Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

maniskis laksto istisai po namus, kadangi tapkiu nemegsta, tai su storom kojinem ir garso stipraus ner, bet parekt tai parekauja, dar megsta lakstyt su dideliu sunkvezimiu, va tada tai tenka tramdyt, ne del kaimynu, del savo ausu labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 11 15, 18:49)
pasitieskit kilimų ...

Kilimai tai nekažin kiek sumažina triukšmą, pas mus kiliminė danga, o dukrytė mėgėja pašokinėt, bėgiot, mokinu bėgt "švelniau, nuo pirštų galiukų", bet nelabai veikia, virtuvėj ir koridoriuj, kur plytelės, tai jokio triukšmo nesigirdi, bet negi visus namus išklosi plytelėm, kad kaimynai nesiskūstų doh.gif Apskritai, praktiškiausia auginant vaikus grindis asfaltuot ir garso izoliacija gera hihihi.gif
Prisimenu, kai buvau maža, mėgau namie gumytę šokinėt, gerai kad pirmam aukšte gyvenom ax.gif , nors dabar pamenu, kad ir kaimynų mergytė iš viršaus šokinėdavo, ir nieko, tėvai nesiskundė, ai dar žiemą laiptinėj su kamuoliu varlytės žaisdavom, tai kamuolys neretai į kaimynų duris pataikydavo, ir nieko, arba žmonės anksčiau tolerantiškesni vaikų žaidimams buvo, arba mums su kaimynais pasisekė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera-mama @ 2009 12 04, 15:30)
Kilimai tai nekažin kiek sumažina triukšmą, pas mus kiliminė danga, o dukrytė mėgėja pašokinėt, bėgiot, mokinu bėgt "švelniau, nuo pirštų galiukų", bet nelabai veikia, virtuvėj ir koridoriuj, kur plytelės, tai jokio triukšmo nesigirdi, bet negi visus namus išklosi plytelėm, kad kaimynai nesiskūstų doh.gif  Apskritai, praktiškiausia auginant vaikus grindis asfaltuot ir garso izoliacija gera  hihihi.gif
Prisimenu, kai buvau maža, mėgau namie gumytę šokinėt, gerai kad pirmam aukšte gyvenom ax.gif , nors dabar pamenu, kad ir kaimynų mergytė iš viršaus šokinėdavo, ir nieko, tėvai nesiskundė, ai dar žiemą laiptinėj su kamuoliu varlytės žaisdavom, tai kamuolys neretai į kaimynų duris pataikydavo, ir nieko, arba žmonės anksčiau tolerantiškesni vaikų žaidimams buvo, arba mums su kaimynais pasisekė mastau.gif

Mes gyvenome 4 aukste ir tai buvo musu su puske megstamiausias uzsiemimas-per gumyte namie sokineti lotuliukas.gif bet kaimynai tikrai nesiskunde mano tevams ax.gif
Siuo metu problemu neturiu nes gyvename 1 aukste, o mazius laksto kaip pasiutes ir su dzipu ir su motociklu varineja per kambarius. doh.gif .,kai pirkau buta pagalvojau apie kaimynus, todel ir pirkome pirmame aukste.

Pas mama bute tai isvis cirkai budavo-vakare ah,ooooch ir lova tik girgzda lotuliukas.gif kaimynai virsuje nutare atsiduoti meilei lotuliukas.gif

Temos autore, jus savo kaimynu paklauskit kas geriau-meiles zaidymu garsai ar vaiku begiojimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 04 gruodžio 2009 - 15:44
auginu du mažus velniukus ir tikrai leidžiu žaisti dukti nes jie vaikai nuo dabartiniu kaimynu priekaištu nesulaukiu nors aplink vien pensininkai bet jiems gražu kai vaikai duksta ax.gif

o va kur prieš kelis metus gyvenom tai turėjau tokius kaimynus tada buvo vienas vaikiukas ir kaimynams amžinai trukdydavo amžinai grasindavo doh.gif bet pasakiau tada jus savo armonikas užtildykit ax.gif o jam matai čia muzika o vaikas ramybės neduodavo blink.gif ir taip kiekviena diena suprasčiau kad vakarais bet čia diena doh.gif tai jau buvau labai negera bet buvo jubiliejus ju namie o aš nujėjau ir pasakiau vaikas miega kad būtu tylu ramu nė garselio blush2.gif gal negražiai ir sugadinau jiems baliu bet nuo to karto apsiramino ir nesikabinėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Gyvename dabar treciame aukste,mano pipiras nenusedintis jam duotis,lakstyti,sokineti net paciai kartais baisu darosi,bet ka man daryti as jo nepririsiu vietoje is apatiniu kaimynu jokiu pastabu negirdejau ar bet uz tat soninis kaimynas sakes koks nesveikas doh.gif doh.gif doh.gif vakar reke,spiege ir i sienas sparde kad tyliau,mano vaikis net issigando g.gif
Atsakyti
Turim mes "beprotes" apačioje doh.gif Turiu dvi mergytes, bet duodasi kaip turi būti. O vieną dieną atėjo berniukas į svečius (vyresnėlės bendraamžis). Jie draugiškai čiuožė nuo čiuožyklos. Tai net kitam kambaryje, kur mes, suaugusieji, sedėjom girdėjosi beldimas per radiatorius. Neužilgo prisistatė policija. Laikas buvo apie 19-19,30. Realiai nuo 18 val turi būti tyla doh.gif . Pasakiau, kad vaikai žaidžia, į tvartą uždaryti negaliu. Į ką policininkas atsakė:" žaiskit su vaikais toliau, bet nepamirškite, kad nuo 18 val turi būti tyla". Nuo šiol vaikus nedrausminu. Tik maždaug nuo 20 stengiuosi, kad muzikinius žaisliukus neimtų, nešokinėtų ir tyliau bendrautų doh.gif
Kaimynės tai prie bajerio biggrin.gif . Tik ką šiandien susiėdėm, nes ramiai kalbėti nebegali- ateina į rėkia tiesiai į veidą blink.gif Pasirodo aš joms neduodu ramybės, nes dariau generalinę tvarką- stumdėm kampą su vyru. Šiaip stengiuosi pavalyti kas savaitę. Tai tokių dažnumu ir stumdom kelis baldus. Prifantazavo, kad čia mes šokinėjam vos ne visą parą iš dangaus joms ant galvų lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikams reikia truputi palakstyt nė vienas, be to neužaugo ax.gif Manau tai tik kaimynų priekabių ieškojimas ir pakantumo trūkumas unsure.gif
Atsakyti
Vakare jau pradedu raminti (nuo 21 val), nors kaimynai niekada nesiskundė, bet patys virš galvos turėjom "gerulius kaimynus", žimon ką tai reiškia. Tiesa, ten ne vaikai dūko, šiaip "muzikantai" buvo. Prieš porą savaičių mano mažoji savo pusbrolius į svečius atvažiavusius "apibarė": "tyliau, kaimynai miega" smile.gif
Atsakyti
Nei vienas vaikas neuzaugo nelakstydamas. Aisku, vakare po 21 val. jau nederetu triuksmaut, bet dienos metu vaikams nedraudziau to daryt.
Atsakyti
Pas mus tai kaimynai tai turbut gelezines kantrybes, nes nieko nera pasake. O vaikinai tai patriuksmaut megsta-aisku velai jau neleidziam. Bet kaip sakot ne vienas vaikas neuzaugo be laktymo, dukimo...
Atsakyti
Leidziu,nes kaimynu nei virsuj, nei apacio neturim - gyvenam nuosavam name smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 06 gruodžio 2009 - 23:42
Apačioje kaimynų neturime (gyvenam 1a.), leidžiam ir padūkti, ir bėgioti..., apie 9val. vaikas eina miegot, tai ir viršutiniams nebetrukdom...
Atsakyti