Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

Pagaliau pagaliau, o dar ji į sexy Jack glėbį išsiverkt nulėkė. Jėgytė. O šiaip gaila man Addison...
O kaip man patinka Cooper'io ir Charlotte's pora. Nu labai labai jie super.
Atsakyti
Šarlotė išvis superinė..kaip ji padeda sitai dereko sesutei ir cooperi kaip del sunaus palaiko..kazin ar realybej tikriai buna tokiu supratingu moteru lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliau pagaliau jie ištarė 'this is it" thumbup.gif thumbup.gif Addie ir Sam - tikra nesąmonė Tas Samas visiška nuobodybė. Jau geriau Jackas, apvaisintų ją natūraliai ir gyventų sau abu ant jūros kranto ilgai ir laimingai. thumbup.gif Nors man vistiek pati gražiausia pora buvo Addie su Noah. wub.gif wub.gif wub.gif Superinės buvo serijos. Abu gražuoliai. wub.gif
Emilija paslydo, bet labiau atskleidė savo aktorės talentą ir gana įdomiai. Tikėkimės viskas bus ok.
O kaip Violet su Pete išvis kažkokia tamsioji skylė. Jau net neprisimenu dėl ko jie tokie surūgę, kas ten tarp jų atsitiko. Negali vieną kartą išsiaiškint normaliai. Nusibodo.
Bent jau Šarlotė su Cooperiu nevaikšto susiraukę. thumbup.gif Gerai nubaudė mažių Cooperis. smile.gif
Atsakyti
Kokia nereali serija su tais poravimaisi. Nestitikėjau nieko panašaus ir Pete ar iš Sam.
O tą minutę su Jack ir Addison, tai kas per velnias??? Jis ją myli, aiškiai matosi....
Atsakyti
Aga, serija liux. Koks gražuoliukas tas Scotas bigsmile.gif wub.gif Iškart atkreipiau dėmesį. Go Violet, tau reik jauno energingo idomaus vyro, o ne nuobodylos Pete. thumbup.gif Su Addie ir Jacku tai jau viskas aišku. Kai Addisson paklausė "You say that to all your patients?" jau lūžau. lotuliukas.gif labai natūrali scena buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Ir visos sakom Jack o ne Jake biggrin.gif Bet labai jis man wub.gif
Atsakyti
Gal žinot kokia daina skamba 19min naujausioje serijoje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2012 01 13, 15:37)
Kokia nereali serija su tais poravimaisi. Nestitikėjau nieko panašaus ir Pete ar iš Sam.
O tą minutę su Jack ir Addison, tai kas per velnias??? Jis ją myli, aiškiai matosi....

Tikrai gerulė serija thumbup.gif wub.gif Tokia gyva, pilna veiksmo, emocijų, kazkaip nesitikejau tokios wub.gif
Atsakyti
Serija tikrai gera, bet gal nereikejo tu zudyniu Violet namuose..toj pacioj vietoj..vel kraujo klanas..nu bet jaunasis sexiukas scotis gal pades Violet lengviau isgyvent sita drama?smile.gif)
o labiausiia patiko, kai samas pasauke addie ir norejo jau siulyt taikytis jauciu lotuliukas.gif ir tuo tarpu atejo dzeikas thumbup.gif jeeee
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2012 01 20, 21:47)
Serija tikrai gera, bet gal nereikejo tu zudyniu Violet namuose..toj pacioj vietoj..vel kraujo klanas..nu bet jaunasis sexiukas scotis gal pades Violet lengviau isgyvent sita drama?smile.gif)
o labiausiia patiko, kai samas pasauke addie ir norejo jau siulyt taikytis jauciu lotuliukas.gif ir tuo tarpu atejo dzeikas thumbup.gif jeeee

šanuolyte, nerašyk šitaip niekada. viską išdavei. juk ateina ir nemačiusios paskaityt smile.gif
Labai serija patiko, ypač pabaiga. cool.gif
Atsakyti
gegyte..ups...daugiau taip detaliai nekomentuosiu..nors komentavau jau pakankamai velai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2012 01 20, 21:47)

Man tas kraujo klanas irgi nepatiko, ir baisoka pasidare, kad nebutu kaip Charlotei su isprievartavimu....

Man ta vieta buvo superinė thumbup.gif wub.gif Galvoju, na Semai tau taip ir reikia, einu metu anketa pildo, kitu jau taikytis su Add nori lotuliukas.gif

Užgeltoninu, kad ir aš negaučiau bart.

Kita savaite kažin bus jau serija, nes šia nebuvo. unsure.gif
Atsakyti
Matėt sneak peek? Add mane nuvylė vienu sakiniu. O jei jis pasirašys, tai nebežinosiu ko iš PP tikėtis daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 29 sausio 2012 - 19:25