Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(jumbonis @ 2010 11 12, 14:57)
sveikos mamytes kaip jum su patalpu vedinimu ir vaiku i lauka isvedimu ar visos patenkintos.nes mes tai susidurem su tuo kad vaikai beveik visai nevedami i lauka ir patalpas vedina kaip vaikai jau buna ,suvaro i miegama o pagrindine patalpa vedina .man tai negaliu kaip siutas ima ten visi susyla iseina i salta patalpa o paskui ir sedim namie su gerklem ir temperaturom.net neatsimenu grupes pavadinemo nes taip ''daznai" lankom saulute lygtais.ar jum tai netrukdo?

Labas.
Aš ko gero esu iš tų kur viską, kas patinka-nepatinka kalbuosi su auklėtojomis.O ne per aplinkui ax.gif Taigi ir Jūsų atveju,klauskit kodėl neinama,kodėl vėdinama tada ir tada....Asmeniškai mano abu vaikai lankė saulučių grupę jokių pretenzijų neturėjau,ir kaip tik būtent būdami lopšelyje dažniau ir ilgiau lauke būdavo,nei perėję į darželio grupes cool.gif Dažnų ligų tikrai nebuvo- vos po porą kart.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 11 12, 14:57)
sveikos mamytes kaip jum su patalpu vedinimu ir vaiku i lauka isvedimu ar visos patenkintos.nes mes tai susidurem su tuo kad vaikai beveik visai nevedami i lauka ir patalpas vedina kaip vaikai jau buna ,suvaro i miegama o pagrindine patalpa vedina .man tai negaliu kaip siutas ima ten visi susyla iseina i salta patalpa o paskui ir sedim namie su gerklem ir temperaturom.net neatsimenu grupes pavadinemo nes taip ''daznai" lankom saulute lygtais.ar jum tai netrukdo?

Nu jau tikrai nesąmonė. Mes lankome šią grupę ir esame sveikut sveikutelei. Jei vaikučio imunitetas silpnas tai ir prasideda bėdelės. Tikrai nereikia taip sakyti. Aš ir namuose taip vėdinu kambarius, einam visi į vieną kambarį o kitą vėdinam. Šiaip labai labai dažnai praeinu pro šios grupės langus niekada nemačiau taip darant. Aišku nepatenkintų yta visada ir visur. O kas liečia laukutį tai pati esu girdėjusi ateina mamytės ir prašo šiandien vėjas neveskite... Labai šaunios auklėtojos, nuostabi šeimininkutė. Ko dar norėti? Lengviausiai ką nors apkaltinti tada lengviau gyventi ...
Atsakyti
kokios jus ziaurios doh.gif ar as kaltinu?as tik paklausiau norejau suzinot ar jum netrukdo.ar sakiau kad blogos aukletojos?mes taip pat labai patenkintos aukletojom ir auklyte superines moterys zino savo darba.tik man nepatiko kaip atvedziau vaika o visi buvo suvesti i miegama o pagrindine patalpa vedinama paskui jugi vistiek vaikas iseina susiles is ten i salta patalpa ir vel gerkle ir vel namie.jugi galima kaip nors pries darba isvedint ir po darbo g.gif nespeju su aukletojom ta tema pasneket nes liekam su dudom o kaip ateinu pasiimt tai pamirstu pasneket vaika pamacius smile.gif
Atsakyti
Reikia keisti temos pavadinimą - tik teigiami atsiliepimai apie l.d. "Mažylis" biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, mes taip lankome sia lopselio grupe, ir galiu pasakyti savo pastebejimus:
1. I kiema, pritariu, galetu isvesti dazniau.
2. Pati namie vedinu kambarius vaikams esant namie kas valanda. Supraskit, lopselio grupeje 15vaiku, jie laksto, zaidzia, juda....Kiek ateinu, grupeje pastoviai silta, tvanku. Todel, as sutinku, kad patalpa vedintu kiek imanoma dazniau. Ir tikrai nespes vaikai susilti miegamajame per 10 min.
3. Svarbiausiai- man baisu ziureti, kaip mamos aprengia vaikus!!!! Vaikai juk pastoviai aktyviai juda, zaidzia, o mamos aprengusios vaikucius mazdaug taip- kelnes kojines, ant virsaus treningines kelnes, golfa ir dar liemene ant virsaus. Tiesa, dar maciau su vilnonem kojinem viena mergaite. Atrodo, kad Sibire esam, kur kieme -30 laipsniu doh.gif smile.gif Juk perkaitimas daug baisiau nei normali kuno temperatura, kuri itakoja ligas.
4. Aukletojos ir seimininkute - nuostabios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deitoma: 16 lapkričio 2010 - 09:47
zodiu pasigailejau kad uzklausiau atsiliepimu doh.gif tema uzdaryta biggrin.gif
Atsakyti
Bet ir neturi zmones ka veikti? Geriau neieskoti slieku vandeni, o pagirti ir darzelio aukletojas ir seimyninkutes, ir direktore, kad stiangiasi del musu vaiku. As manau taip, kam nepatinka, tai samdykit aukles arba pacios su savo vaikas bukite namuose ir ugdykite. Nes asmeniskai as, esu labai patenkinta siuo darzeliu ir aukletojomis. Kai man kyla klausimu, tai klausiu tiesiai pas aukletojas. Ir problemu nebuna. Nors ir lankom vyreniu vaiku grupe, bet zinau kad sio darzelio aukletojos sukalbamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 11 16, 12:22)
zodiu pasigailejau kad uzklausiau atsiliepimu  doh.gif  tema uzdaryta biggrin.gif

Imkit 4u.gif nereikia gailėtis tik tiesiog daugelio atsiliepimai yra geri ir būtent Jums iškilęs klausimas,niekam kitam neiškilo,t.y. tai nesureikšmino vėdinimo metu vaikų suvedimo į miegamąjį,gal dėl to jog vaikučiai dažnai neserga,beabejo jei vaikas dažnai serga tada ir bandote ieškoti kodėl???
Atsakyti
mergaites, nepulkite mamytes, kuri tik norejo paklausti.......
Galiu ir as pasakyti, kas man nepatinka:
1. Darzelio kiemas labai skurdus, vaikams nera jokiu irenginiu, ko netruksta pvz.: Kregzduteje". ( zinoma, nekalbu apie sio darzelio lygi).
2. Maistas prastas, ivertinus vaiko zarnyno veikla ir turini. biggrin.gif ( gal kitur dar prastesnis, nezinau).
Isvada- zinoma, kad namu maistas ir mamos rupestis yra geriausias vaikui. Bet darzelis vaikui turi daug pliusu ir reikia susitaikyti su kai kuriais minusais.
Mes tik renkames, i kuri darzeli vaika vesti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deitoma: 16 lapkričio 2010 - 20:42
QUOTE(jumbonis @ 2010 11 16, 10:12)
kokios jus ziaurios doh.gif  ar as kaltinu?as tik paklausiau norejau suzinot ar jum netrukdo.ar sakiau kad blogos aukletojos?mes taip pat labai patenkintos aukletojom ir auklyte superines moterys zino savo darba.tik man nepatiko kaip atvedziau vaika o visi buvo suvesti i miegama o pagrindine patalpa vedinama paskui jugi vistiek vaikas iseina susiles is ten i salta patalpa ir vel gerkle ir vel namie.jugi galima kaip nors pries darba isvedint ir po darbo g.gif  nespeju su aukletojom ta tema pasneket nes liekam su dudom o kaip ateinu pasiimt tai pamirstu pasneket vaika pamacius  smile.gif

palaukit, palaukit, tai ką siūlot aukėtojai arba šeimininkutei pusvalandžiu ankščiau ateiti į darbą, kad grupę išvėdinti? g.gif g.gif g.gif . Nu nieko sau... o jei mes ateiname į darželį pusę aštuonių tai kaip apie kitus vaikučius nepagalvojate. kad jiems šaltoje grupėje reikės būti? Nusišnekėjote garsiai. labai laiku temą uždarėte.
Papildyta:
QUOTE(marmeladas @ 2010 11 16, 20:02)
Bet ir neturi zmones ka veikti? Geriau neieskoti slieku vandeni, o pagirti  ir darzelio aukletojas ir seimyninkutes, ir direktore, kad stiangiasi del musu vaiku. As manau taip, kam nepatinka, tai samdykit aukles arba pacios su savo vaikas bukite namuose ir ugdykite. Nes asmeniskai as, esu labai patenkinta siuo darzeliu ir aukletojomis. Kai man kyla klausimu, tai klausiu tiesiai pas aukletojas. Ir problemu nebuna. Nors ir lankom vyreniu vaiku grupe, bet zinau kad sio darzelio aukletojos sukalbamos  thumbup.gif

va čia tai matosi, kad žmogus protingas. kaip sakoma neieško to ko nepametė. prirariu, pritariu šitai nuomonei. Šauni mamytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deitoma @ 2010 11 16, 21:41)
1. Darzelio kiemas labai skurdus, vaikams nera jokiu irenginiu, ko netruksta pvz.: Kregzduteje". ( zinoma, nekalbu apie sio darzelio lygi).
2. Maistas prastas, ivertinus vaiko zarnyno veikla ir turini.  biggrin.gif ( gal kitur dar prastesnis, nezinau).
Isvada- zinoma, kad namu maistas ir mamos rupestis yra geriausias vaikui. Bet darzelis vaikui turi daug pliusu ir reikia susitaikyti su kai kuriais minusais.
Mes tik renkames, i kuri darzeli vaika vesti.  smile.gif

dėl aplinkos sutinku, ale kaip ją pakeisti jai švietimas neskiria pinigų? Darželio direktorė ir auklėtojos tai gal kaip sakoma skladkės nedarys. Maistas tikrai puikus, pati matau, nes dažnai ten einu. O pastangas direktorė deda labai labai dideles.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 11 16, 10:12)
kokios jus ziaurios doh.gif  ar as kaltinu?as tik paklausiau norejau suzinot ar jum netrukdo.ar sakiau kad blogos aukletojos?mes taip pat labai patenkintos aukletojom ir auklyte superines moterys zino savo darba.tik man nepatiko kaip atvedziau vaika o visi buvo suvesti i miegama o pagrindine patalpa vedinama paskui jugi vistiek vaikas iseina susiles is ten i salta patalpa ir vel gerkle ir vel namie.jugi galima kaip nors pries darba isvedint ir po darbo g.gif  nespeju su aukletojom ta tema pasneket nes liekam su dudom o kaip ateinu pasiimt tai pamirstu pasneket vaika pamacius  smile.gif

Na paprasciausiai jusu vaikelio imunitetas silpnesnis, jei dazniau sergate smile.gif as manau, kad vedinti grupe yra labai gerai, nes zusta ivairios bacilos ore, o kitaip jos vedinti ir nebutu galimybes, tik tokiu budu wink.gif Mamyte, nesijaudinkite, vaikai miegamajame tikrai nesusils, juk ten nera vietos kur lakstyti wink.gif O del imunines sistemos, pabandykite duoti vaikuciui vitaminu, grudinti, ir viskas bus gerai thumbup.gif juk persalti galima ir lauke smile.gif beje, oras tik dabar grazesnis, o buvo nekoks, tai normalu, kad net vyresniuju lauke nesimate zaidzianciu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(deitoma @ 2010 11 16, 21:41)
2. Maistas prastas, ivertinus vaiko zarnyno veikla ir turini.  biggrin.gif ( gal kitur dar prastesnis, nezinau).
Mes tik renkames, i kuri darzeli vaika vesti.  smile.gif

1. Sitas klausimas daug kam neduoda ramybes, taciau beprasmiska manau lauke irengti ivairius kompleksus ar supuokles, kol darzelio teritorija nera tinkamai aptverta, juk paaugliai prasmuke padaro daug zalos, ir visu musu pinigeliai nueitu veltui.. verysad.gif o kai lesu neskiriama, tai belieka apie tai tik pasvajoti smile.gif reikia dziaugtis kad paciame darzelyje labai grazu ir jauku wink.gif

2. Kiek teko matyti, ir netgi ragauti, nera jau toks prastas tas maistas smile.gif na gal ir neprilygsta mamyciu gamintam, bet ka darysi, manau daugumoje darzeliu jis vienodas smile.gif
Atsakyti
Pritariu vyciunes pasisakymui ir dėl aplinkos ir dėl maisto.
Maistas mano vaikams patinka,na yra ko nemėgsta,bet to paties nemėgsta ir namie,tai problemų su tuo neturime.O dėl darželio aplinkos ,žinoma galėtų bent "kažką" padaryti,nes dabar išardžius pavėsines,nuėmus suoliuką visai liudnas vaizdelis....
Atsakyti