Įkraunama...
Įkraunama...

Rozetės, skaitikliai, jungikliai, laidai ir pan.

Jei veiksmas vyktų Kaune, tai pasiūlyčiau saviškį. Jie dviese padaro visus elektros darbus objektuose ir gana nebrangiai. Bet Vilnius Labaaaaai toli. schmoll.gif
Atsakyti
Kaip čia jūs apie tas valandas išskaičiavot... doh.gif Aš tai su savo matematiniais ir loginiais gabumais išmąsčiau, kad vasarą nuo 23, o žiemą nuo 22 valandos pigiau, nes man keitė skaitliuką gegužės mėnesį, ir nustatė 23 val. persijungimą. Tiesa, ant skaitliuko laikrodžio nėr, tai aš pagal kaimynų orientuojuos, blush2.gif pas juos aiškiai iš tolo šviečia. Gal tos valandos priklauso nuo to, kada skaitliukas keistas ? g.gif O kad pigiau tai be abejo. Mes dar boilerį nakčiai jungiam, tai oho kaip jaučias thumbup.gif
Atsakyti
Pas mūsų name taip pat rozetės ir jungikliai-buch jaeger.Kadangi turime elektros verslą ir nemažai patirties šioje srityje apie kitokios firmos jungiklius ir rozetes net nesvarstėme. Jei buch jagear per brangu rekomenduotume "Vilmos" produkciją.
Atsakyti
QUOTE(Zhuzi @ 2005 07 25, 13:17)
Man Siemens irgi labai patiko. Ir ABB laabai, bet jų kaina doh.gif  blink.gif pusė namo galima už tokius pinigus pastatyti biggrin.gif

mes irgi visam bute SIEMENS jungiklius ir rozetės sudėjom.Iš visų kur matėme man labiausiai patiko.Nemėgstu, kai būna labai jau didelės, išsikišančios, ir kaina kaip Siemens tai nepasakyčiau, kad didelė(nors aišku galima buvo ir už 2lr rozėtę rąst blink.gif )Tiksliai neskaičiavau, kažkur 400lt mokėjom g.gif
Atsakyti
Kadangi pats prie elektros ir turiu draugu, kurie tikrai nusimano sioj sriti, ju firmos daro instaliacijas, montuoja tuos visus jungiklius ir rozetes, tai rekomendacija buvo Busch Jeager susideti, aisku kainavo, su didelem nuolaidom 2 k. butukui apie 500 lt. Irgi prisidejau rozeciu ant kiekvieno kampo, nes baisiai nemegstu kai namie metosi prailgintojai. Interneto rozete kainavo irgi padoriai, o vat dimerio i miegamaji ir neipirkau, gaila uz toki sudeli 100 lt moketi. Apie Vilma, tai berods jungikliai nieko, bet rozetes ilgainiui isdega, siaip kitu pigiu plastmase ne tokia kokybiska, keicia spalva, pvz baltos pagelsta ir pan.
Atsakyti
ostė, skvad, kur busch-jaeger pirkote/rekomenduojate pirkti?
Atsakyti
QUOTE(skvad @ 2005 08 23, 13:51)
, o vat dimerio i miegamaji ir neipirkau,

kas tas dimeris?
Atsakyti
Siemens mums patiko. Pradzioj juos paziurejom, po to nusprendem, jog per paprasti, jog reikia "kazko tokio". NUvaziavom i Gaudre, pasiemem kataloga visokiu navarotnu, kitose parduotuvese, salonuose apsilankem... Namuose vartinejom, ziurinejom, kol pykint pradejo nuo visu tu islansktytu liniju, suapvalinimu, isgaubimu, podsvietkiu, dekoratyviniu juosteliu, stikliuku... doh.gif Ir netycia vel pamatem kazkur Siemens- neiisoke, susilieja su siena, minkstai junginejasi, labai lakoniski, aiskiu kampu. Vat, sakom, kaip tik, ko reikia. biggrin.gif Kai pasakem darbu vykdytojui, kad imsim Siemens, tai jis juokesi- jis mums iskart juos siule, bo, atseit, patikimi, isbandyti. O kelias savaites rinka tyrem. blush2.gif

Siaip, skonio reikalas tie jungikliai. Cia viena kitai nepatarsim. Nebent galim paieskot draugiu su vienodu skoniu. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 23, 14:23)

Šiaip per firmą tiesiai iš didmenininkų, per gerus draugus pigiau gavosi. O atstovai mazmenoje, jais prekiauja Ardena, adresa galima internete paziuret ardena.lt. Didmenine prekyba Elektroscandia, Linkmenu gatveje pagal mane.
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 23, 15:02)
kas tas dimeris?

Jei liaudiskai aiskint, tai toks jungiklis-ratukas, kuri prisukus prigesta sviesa kambaryje. Miegamajame cool dalykas, kai ryte ziema tamsu ir nesinori spiginti akis. Bet brangokas malonumas...
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 23, 16:23)

busck-jaeger produkciją mes pirkome Kaune, UAB "Flamanda" .Jei ketinate įsigyti didesnį kiekį būtinai prašykite nuolaidos.
Atsakyti
geriausias variantas jei turite el.viryklę- el.viryklės tarifas .Tuomet ir dieną ir naktį mokėsite mažiau. Dieną ir išeiginėmis dienomis-30 ct, naktį-16 ct
Atsakyti