Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

QUOTE(varla @ 2009 12 06, 17:24)
Nei vienas vaikas neuzaugo nelakstydamas. Aisku, vakare po 21 val. jau nederetu triuksmaut, bet dienos metu vaikams nedraudziau to daryt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As leidziu, tik vakare raminu, kad nesokinetu ir nebegiotu, nes ji gan velai eina miegoti...
Atsakyti
QUOTE(AnaJuliana @ 2009 11 13, 22:48)
Mes turejom 2 pokalbius su kaimynais is apacios.Pries pokalbius buvo keli gan stiprus barbenimai per radiatorius (mazius net verkt pradejo issigandes).Pas mus nera tu lakstymu daug. Viskas proto ribose. MB su mazyliu kartais krepsini pameto (su minkstu kamuoliuku), vaikis palaksto (normalu, juk vaikas). Bet kaimynam vis tiek lubos dreba doh.gif Vakarais is vis tylu, nes daznai stalo zaidimus zaidziam arba knygeles skaitom. Kalbejom kol kas ramiai, bet jei trecia kart ateis, jau griezciau teks bendraut. Manau jei po 21 val. viskas vyksta, tada suprantama. O iki 21 val. vaikui zaisti tikrai nedrausiu vien del kaimynu.

mes gyvenom treciame aukste,begioti daug draudziau,istisai komandinau-"tyliau",po mumis gyveno jauna seima su 2 mazais vaikais,girdejosi istisas triuksmas,mums tikrai nemaise biggrin.gif Bet ka noriu pasakyti,viena diena randu pasto dezeje rastely,gerb kaimyne,jusu vaikai triukmauja,neleidzia normaliai gyventi ir t.t. doh.gif Numeciau as ta lapa po pasto deze,nes nesijauciau,kad mano viena dukryte taip gali triuksmauti,kad reikia anoniminius lapelius metyti...kita diena vel tas laiskas man imestas,trecia karta jau neradau lotuliukas.gif Tik nesupratau vieno,kad draudziau daug triuksmauti,lakstyti,vakare nuo 21 val jau ji miega,o kaimynams triuksmas nuo ryto iki velyvo vakaro doh.gif Kai diena iki 6 valandos dukra darzelyje buvo doh.gif Tai susidariau nuomone,kad tas lapas tikriausiai turejo buti skirtas po manimi gyvenancia seima su vaikais biggrin.gif arba mes visai turejom nevaikscioti bute lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as irgi dabar susirupinau, nes atsikelem i buta, kur apacioje kaimynai jau gyvena be vaiku g.gif pries mus gyveno irgi be mazu vaiku zmones. Itariu, kad kaimynams bus siek tiek sunku apsiprasti su triuksmu, nes ir ju apacioje gyvena maza mergaite, kurios lakstymus net as treciame aukste girdziu biggrin.gif tai dabar bus triuksmas ir is apacios ir is virsaus jiems rolleyes.gif
Bet savo maziu drausminu, jei labai triuksmauja, neleidziu krepsinio kamuolio metyt namuose ar "kalti" i grindis ka nors doh.gif o velai vakare taip pat jokiu triukmu nekeliam ax.gif
Atsakyti
Mes gyvenam nuosavam name, bet tai kotedzo tipo namai ir pilnai tikiu, kad musu kaimynai girdi musu dukrytes spygavimus ir rekavimus doh.gif , bei lakstymus aukstyn ir zemyn laiptais, bet niekada dar kol kas nieko nepasake ir tikiuosi nebus del to rimto pokalbio, nes nesinori tureti jokiu konfliktu.
Gal jie nieko ir nesako mums, nes ir is ju sklinda daznai triuksmingi garsai, kai susipyksta su savo dviem augintiniais staforsyrais lotuliukas.gif , bet mums tai nera jokia kliutis, kaip ir jiems manau, tas musu vaiko triuksmas, nes ne vienas vaikas dar kol kas neuzaugo, nebiogiojes ir nerekaves thumbup.gif , juk jie vaikai, tik visada drausminam velyva vakara, kad maziau to triuksmo butu unsure.gif , nes viskas turi buti proto ribose smile.gif .
Atsakyti
Matau, kad ir mūsų šeima ne išimtis. Du vaikinukai ir šuo- tai triukšmingas derinys, bet vakare... Ir šuo žino savo vietą, ir mažajam pasakyta, kad apačioje gyvena mergaitė, kuri ryt eis į darželį ir jau nuėjo miegoti, todėl reikia netriukšmauti. bigsmile.gif
Atsakyti
O as manau, vaikai turi prigimtine teise begioti, lakstyti ir augti! Aisku, kai tai vyksta nakti, nelabai gal grazu, bet diena - galima! thumbup.gif
Atsakyti
Maniške taip pat palaksto, bet kadangi jau nebe maža, tai paaiškinu kad apačioi žmonės gyvena ir kad negalima bildėti, tad vaikas supranta....
O kas dėl virš esančių kaimynu vaikų keliamo triukšmo, tai virš manes gyvena šeimyna su 3 vaikais, tai net pikčiausiems priešams tokiu kaimynu nelinkėčiau doh.gif Aš jau kantri ir supratinga, bet kai mums nuo ankstyvo ryto iki 24 val 7 dienas per savaite tie vaikai laksto, bilda, toks jausmas kad virš mūsų baulingo takas doh.gif Tad gal aš ir bjauri kaimynė kuri daužo per radijatorius ar eina vakarais tramdyti, bet tai patikėkit jau per daug....
Atsakyti
Mano vaikeliukai irgi labai megsta selti ypac vakarais, stengiuosi paaiskinti, kad kaimynams nepatinka kai vaikai vakarais triuksmauja, taciau vaikai yra vaikai...
Atsakyti
nu dar neteko kalbetis su kaimynais del to kad vaikas laksto bute g.gif nesamone kazkokia, kodel diena mano vaikas turi sedeti rankas susidejes schmoll.gif jei jiems kas nepatinka galiu pasiulyti lubose garso izoliacija pasidaryti biggrin.gif mes po grindim pasidare nes ju muzika amzina jau atsibodo doh.gif doh.gif zodziu pas mus kaimynai triuksmiai tai ir mes jiems netrukdom lotuliukas.gif
Atsakyti
Diena leidziu daryti ka nori, begioti, sokineti, na gal nuo lovos sokineti neleidziu. jeigu kaimyne barskyna i radiatorius, nekreipiu demesio. Na, o stai vakare tai jau drausminu, o be to mano 20,00 val eina miegot taip kad turi ir kaimynai ramybe. ax.gif
Atsakyti
Maniškis kiekvieną vakarą vis palaksto, kaimynai nei karto nieko nesakė. Kartais nebent pati pabaru. Tai jis vieną kartą paprašė: "Mama, ar galiu aš palakstyti?"
Negi neleisi, kai taip gražiai prašo ir kenčiu pati, kad nepradėčiau burbėti doh.gif
Atsakyti