Aš leidžiu lakstyti, bet vakare jau nuo kokios 21val tai raminu ir neleidžiu triukšmauti, nes jis mėgsta netik palakstyti, bet ir žaislus pamėtyti.
Gyvename pirmame aukste, todel kaimynams tikrai netrukdo mazylio lakstymas, bet netgi kai gyvenome 5-ame aukste, suneliui nedrausdavau namuose lakstyti, juk tai mazas vaikas ir jis nori dukti ir palakstyti, juk jis nevaikscios ant pirstu galu.O is kaimynu niekada jokiu nusiskundimu negirdejom

QUOTE(barbarisa @ 2010 03 29, 22:27)
Gyvename pirmame aukste, todel kaimynams tikrai netrukdo mazylio lakstymas, bet netgi kai gyvenome 5-ame aukste, suneliui nedrausdavau namuose lakstyti, juk tai mazas vaikas ir jis nori dukti ir palakstyti, juk jis nevaikscios ant pirstu galu.O is kaimynu niekada jokiu nusiskundimu negirdejom 

kentejo varksai ir is pagarbos tau nieko nesake,arba dirbantys zmones ir namo gryzdavo tik vakare,as niekad neleidziu begioti,ir trankesnius zaidimus zaidzia tam kambaryje kur kaimynes svetaine
leidžiu, kiek tik nori

Neleidziu, nes zaisti galima ir be lakstymo ir be trenksmu
nors mes gyvenam pirmame aukste ir niekam virs galvu nedundetume
ir labai nemegstam kai virs musu gyvenantys vaikai begioja lyg su tankais vazinetu
o tai dazniausiai buna po 21 val. kai mazoji eina miegoti ir jai reikia ramybes, mums po darbu taip pat

QUOTE(Kitte @ 2010 04 07, 12:36)
Neleidziu, nes zaisti galima ir be lakstymo ir be trenksmu
nors mes gyvenam pirmame aukste ir niekam virs galvu nedundetume
ir labai nemegstam kai virs musu gyvenantys vaikai begioja lyg su tankais vazinetu
o tai dazniausiai buna po 21 val. kai mazoji eina miegoti ir jai reikia ramybes, mums po darbu taip pat 

Pritariu.As leidziu tik diena,ir tai be dideliu trenksmu.Nemanau ar kam patinka klausytis trenksmu,lakstymu ir t.t.

QUOTE(Sunderu @ 2010 04 11, 13:28)
Pritariu.As leidziu tik diena,ir tai be dideliu trenksmu.Nemanau ar kam patinka klausytis trenksmu,lakstymu ir t.t. 

leidziam iki 21 val., bet ir taip ilgai nelaksto, nes jau po darzelio nusikales buna, o be to ir jau einam poguliuko
bet siaip - leidziam, juk vaikas

Daržely bėgiot neleidžiama, tai kur jiems vaikams palakstyt 
Aš tai leidžiu, kiek tik jie nori. Bet man bepigu, nes gyvenam name

Aš tai leidžiu, kiek tik jie nori. Bet man bepigu, nes gyvenam name

neleidziu,