QUOTE(ramikaz @ 2010 07 30, 09:38)
Labadiena, norejau Jusu paklausti, o kaip tos grupes, kuriose nera remonto, pelesis grupje, ar Jums nekliuna uz akiu? Na as tik noriu suzinoti kitu, lankanciu mamu nuomone?
Labas diena.Asmeniškai man tikrai nekliūna už akių aplinka,man daug svarbiau auklėtojos ,jų bendravimas su vaikais,bei vaikų lavinimui skirtos priemonės
O su tais remontais,kad ir kaip gaila ,bet tikrai ne kiekvienas šiais laikais gali pirkti baldus,skirti pinigus remontui,bei priemonėms ,žaislams ir t.t. ,nes suma turint ne vieną vaikelį tikrai susidaro ne maža

Juk ir taip už darželi beveik 200lt susidaro kas mėnesį....Kartais norai tikrai prasilenkia su galimybėmis ...
Žinau kas buvo vyresnėlio grupėje,pati buvau atsidūrus labai keblioje situacijoje,kai buvo renkami pinigėliai gale menesio,berods 60-70lt,tačiau tuo metu man tai buvo dideli pinigai ir tik aš ir dar viena mama išsakėmė savo nuomones,kad tikrai galėtume išsiverst su mažesne suma,deja kitos tylėjo,o kai viskas buvo baigta išėjusios iš susirinkimo dauguma "burbėjo",kad kodėl turim tiek duoti,kad galim pirkti tą šitą ar kitą...
Taigi KALBĖKITE VISOS

,nes tikrai kas vieniems atrodo normalu ir nedaug,kitoms vistik tai yra tikrai DAUG raskite kompromisus priimtinus visoms,juk laikai ganėtinai sunkūs