Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

QUOTE(Kliamka @ 2011 10 19, 20:09)
Joaaaaaa... čia tai buvo wow blink.gif  Šarlotė eilinį sykį užsišiks, nesikalbės ir pan. Man tai jau įgrisę tie jos nekalbadieniai ir pykčiai. Cooperis jai per geras. cool.gif

nemanau. nelogiška būtų. manau viskas bus gerai. juk jie vienas kito tada nepažinojo... schmoll.gif
Atsakyti
Visą seriją galvojau, kad ji pasakė, kad vaikas Cooper'io vien tam, kad gautų mediko paslaugas, nes pasakė, kad be draudimo jos brangiai kainuoja. o pasirodo ne. g.gif Šarlotė pasielgė šlykščiai, baisiau nei visus Coop kartus į krūvą sudėjus, dėl kurių ji susiraukus būdavo. Pati tokia teisinguolė visada buvo, o dbr... schmoll.gif
Atsakyti
Po tokios ziaurios grey serijos, bandziau emocijas raminti ziuredama sia serija. Lb abydna del narkomanes..pamirsu jos varda doh.gif
o seip lb grazi serija, aisqu kartais nuobodoka(jauciu, kad serialas baigia issisemti), bet kaip pati esu mama, tai kazkaip lb patinka Add pamastymai pries ir serijos paaigoje apie gyvenimair vaikus..lb laukiu, kaip viskas pasikeis kai ji bus nescia ir ypac kai pagimdys..Add man sitame sezone prazydusi, nu tokia isgrazejusi- nors man ji visuomet buvo grazi wub.gif
Atsakyti
Yra šios savaitės serija? g.gif Ieškojau neradau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saunuolyte @ 2011 11 12, 12:04)
tai kazkaip lb patinka Add pamastymai pries ir serijos paaigoje apie gyvenimair vaikus..lb laukiu, kaip viskas pasikeis kai ji bus nescia ir ypac kai pagimdys..Add man sitame sezone prazydusi, nu tokia isgrazejusi- nors man ji visuomet buvo grazi wub.gif

Visiškai sutinku mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaila emiles tikiuosi issikapstys, laukiu kada Add lauksis ir gimdys 4u.gif
Atsakyti
Na kaip naujoji dviguba serija? Mane pati pabaiga suglumino, toks suglumęs ir išsigandęs Add žvilgsnis. Gal visgi bus gerai? Aš labai noriu, kad ji greičiau su Sam išsiskirtų, pati baisiausia serialų pora jie man...
Atsakyti
lb lb patiko sita dviguva serija thumbup.gif . man atrodo, kad Add pastojo, bet dar klausimas ar ji isnesios ta vaika...O Sam ir mane uzkniso..jau geriau ji su Jacku susidetu..matosi, kaip jis myli vaikus...
Atsakyti
SAM užknisa. Manau nebus jie kartu, nu neskirti jie vienas kitam. Čia blem atvirkštinė Marko ir Lexie situacija, kai anie niekaip nesusikūkuoja o šitie neišsiskiria. Aš su tokiu vyru TIKRAI negyvenčiau. Kaip galia kurt šeimą kai vyrui px?
Atsakyti
Gegyte- seip ir as Add nesuprantu..man tox jausmas, kad ji daro kas jai reikia, o Sam lieka uz borto ir jai ne motais.Tai kam vapse tada jis reikalingas? lotuliukas.gif nu manau laikas parodys...
Atsakyti
Tai negi dabar nauja serija bus tik Sausį/vasarį? doh.gif užknisa su tom pertraukom juodai.
Atsakyti
Aha pertrauka visuose serialuose...
Atsakyti
Nu va laukem ir slaukem, pagaliau Add issikyre su Samu drinks_cheers.gif man sis serialas pradejo darytis nuobodus, tikiuosi, kad Add susimes su tuo nauju daktaru ir bent kazkiek serialas pagyves...
Atsakyti