie ožius. Mūsų panelė pasibeldus tiems ožiukams taip pat išsiunčiama į kitą kambarį, kol nusiramins. Tai iki darželio paverkdavo ir pareidavo apsiraminus. O dabar rėkia isterišku balsu, ir jei neateini tartis, tai išsirengia plika ir būna. Nekreipčiau ir nekreipsiu dėmesio, kai atšils, bet po šio savaitgalio fejerverkų, snarglys ligi kelių, ir abi sėdim namie. O aš su ja nesusikalbu, nes viskas ko prašau, daroma atvirkščiai

QUOTE(Egloshke @ 2008 09 23, 17:57)
Papasakosiu ir aš apie ožius. Mūsų panelė pasibeldus tiems ožiukams taip pat išsiunčiama į kitą kambarį, kol nusiramins. Tai iki darželio paverkdavo ir pareidavo apsiraminus. O dabar rėkia isterišku balsu, ir jei neateini tartis, tai išsirengia plika ir būna. Nekreipčiau ir nekreipsiu dėmesio, kai atšils, bet po šio savaitgalio fejerverkų, snarglys ligi kelių, ir abi sėdim namie. O aš su ja nesusikalbu, nes viskas ko prašau, daroma atvirkščiai
Aš tai irgi manau, kad čia dėmesio stoka, ale taip sunku 

Sveikos

Na mamules duoda tie ziogai
del nusirenginejimo, tai sedejau darbe ir garsiai juokiausi
bet suprantama kad cia juokas pro asaras kai pradeda sirgti
As vakar kalbejausi su aukletoja del kritimo, tai ji net nustebo , nes karina tai grupei niekada nebuvo pasielgus, jei kas nepatinka tai ateina pasiguodzia, ant ranku pasipraso, ir tiek
Nutarem kad taip isreiskiama demesio stoka is tevu puses vaikam
O pas mus siandien bus susirinkimas grupei, tai begsiu pasiklausyt ka gi man papasakos

As vakar kalbejausi su aukletoja del kritimo, tai ji net nustebo , nes karina tai grupei niekada nebuvo pasielgus, jei kas nepatinka tai ateina pasiguodzia, ant ranku pasipraso, ir tiek

O pas mus siandien bus susirinkimas grupei, tai begsiu pasiklausyt ka gi man papasakos

[quote=kkatrinka,2008 09 24, 15:42]
del nusirenginejimo, tai sedejau darbe ir garsiai juokiausi
bet suprantama kad cia juokas pro asaras kai pradeda sirgti
Nutarem kad taip isreiskiama demesio stoka is tevu puses vaikam
[/quote
Mūsų auklėtojos irgi buvo nustebę,kai pamatė ožiukus,kurie išlindo prie mamos
.Sakė prie jų Emilė gera,tvarkinga,paslaugi
Ko gero tai ir yra dėmesio stoka.
O per susirinkimą vėl bus kalba ko trūksta ar reikia grupėj
. Ir aišku apie vaikiukus pakalbės.

[/quote
Mūsų auklėtojos irgi buvo nustebę,kai pamatė ožiukus,kurie išlindo prie mamos

O per susirinkimą vėl bus kalba ko trūksta ar reikia grupėj

Niu kaip suprantu bus ir pinigeliu rinkimai? 
Papildyta:
Dar siandien vyks koncertas ar jus dalyvausite

Papildyta:

QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 24, 15:03)
Niu kaip suprantu bus ir pinigeliu rinkimai? 
Papildyta:

Papildyta:

Labas rytas.
Tai va, įdomu, kokio storio piniginę neštis

Na va papasakosiu ispudzius po susirinkimo vakarikscio
Pradesiu nuo to kad seimininkute specialiai isvede vaikiukus i kiema, kad netrukdytu susirinkime teveliam, bet ka jus galvojat,(man taip visa laika sekasi) manes nieks neperspejo kad reik eit is kiemo puses, kad nepastebetu vaikas,
nes nores kartu eiti, o as neradusi kur pasistatyt masinos palikau ja prie parduotuves ir einu patenkinta per parka, tiesiai vaikui i glebi
na aisku ji uzsimane su manimi
Ir prazize visa susirinkima, viena mamyte net meduoli jai dave, sako gal alkana
jau gedos pridare
Niu dabar apie svarbiausia
Aptarinejom ko vaikam truksta ir kas butu naudingiausia, aukletojos pasisake apie vaiku aprengima, maitinima, charakterius ir pan.kokiu tevai klaideliu daro pvz.rengdami.Isrinkom glavniausias
mamas kurios bus atsakingos uz pinigu rinkima ir daiktu pirkima ir nutarem pirkti ciuozikla, radijatoriu, kad vaikai nesusaltu
nauja patalyne kiekvienam vaikui siusim ir ant kitokiu niekuciu pvz kaip ant serveteliu, muilo ir pan.Bet nesupratau uz ka papildomai kvituke mokejom uz ugdymo priemones, jei ant ju dabar teko mestis?
Na ir sumoj gavosi nuo mamos 100lt
is pirmo zvilgsnio gal daugoka, bet pagalvoji, kad daug geru daiktu pirksim ir pirkdamos pacios parduotuvei sumokesit vos ne dvigubai
O be to kiek kainuotu patalynes pasiuvimas + medziaga tai nekalbu, o cia kazkieno pazystama siuveja pasius uz 25lt
Na man patiko, beje aukletojos nuramino mamas kad kitas rinkimas bus apie naujus metus
Tai va tokie ispudziai
mamytes pasipasakokite kaip susirinkimai praeina kitose grupese, ir po kiek renka ir ka isigys

Niu dabar apie svarbiausia

Na ir sumoj gavosi nuo mamos 100lt

Na man patiko, beje aukletojos nuramino mamas kad kitas rinkimas bus apie naujus metus

Tai va tokie ispudziai

Sveika

Kodėl dar kvitute yra mokestis už ugdymo prekes ir man mįslė

Pas mus susirinkimas tik antradienį. O apie koncertą aš nežinojau

Sveika
uz koncerta vyras dave 3lt bet net nezinau ar vede vaikiukus i ji
Del kvituko paklausiu pas aukletoja
Papildyta:
O del daiktu, tai manau kad ir patalyne ir ciuozykla ir radiatoriai pasiliks lopselyje, nes juk kitais metais papulsim i darzelio grupe.
O naujiesiems metams dovaneles perka teveliai ar susimetama ir perkamos vienodos dovanos? kokia sistema?
Nes drauge skundesi kad silainiuose "rasytes"darzelyje tevai pagal savo nuoziura perka dovanas ir vaikam daug nuoskaudos buna, kad pas viena mazesne dovana o pas kita didesnis ir geidziamesnis zaislas

Papildyta:
O del daiktu, tai manau kad ir patalyne ir ciuozykla ir radiatoriai pasiliks lopselyje, nes juk kitais metais papulsim i darzelio grupe.

O naujiesiems metams dovaneles perka teveliai ar susimetama ir perkamos vienodos dovanos? kokia sistema?

QUOTE(kkatrinka @ 2008 09 26, 10:16)
Sveika
uz koncerta vyras dave 3lt bet net nezinau ar vede vaikiukus i ji
Papildyta:
Nes drauge skundesi kad silainiuose "rasytes"darzelyje tevai pagal savo nuoziura perka dovanas ir vaikam daug nuoskaudos buna, kad pas viena mazesne dovana o pas kita didesnis ir geidziamesnis zaislas

Papildyta:

Mes pirkome vienodus žaislus - mergaitėms rožinius , berniukams mėlynus didelius drambliukus ir po saldainių krepšelį, ir aišku, auklėtojoms bei šeimininkutei

Sveikos,
Mūsų susirinkimas taip pat jau praėjo. Aptarimas labai panašus kaip ir pas saulutes. Papasakojo truputį į ką akcentuota ugdymo programa, kad daugiau į sveikatos įgūdžių stiprinimą ir šiaip mokys gražiai elgtis kolektyve
Ir kadangi grupė labai jauna, tai piešinukai eilėraštukai ir t.t. eina į antrą planą
Rinko po 50 Lt (patalynei, rankšluostukams ir žaislams jei liks) Tai sakyčiau labai nedaug. Auklėtoja aprodė erdves, tai man miegojimui skirta vieta labai vėsi pasirodė ir dar maniškei atiteko vieta prie lango
Tai prašysiu, kad labai neišrengtų.
Nu ir viskas.
Ai dar, mamos, man rodos, jog 50 ct kas dieną priklauso už vaiko ugdymą, neįskaitant priemones
Mūsų susirinkimas taip pat jau praėjo. Aptarimas labai panašus kaip ir pas saulutes. Papasakojo truputį į ką akcentuota ugdymo programa, kad daugiau į sveikatos įgūdžių stiprinimą ir šiaip mokys gražiai elgtis kolektyve

Rinko po 50 Lt (patalynei, rankšluostukams ir žaislams jei liks) Tai sakyčiau labai nedaug. Auklėtoja aprodė erdves, tai man miegojimui skirta vieta labai vėsi pasirodė ir dar maniškei atiteko vieta prie lango

Nu ir viskas.
Ai dar, mamos, man rodos, jog 50 ct kas dieną priklauso už vaiko ugdymą, neįskaitant priemones