Pagaliau pagaliau, o dar ji į sexy Jack glėbį išsiverkt nulėkė. Jėgytė. O šiaip gaila man Addison...
O kaip man patinka Cooper'io ir Charlotte's pora. Nu labai labai jie super.
Šarlotė išvis superinė..kaip ji padeda sitai dereko sesutei ir cooperi kaip del sunaus palaiko..kazin ar realybej tikriai buna tokiu supratingu moteru
Pagaliau pagaliau pagaliau jie ištarė 'this is it"
Addie ir Sam - tikra nesąmonė Tas Samas visiška nuobodybė. Jau geriau Jackas, apvaisintų ją natūraliai ir gyventų sau abu ant jūros kranto ilgai ir laimingai.
Nors man vistiek pati gražiausia pora buvo Addie su Noah.
Superinės buvo serijos. Abu gražuoliai.
Emilija paslydo, bet labiau atskleidė savo aktorės talentą ir gana įdomiai. Tikėkimės viskas bus ok.
O kaip Violet su Pete išvis kažkokia tamsioji skylė. Jau net neprisimenu dėl ko jie tokie surūgę, kas ten tarp jų atsitiko. Negali vieną kartą išsiaiškint normaliai. Nusibodo.
Bent jau Šarlotė su Cooperiu nevaikšto susiraukę.
Gerai nubaudė mažių Cooperis.
Emilija paslydo, bet labiau atskleidė savo aktorės talentą ir gana įdomiai. Tikėkimės viskas bus ok.
O kaip Violet su Pete išvis kažkokia tamsioji skylė. Jau net neprisimenu dėl ko jie tokie surūgę, kas ten tarp jų atsitiko. Negali vieną kartą išsiaiškint normaliai. Nusibodo.
Bent jau Šarlotė su Cooperiu nevaikšto susiraukę.
Kokia nereali serija su tais poravimaisi. Nestitikėjau nieko panašaus ir Pete ar iš Sam.
O tą minutę su Jack ir Addison, tai kas per velnias??? Jis ją myli, aiškiai matosi....
O tą minutę su Jack ir Addison, tai kas per velnias??? Jis ją myli, aiškiai matosi....
Aga, serija liux. Koks gražuoliukas tas Scotas
Iškart atkreipiau dėmesį. Go Violet, tau reik jauno energingo idomaus vyro, o ne nuobodylos Pete.
Su Addie ir Jacku tai jau viskas aišku. Kai Addisson paklausė "You say that to all your patients?" jau lūžau.
labai natūrali scena buvo.
Ir visos sakom Jack o ne Jake
Bet labai jis man
Gal žinot kokia daina skamba 19min naujausioje serijoje 
Papildyta:
Tikrai gerulė serija
Tokia gyva, pilna veiksmo, emocijų, kazkaip nesitikejau tokios
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2012 01 13, 15:37)
Kokia nereali serija su tais poravimaisi. Nestitikėjau nieko panašaus ir Pete ar iš Sam.
Tikrai gerulė serija
Serija tikrai gera, bet gal nereikejo tu zudyniu Violet namuose..toj pacioj vietoj..vel kraujo klanas..nu bet jaunasis sexiukas scotis gal pades Violet lengviau isgyvent sita drama?
)
o labiausiia patiko, kai samas pasauke addie ir norejo jau siulyt taikytis jauciu
ir tuo tarpu atejo dzeikas
jeeee
o labiausiia patiko, kai samas pasauke addie ir norejo jau siulyt taikytis jauciu
QUOTE(saunuolyte @ 2012 01 20, 21:47)
Serija tikrai gera, bet gal nereikejo tu zudyniu Violet namuose..toj pacioj vietoj..vel kraujo klanas..nu bet jaunasis sexiukas scotis gal pades Violet lengviau isgyvent sita drama?
)
jeeee
šanuolyte, nerašyk šitaip niekada. viską išdavei. juk ateina ir nemačiusios paskaityt
Labai serija patiko, ypač pabaiga.
gegyte..ups...daugiau taip detaliai nekomentuosiu..nors komentavau jau pakankamai velai....
QUOTE(saunuolyte @ 2012 01 20, 21:47)
)
jeeee
Man tas kraujo klanas irgi nepatiko, ir baisoka pasidare, kad nebutu kaip Charlotei su isprievartavimu....
Man ta vieta buvo superinė
Užgeltoninu, kad ir aš negaučiau bart.
Kita savaite kažin bus jau serija, nes šia nebuvo.
Matėt sneak peek? Add mane nuvylė vienu sakiniu. O jei jis pasirašys, tai nebežinosiu ko iš PP tikėtis daugiau.